Acum este 22 Iul 2026, 17:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 279  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Regulamentul aplicabil este cel de la pagina 131
Nu este un chestionar. 7%  7%  [ 1 ]
Este doar o atentionare. 93%  93%  [ 14 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011
MesajScris: 01 Feb 2011, 21:10 
Neconectat

Nume forum:1
Neagu Gabriela - Ramona scrie:
Ralu, eu nu am participat la concurs pana acum, dar daca poate cineva sa faca din acest concurs un prilej de bucurie, acel cineva esti tu. Am toata increderea in capacitatea ta de a modera. Sper ca prin desemnarea ta, gradinita sa isi regaseasca linistea, iar gargaritile sa-si aminteasca de spiritul in care am "crescut". Imi doresc ca patronajul tau asupra acestui topic sa ne ajute sa devenim iar o familie.
O imbratisare calda pentru tine, gargarita cu inspiratie divina.
Diyana, cu ajutorul vostru si cu sustinerea voastra, sper sa reusesc sa mentin linistite zborurile noastre.
ralluca dobasu scrie:
Acum am intrat in gradina si am aflat noutatile.
Ralu, daca te-ai hotarat sa fii moderatoarea concursului in continuare iti urez numai bine, liniste si sunt convinsa ca o sa fie bine si o sa se instaureze din nou frumusetea acestei gradini.
Te pup.
Rralluca, iti multumesc pentru sustinere. Te pup.

P.S. Onuta, cand ai timp, te rog sa imi explici semnele din coloana lunii ianuarie, din tabel, pentru a nu interpreta gresit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 21:21 
Neconectat

Dragele mele, tinand cont ca una din probleme am ridicat-o eu, ma gandesc in felul urmator: daca o gargarita lucreaza pe culori sau pe diagrame regulile sa fie aceleasi. Adica sa fie impus minim 3 episoade (foto) obligatorii pe luna. Sa zicem starea goblenului sau o data la 10 zile. In acestea nu se includ inscrierea la concurs, episodul de siguranta sau incheirea goblenului. Refuz sa cred ca un model are mai putin de 4 culori sau ca are marimea mai mica de 10 cmp (2x5). Am vazut ca s-a scris mai devreme 4 episoade. Poate ca nu toate gargaritele pot ajunge in fiecare saptamana la internet.
Precizez ca eu am atasat imagini cu toate culorile lucrate pana acum, ca am vrut, nu ca sunt obligata. Voi ce parere aveti?
Pup dulce.

P.S. Draga Ralu iti urez multa bafta in moderarea concursului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 21:23 
Neconectat

Ralu, eu te sustin. Si te pot ajuta daca doresti cateodata, pentru ca stau mai mereu pe forum. Eu cred ca, dupa ce afli detaliile de la Onuta, ar fi mai bine sa iti organizezi tabelul astfel incat sa iti fie tie mai usor. Si, daca ai nevoie de ajutor, o sa te sprijin si eu. Pupici si succes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 21:25 
Neconectat

Ovidia, s-a specificat ca episoadele pot fi si unul dupa altul, deci daca nu esti intr-o saptamana la internet, poti sa pui doua in urmatoarea saptamana. Doar la sfarsit, sa ai minimum de episoade cerute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 21:29 
Neconectat

Ovidia, am inteles si ceea ce ai scris tu, doar ca ramane pe luna un singur episod obligatoriu, cel de siguranta.
Fiind un concurs care se desfasoara pe tot anul, nu pot impune postare de episoade la anumite intervale de timp. Cred ca ma intelegi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 21:32 
Neconectat

Draga Ralu, eu mi-am exprimat opinia. Daca este corecta sau nu, ramane sa decideti voi.
Va pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 22:05 
Neconectat

Daca nu sunt alte obiectii referitoare la rolul meu de moderatoare pentru acest concurs, voi reposta regulamentul, cu modificarile pe care le-am gandit eu. Modificarile sunt evidentiate cu albastru.

Regulament

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT.
• Perioada de desfasurare: 10.01.2011 - 31.12.2011.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregului an, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• Inscrierea la concurs consta in a posta in acest topic un link cu serialul sau si sa mentioneze cati centimetri mai are de lucrat la respectivul model. Pentru ca inscrierea sa fie finalizata, gargarita are obligatia ca in serial sa faca o prezentare generala a modelului constand intr-o imaginea cu intreaga panza a goblenului si atele acestuia.
• Pentru evitarea altor discutii, gargarita participanta are obligatia ca atunci cand posteaza imaginea pentru inscriere la concurs sa fotografieze panza goblenului cu un obiect de siguranta.
• Lunar, gargaritele au obligatia de a posta un "episod de siguranta" si anume, un episod in care sa apara un obiect de siguranta. In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs. Nu se accepta ca episod de siguranta, episodul initial sau final al modelului.
• Pentru a nu avea surprize neplacute, obiectele de siguranta (atat pentru continuarea inscrierii la concurs cu un nou goblen, cat si pentru episodul de siguranta) vor fi schimbate lunar si vor fi anuntate in acest topic de catre supraveghetorul concursului.
• In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile. Nu se accepta revenirea cu goblenul terminat.

• O gargarita poate posta cate episoade doreste, dar numarul minimul de episoade este:
- episodul initial;
- episodul de siguranta;
- episodul final;
- pentru cine lucreaza pe culori: - un model cu pana la 10 culori: 4 episoade intermediare, din care unul poate fi cel de siguranta;
- un model cu peste 10 culori: se imparte la 4 numarul de culori al modelului si se obtine numarul minim de episoade obligatorii de postat;
- pentru cine lucreaza pe diagrame: - un model pana la 200 cm2: 4 episoade intermediare, din care unul poate fi cel de siguranta;
- un model peste 200 cm2: un episod pe diagrama (model nou) obligatoriu (il voi calcula impartind cm2 la 60).

• Se pot posta si mai multe episoade, cu cat mai multe episoade cu atat mai frumos si mai interesant va deveni serialul. (Cine stie ce se poate intampla, poate vom avea pe viitor si un concurs cu cel mai frumos serial, nu?)
• Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.
• La cererea oricarei gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, gargarita implicata direct are obligatia sa posteze imaginea cu modelul in lucru cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 72 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului, insa poate participa cu alt model de goblen. ***in ultima instanta, se poate supune la vot respectivul serial, daca gargarita implicata direct a trisat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gargarite participante.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Atunci cand o gargarita termina modelul si doreste sa fie punctata, are obligatia sa specifice acest lucru in topicul concursului si sa mentioneze cati centimetri a lucrat la respectivul model.
• Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• Puncte suplimentare: o gargarita care adauga in ladita de zestre un model nou (atentie, un set de goblen nou!) va primi un numar de puncte in functie de dimensiunile goblenului:
- 3 puncte – pentru un model ≤ 499 centimetri;
- 5 puncte – pentru un model ≤ 999 centimetri;
- 10 puncte – pentru un model ≥ 1000 puncte.
• Pe parcursul concursului, gargarita poate opta pentru premiu, dupa cum urmeaza:
- Locul III: daca a acumulat 1000 puncte
- Locul II: daca a acumulat 1500 puncte
- Locul I: daca a acumulat 2000 puncte
- Extra-premiu: daca a acumulat 6000 puncte
• Lunar, in topicul pentru concurs va aparea o evidenta cu gargaritele participante si punctele acumulate de gargarite pana in acel moment.

Reguli si modalitati de premiere a gargaritelor

• O gargarita nu poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
• O gargarita are posibilitatea sa opteze doar pentru doua locuri (la alegere). Dupa ce a atins aceste doua locuri, gargarita va primi la fiecare 1000 puncte acumulate un premiu surpriza.
• Daca o gargarita opteaza pentru extra-premiu, dar la finalul anului constata ca nu a reusit sa isi atinga scopul, va primi un premiu de consolare.
• Premiile surpriza vor fi primite de gargarite o data cu livrarea urmatoarei comenzi.
• Extra-premiu consta intr-un goblen la alegere, disponibil la firma TTT.
• Premiul de consolare se ofera in functie de punctele acumulate de o gargarita pana in acel moment, de cate participante sunt in concurs si de cate premii s-au oferit in an.

Eu am incercat sa fac cateva calcule si pe modele mai mari sau mai mici, precum si pe modele cu mai multe culori sau mai putine, iar aceasta metoda mi s-a parut o cale de mijloc.
Dar astept si opiniile voastre. V-as ruga pe fiecare in parte sa aplicati in cazul vostru regulamentul si sa vedeti daca e ok.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 22:13 
Neconectat

Ramane sa decidem daca se va penaliza cu puncte nepostarea unui episod obligatoriu sau a numarului minim de episoade.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 22:25 
Neconectat

Obiectele de siguranta valabile pentru luna februarie sunt:
- pentru inscrierea la concurs: un biletel cu textul "Inscriere la concurs 2011 in luna februarie";
- pentru episodul de siguranta: un biletel cu textul "Februarie: numele goblenului".

Lin, multumesc.
Nu numarul maxim de episoade este problema, ci minimul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2011, 22:31 
Neconectat

Ralu imi plac noile reguli. Problema este sa fie si respectate. Sunt de acord si cu calculele tale pentru un numar minim de episoade. Eu cred ca la fiecare episod lipsa sa se scada cate 30 puncte.
Ce parere ai?
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 279  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: