|
Acum este 22 Iul 2026, 04:23
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 18 Ian 2011, 10:30 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc. Sunt un pic trista, am fost cu puiutul meu la un control la ochi. Rezultatul nu este asa bun, o sa trebuiasca sa poarte ochelari, dar ce m-a linistit este ca este mai bine acum pentru ca se poate remedia. In rest este bine, ma bucur ca sunt cu familia.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 18 Ian 2011, 11:05 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Mihaela, imi pare rau pentru puiutul tau, dar mai bine ca ai descoperit acum si nu mai tarziu. Poate daca va purta o perioada ochelari problema se va rezolva mai repede. Cati ani are puiul tau? Si eu cred ca voi ajunge cu fetita mea la doctor, daca nu ii trece o urma de ulcior la ochi, care nu vrea sa dispara. A avut un ulciuor, s-a ascuns sub pleoapa, i-am dat cu Kanamicina si s-a ridicat din nou, a spart, dar tot a mai ramas ceva ramasita si nu imi place cum se vede. Sanatate si astept sa vad fragutele le final. Este atat de delicat si deosebit acest model si mie mi-a placut si este pe lista de achizitii. Intr-o zi ii va venii si lui randul sa-l cumpar. Iti doresc o zi minunata.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 18 Ian 2011, 16:11 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Delia, multumesc de incurajari. Puiutul meu a facut luna aceasta pe 5, patru anisori. Ce ma surprinde mai tare, in familia mea nu a purtat nimeni ochelari de la varsta aceasta, doar ca mama soacra de mica a avut probleme cu vederea. La randul meu, te sfatuiesc si pe tine sa mergi cu fetita la un control. Mai bine acum, decat mai tarziu. O mare imbratisare din partea noastra.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
| Ultima oara modificat de Admin pe 18 Ian 2011, 17:24, modificat 1 data in total. |
| Corectat. A se citi Raportul (click pe scrisul rosu) |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bratu Marta Renata
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 18 Ian 2011, 19:40 |
|
|
|
Delicat, goblen, iar tu il faci o mica opera de arta.
_________________ Renata - Viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, alaturi de prietenii tai.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 19 Ian 2011, 01:09 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
La multi ani! pentru puiutul tau.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 19 Ian 2011, 06:55 |
|
|
|
Mihaela, bine ca ati descoperit la timp si se poate remedia. Pupici pentru tine si puiul tau.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 19 Ian 2011, 09:36 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Mihaela, nu te amari, caci este mai bine daca o ia din timp. Se va obisnui si va fi totul bine. Si noi mergem cu Dario la doctor in martie, tot pentru vizita la ochi.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 19 Ian 2011, 09:41 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Deja se simte parfumul fragilor, Mihaela. Mult spor in continuare. Multa sanatate puiului tau. Pupici.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 19 Ian 2011, 17:03 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Mult spor iti doresc in continuare, Mihaela. Multa sanatate pentru tine si pentru familia ta. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 19 Ian 2011, 20:12 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9145 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Mihaela, ma bucur ca te-ai acomodat acasa. Cat despre fragute, sunt minunate. Mult spor!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|