Alegorii - Macul, by Silvia Har (623 mesaje), la 15-04-2008 Dar Macul nu va intereseaza? Vroiam sa il termin si abia apoi sa il expun, dar am tinut sa vi-l arat si voua. M-a oprit in loc curatenia de Paste. Cum zice si Lucia - habotnicia ma omoara si ne omoara pe noi romancele.
Este putin cutat pentru ca l-am lucrat pe o rama mai mica.
De cand cu acest forum m-am ambitionat. Bravo voua, Gargarite ce ma imbolditi sa pun mana mai des mana pe goblen.
Replica: Silvia, by Oana Stancu (355 mesaje), la 15-04-2008 este mai frumos decat in reclama. Nu innebunesti la fond?
Replica: Absolut superb! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 16-04-2008 Nu imi inchipuiam ca iese asa frumos. Am ramas fara cuvinte, - este mult mai frumos ca in fotografia de control.
Normal ca imi place si cred ca face o pereche frumoasa cu
Pasarea mama.
Replica: Mie mi-a by angela draganoiu (436 mesaje), la 16-04-2008 placut de cand l-am vazut la modele noi, numai ca n-am timp de lucru. N-am mai lucrat de o saptamina.
Va felicit, fetelor! A iesit foarte frumos. Parca mai frumos ca in fotografia de control.
Replica: Silvia, by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 16-04-2008 un mare bravo!
Am o intrebare: cum vei proceda dupa ce vei termina modelul ca sa nu se mai vada dungile unde a fost pliat?
Replica: Nu este doar frumos, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 16-04-2008 este minunat. O data terminat, inramat si pus pe perete o sa fie o splendoare. Sunt sigura ca nu o sa treaca neobservat. Felicitari si cred ca acest forum face minuni.
Replica: Silvia, by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 16-04-2008 este minunat! Este mai frumos decat in fotografia de control! Nu ma hotarasem daca sa il cumpar, dar dupa ce l-am vazut la tine stiu sigur ca va fi si in colectia mea (momentan in cea in asteptare).
Bravo! Sa ai spor in continuare!
Replica: Doar, by Roxana Deli (182 mesaje), la 16-04-2008 spor la lucru, ca in rest fetele au exprimat si parerea mea.
Replica: Nu iti by Manaila Carmen (120 mesaje), la 17-04-2008 va fi usor la inramat, Silvia. Felicitari!
Replica: Nu va faceti, by Vasiliu Letitia (1480 mesaje), la 17-04-2008 probleme ca, sigur Gargaritele de la firma vor avea multe sugestii referitor la ramele pentru
Mac si
Pasare si nu numai...
Replica: Ceva, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 17-04-2008 nou si noi nu stim inca, Letitia? Secretoaso!
Silvia, nu te-a apucat capiala de la atata fond? Bravo si de la mine.
Replica: Si pe by Mihaela Stanica (113 mesaje), la 17-04-2008 mine ma bantuie gandul cu inramarea... Cum, oare?
Replica: Gargaritelor! by Silvia Har (623 mesaje), la 17-04-2008 M-ati ametit si ieri si azi, zburand prin topicele voastre de am uitat sa intru aici sa va multumesc si sa va raspund. Inramarea este ultimul lucru la care ma gandesc acum pentru ca mai am si
Pasarea mama de goblenat.
Fondul l-am facut in timp ce tineam isonul fetelor mele la lectii.
Da, toata lumea care a vazut
Macul meu, spune acelasi lucru - este mai frumos decat pe reclama.
Pentru a-l decuta, - stiu de aici de forum si am aplicat si eu la altele, - tin panza deasupra unei cratiti cu apa clocotita. Apoi il intind pe masa, pe o fata de masa curata si il presez cu o carpa alba. Eventual, mai trag de colturi. Nu il calc pentru ca se preseaza ata si dispare frumusetea punctului.
Replica: Iese by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 17-04-2008 foarte bine daca este pus putin la presat (intre paginile unei carti). Eu asa am procedat cu unele din ele (m-a invatat Adriana) si intr-adevar se vede o diferenta, este mai uniform. La calcat se preseaza prea tare ata si ii ia din farmec.
Acum nu stiu cum sa pui
Macul la presat ca este cam mare, poate cu ajutorul unui atlas.
Replica: Oscilez, by Silvia Har (623 mesaje), la 17-04-2008 intre atlasul botanic sau de anatomie? Ca este si floare si femeie...
Multumesc, Nicoleta.
Replica: Cu by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 17-04-2008 placere Silvia. Sper sa fii multumita de rezultat. Eu zic sa le folosesti pe amandoua sa fie greutatea mai mare si asa rezolvi dilema.
Replica: Eu by Maria Nistor (4953 mesaje), la 18-04-2008 le calc pe spate cu o panza umeda deasupra, vezi
Zbor de gargarite ce am afisat la Colectia mea si nu cred ca sufera. Nu vreau sa afirm ceva gresit, dar nu s-a vazut diferenta. Cred ca masa de calcat care este destul de moale, nu creeaza daune. Fierul de calcat e cu vapor si e dat la maxim si nu apas, - trec in viteza pe spate.
Replica: Ei, by Silvia Har (623 mesaje), la 18-04-2008 am patit-o la primul meu goblen. Dupa ce l-am calcat, s-a aplatizat ata si cine stia goblenul dinainte de a-l termina, a observat si chiar m-au intrebat daca este calcat. O colega de-a mea spune ca dupa ce il calca, aplica operatiunea cratita cu abur si ca isi revine.
Replica: Si eu, by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 18-04-2008 le calc pe spate, cu o panza umezita in apa cu otet. Il rigidizeaza putin.
Replica: Silvia, by Vasiliu Letitia (1480 mesaje), la 29-04-2008 in cate fire ai lucrat fondul?
Replica: In, by Silvia Har (623 mesaje), la 29-04-2008 trei fire, Letitia. Dupa ce l-am terminat a mai ramas ata doar cat sa mai bag o data in ac. Faptul ca nu am lucrat cu panza intinsa bine pe rama, se cunoaste. Daca nu vedeti voi, stiu eu, insa.
Luni il postez la
Colectia mea.
Replica: Un mac, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 29-04-2008 pentru maci.
Replica: Abia by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-04-2008 astept sa il vad Silvia. Sigur este o minunatie.
Replica: Este by Nedelcu Beatrice (34 mesaje), la 29-04-2008 un model interesant. Luni ma intorc sa vad
Macul tau.
Replica: Felicitari! by PETROI ANA-MARIA (8 mesaje), la 30-04-2008
Replica: Asteptam, by PETROI ANA-MARIA (8 mesaje), la 30-04-2008 sa il termini si sa ni-l arati inramat, este o nebunie! Prietena mea mai are si ea foarte putin la fond si il termina. Dureaza mai mult pana faci fondul decat restul culorilor care formeaza imaginea, dar merita!
Spor la treaba.
Replica: Gata! by Silvia Har (623 mesaje), la 10-05-2008 Ca sa inchei topicul, am adus mai intai
Macul, aici.

Replica: Silvia, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 11-05-2008 de ce nu postezi
Macul in sectiunea Sugestii
Cum as putea inrama goblenul meu? Cei de la TTT iti pot oferi cateva variante de inramare.
Replica: Foarte frumos, by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 12-05-2008 macul tau, Silvia. Felicitari!