Acum este 20 Apr 2026, 21:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ikebana cu liliac - goblen lucrat de Nico
MesajScris: 28 Iul 2009, 08:14 
Neconectat

Nume forum:1
Ikebana cu liliac - goblen lucrat de Nico by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-06-2008

M-am hotarat sa urmez exemplul Mariei si al Terezei si sa incerc sa fac un serial cu goblenul pe care il lucrez, desi nu cred ca le voi ajunge pe fete, dar merita sa incerc. Poate ca acum in vacanta voi reusi sa am spor.

Este un model migalos, dar il cos cu drag pentru mama mea si trebuie sa fie gata pana la mijlocul lui iulie ca sa am timp sa-l si inramez. Poate voi fi motivata si de faptul ca il expun pe forum.

Replica: Ura! by Silvia Har (634 mesaje), la 24-06-2008

Mai avem un serial! Pana plec in concediu semnez condica aici ca sa iti fac galerie, Paunito!

Replica: Nico, by Tudorancea Rodica (250 mesaje), la 24-06-2008

ferice de mama ta ca are o astfel de fata!
Succes!

Replica: Are by Anca Lungoci (364 mesaje), la 24-06-2008

exact culoarea care imi place mie la liliac. Spor la lucru, Nico!

Replica: Ai cusut ceva! by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 24-06-2008

Ai inceput si fondul... Spor la cusut ca trebuie sa fie gata la termen!

Pupici

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-06-2008

Multumesc pentru incurajari fetelor. Cu asa o galerie, sigur termin la timp.

Replica: Sa by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 24-06-2008

ai mult spor! Este altceva cand stii ca trebuie sa-l postezi aici.

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 24-06-2008

In sfarsit, te-ai hotarat. Iti tin pumnii si iti urez spor la goblenat. Te asteptam zilnic, o sa vezi cat este de interesant. Modelul este foarte frumos. Te felicit pentru alegere.

Replica: Nu numai, by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 25-06-2008

florile au culori frumoase, dar si frunzele. Spor mult, Nico!

Replica: Nu by Maria Zanfir (564 mesaje), la 25-06-2008

iti va fi usor, Nico. Este un model cam greu. Sa ai spor.

Replica: Abia astept by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 25-06-2008

sa vad serialul tau, Nico. Te vom motiva si noi, dar mai mult decat atat te va motiva gandul ca trebuie sa fie gata ca sa il faci cadou mamei tale. Tot sporul din lume pentru asa o cauza!

Replica: Ma bucur pentru tine, Nico! by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 25-06-2008

Replica: Succes, by Mihaela Stanica (113 mesaje), la 25-06-2008

in ceea ce ti-ai propus, Nico.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 25-06-2008

Multumesc, fetelor. Intr-adevar cand vad incurajarile voastre parca ma simt mai motivata si am mai mult spor. Dar este dificil.

Inca un pas.
:

Replica: Florile by Zoica Maniu (230 mesaje), la 25-06-2008

de liliac au grad de dificultate mare, nu-i asa, Nico? Ai simtit nevoia sa te relaxezi cu putin fond. Am dreptate?

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 25-06-2008

Asa este Zoica. Este cumplit. Sunt cinci nuante de lila plus alb si nu vreti sa stiti cum arata diagrama (sau goblenul meu pe spate). La cel alb este si mai rau, desi sunt doar trei nuante, este foarte obositor pentru ochi ca este aproape de culoarea panzei. Asa ca atunci cand imi obosesc ochii lucrez putin la fond, macar tot inaintez putin. Dar rezultatul merita tot efortul. Daca reusesc sa-l termin, nu ma mai sperie nimic.

Replica: Eu by Venera Chiriac (112 mesaje), la 25-06-2008

cand am un model dificil, lucrezi nuantele ce contrasteaza. La cel alb, foloseste culoarea cea mai inchisa si apoi albul. Iti ramane nuanta de gri intermediara cu care pur si simplu umpli ce a ramas. Acoperi cu un nailon ca sa nu se murdareasca albul. Este o idee buna, Nico? Crezi ca te-ar ajuta?

Multumesc pentru sfaturi. Este o idee buna, Venera. Cred ca asa voi proceda ca este putin de lucrat cu nuanta intermediara. Oricum nuantele sunt destul de apropiate. Sa inteleg ca ai lucrat acest model? Cred ca la final va fi minunat.

Replica: Nu, by Venera Chiriac (112 mesaje), la 25-06-2008

nu am lucrat Ikebana cu liliac. Am avut un model de goblen primit cadou de la alta firma si am fost nevoita sa-i fac fata. Nu puteam sa nu-l lucrez pentru ca persoana respectiva s-ar fi simtit frustrata daca nu lucram goblenul daruit de ea. Nu am fost incantata de intortocheala din acea diagrama (cu niste semne tare prost alese), dar mai ales nu am fost incantata de rezultatul final. Am vazut ca Anda a lucrat Ikebana. Poate mai aduce ea niste ponturi...
Eu oricum iti urez sa fii relaxata cat timp il lucrezi.

Replica: Hai, Nicoleta! by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-06-2008

Hai, Nicoleta!

Replica: Daca ai by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 25-06-2008

lucra frunzele mai intai, nu ai avea mai multe repere, oare?
O noapte tihnita ca sa ai maine spor la lucru!

Tereza m-ai facut sa rad.
Multumesc pentru sfaturi fetelor. Voi tine cont de ele.
Puteti fi sigure ca nu voi abandona. Se vede greu progresul, dar va asigur ca am cusut azi cat nu am cusut toata luna.
Cat imi mai odihnesc ochii mai lucrez la fond ca doar si el trebuie facut si apoi reiau lucrul la flori.

Replica: Felicitari, Nico by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 26-06-2008

pentru serial si pentru perseverenta. Iti doresc sa ai spor si sa termini goblenul in timp util pentru a-l darui mamei tale.

Replica: Vezi by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 26-06-2008

ca serialul te obliga sa lucrezi mai mult? Cum ti se pare?

Replica: Asa este Tereza. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 26-06-2008

Cand stiu ca asteaptati un nou pas la goblen parca nu va pot dezamagi. Oricum este un lucru bun. Parca am mai mult spor. Abia astept sa citesc parerile voastre referitoare la goblen. Chiar m-au ajutat incurajarile voastre.

Replica: Do'n'soara by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 26-06-2008

ai avut spor! Bravo! Trebuie sa vin sa il admir pe viu.

Spor mult, mult, mult in continuare.

Replica: Sunt tare, by Ildiko Laslo (10 mesaje), la 26-06-2008

dulci culorile, iar tu ai, si sunt convinsa ca o sa ai, spor sa-l termini pana cand trebuie.

Replica: M-a by Oana Stancu (355 mesaje), la 26-06-2008

incantat culoarea liliacului. Nu ma indoiesc ca nuantele de la bulgarii de zapada sunt apropiate si ca acolo vei scrie epopeea rabdarii. Spor, Nico!

Replica: Nu trebuie by Lacramioara Popescu (283 mesaje), la 26-06-2008

sa-ti spun cat de mult imi place, ca stii deja. Iti spun doar spor la lucru.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 26-06-2008

Inca un mic pas.

Replica: Se by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 26-06-2008

pare ca ideea cu serialul chiar ti-a atasat si tie motoras la ac. Felicitari si spor in continuare!

Replica: Nico-Paunita, by Gina Necula (132 mesaje), la 26-06-2008

dupa ce-l lucrezi pe asta, iti dai doctoratul in goblen!
Rabdare si iar rabdare!
Pupici

Replica: As by Bica Nistor (1287 mesaje), la 26-06-2008

vrea ca intr-o zi si Mariuca mea sa faca acelasi gest pentru mama ei. Esti o minune de fata, Nico! Sa iti dea Domnul noroc, dupa cat meriti. Si o meriti din plin.
Sa ai spor!

Replica: Felicitari by Maria Nistor (4961 mesaje), la 27-06-2008

si sa ai spor si maine!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 27-06-2008

Ai dreptate, Ioana. Incurajarile voastre de cand am inceputi serialul parca i-au dat aripi acului meu. Va multumesc.

Am noroc ca sunt in vacanta si imi pot permite sa petrec mai mult timp cu goblenatul.

Bica, mamele merita toata dragostea noastra si nimic nu este prea mult pentru ea.

Replica: Se by Oana Stancu (355 mesaje), la 27-06-2008

contureaza frumos, Nico. Nu prea stiu cum se contureaza si spatele tau de atata lucrat, dar conteaza cauza. Te felicit pentru mamele merita toata dragostea noastra si nimic nu e prea mult pentru ea.

Replica: Nici by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 27-06-2008

o poza, Nico?

Replica: Si eu tot, by Maria Zanfir (564 mesaje), la 27-06-2008

de asta venisem, Nico. Sa ai spor mult!

Replica: Din pacate, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 27-06-2008

in seara asta nu voi posta nimic. Astazi nu prea am avut timp sa cos si m-am mutat pentru weekend la mama mea, asa ca maine seara voi posta ce mai lucrez la Simfonia de primavara.

Asa ca serialul cu Ikebana il voi continua saptamana viitoare. Sper ca veti avea rabdare pana atunci.

Replica: Suntem by Bica Nistor (1287 mesaje), la 28-06-2008

nerabdatoare ca niste prunci, Nico, dar daca ne vei rasfata cu o simfonie, te iertam cu drag.
Ma bucur ca iti vei petrece aceste zile cu mama ta. Sa ai cer senin ca sa mearga acul repede!

Replica: Pentru ca by Rosculet Adnana (264 mesaje), la 28-06-2008

ma gandesc la tine si, desi stiu ca azi nu pictezi liliac, eu iti urez spor la lucru si odihna placuta in tihna casei mamei tale.

Replica: Pictura by Stefania Crudu (172 mesaje), la 28-06-2008

cu acul, intradevar. Are niste culori minunate, Nico. Spor si la el si la simfonie!

Replica: Deci by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 28-06-2008

dragelor, ati vazut cum se pune motoras la ac. Aici era secretul. Nu poti dezamagi, cand stii ca fetele asteapta o noua imagine, si inca una...

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 01-07-2008

pe unde zbori?

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-07-2008

Pe la doctori zbor, Maria, dar sper ca nu este nimic grav. Maine iau rezultatele de la analize si sper sa ma linistesc. Sunt convinsa ca totul este bine, dar nu strica sa mai verific din cand in cand. Sper ca mai pe seara sa va arat ce mai lucrez la Ikebana.

Abia am ajuns acasa si incerc sa vad ce ati mai scris pe forum, vad ca sunt multe lucruri noi. Din pacate, ieri nu a functionat internetul la parintii mei asa ca nu am putut fi cu voi.

Am ridicat acum un colet pe care l-am primit de la Rogoblen si ma minunam ce mare este rama pentru Dragoste. Modelul de la Zweigart este tare dragalas, sa stiti. Sper ca Gargaritele de la TTT au suflat si peste acul meu cu praf fermecat ca am planuri mari vacanta asta si comanda am dat-o inainte de a aparea modelele noi, asa ca sigur va mai urma o comanda.

Replica: Sigur by Adela Aura Vlad (409 mesaje), la 01-07-2008

sunt toate OK, Nico! Numai ca ne cam turmenteaza vremea pe toti.
Hai ca iti trimit o bezea cu sanatate si te pupic.

Replica: Sunt by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 01-07-2008

momente, Nico, cand datorita unor ganduri ce ma apasa, ma simt bolnava. Daca reusesc sa ma scutur de ele, ma insanatosesc. Este ceea ce iti doresc si tie.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-07-2008

Multumesc, fetelor pentru incurajari. Ceva, sigur nu este in regula, dar sper sa nu fie ceva grav. Si aveti dreptate, un eveniment neplacut a declansat o serie de simptome ce m-au speriat. Am crezut ca este ceva cu inima, dar m-am linistit, nu acolo este problema. Daca este ceva tratabil nu ma sperii. Sunt o optimista din fire. Sunt convinsa ca orice problema are o rezolvare chiar daca ea apare mai tarziu.

Doruletz, chiar imi era dor de postarile tale. Ce mai face Naluca?

Si ca sa va inveselesc putin, dupa ce v-am impartasit problemele mele va postez ce am mai lucrat, desi este putin.

Si un detaliu.

Replica: Este by Oana Stancu (355 mesaje), la 01-07-2008

posibil sa fie o problema cu calcemia, Nico. Vara, transpiratie, electroliti eliminati una-doua, ciclul - numai cateva motive ca acest benefic calciu sa scada si sa apara tahicardie. Semnul acesta (tahicardia) este mai intodeauna luat in calcul de fiecare dintre noi pentru ca apare anxietatea.
Iti urez sa fie doar atat si sa ai parte de o cura de lapte, la Lepsa unde am observat ca vrei sa migrezi.

Replica: Naluca... by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 01-07-2008

am atatea de povestit, dar m-am apucat de curatenie (aproape generala) pentru ca o sa vina fratele meu in concediu in aceasta vara.
P.S. M-au inveselit florile tale de lilac ce abia se aseaza pe crenguta.

Replica: Da, Oana, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-07-2008

aceasta este una din probleme, sper ca este si singura. Maine, voi avea rezultatul la majoritatea analizelor si ma voi lamuri.

Replica: Se contureaza... by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 01-07-2008

Sa stii ca te vizitez zilnic pe forum, chiar daca nu postez.
Mult spor in continuare!

Pupici

Replica: Este, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 01-07-2008

atat de delicat, Nico. Iar tu vad ca ai spor, nu gluma. Sunt sigura ca va fi gata pana de ziua mamei tale.
Iti doresc multa sanatate, ai sa vezi maine ca analizele sunt bune.

Replica: Nico, by Admin TTT (3922 mesaje), la 01-07-2008

a murit cineva din anturajul tau, de curand? Ai persoane bolnave de inima in jurul tau?
Eu am avut o stare cumplita cand eram de varsta ta. Mi-a murit un coleg datorita unui infarct. Colegul respectiv era si fostul meu diriginte.
Am ajuns la cardiologie si... am primit din plin vitamine si minerale si, da, mi-am revenit. Medicul mi-a spus ca este explicabil dupa un soc emotional.

Da, Monica, de cand am pierdut o persoana foarte draga, poate cea mai draga, - am aceste stari si sunt constienta ca acest lucru a declansat aceste simptome. Si eu am ajuns acum doua saptamani la urgente si m-am linistit cand mi s-a spus ca nu este nimic grav.

Ioana, nu stiu cat spor am, dar incerc sa-l termin la timp. Tot timpul imi doresc sa lucrez si mai mult, acum cat am timp, dar mereu intervine cate ceva.

Adriana, iti raspund aici la intrebarea din topicul Terezei: Oricand, cu cea mai mare placere. Dar chiar nu mai postezi nimic din ce lucrezi?

Replica: Nico, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 01-07-2008

am aparatul la serviciu. Dar maine dimineata fac o fotografie si o postez.

Replica: Imi by Maria Nistor (4961 mesaje), la 02-07-2008

vine sa-ti miros liliacul. Ai facut fotografia apropiata si pare real. Spor in continuare si te asteptam cu vesti bune.

Replica: Da, by Flori M (324 mesaje), la 02-07-2008

ce bine a remarcat Maria-Venus ca, de aproape este real. Iti urez sa ai spor si sa fii tot timpul sanatoasa.

Replica: Nico, by Oana Stancu (355 mesaje), la 02-07-2008

va fi nevoie sa te detasezi de amintirea care te apasa. Da-i credit religiei si spune-ti ca a plecat spre o viata fara durere. Si neaparat i-ati o vacanta. Conditia principala: nu pleca singura. Ia cu tine niste prieteni. Prima locatie, Lepsa, - te va reconforta daca vei alege sa fii activa.
Analizele bune, nu?
Spor la goblenat!

Replica: Nico, by Doi na (575 mesaje), la 02-07-2008

in rezervatie sa va luati mancare si apa si o patura ca sa faceti un picnic la intoarcere si sa va odihniti picioarele. Pentru rezervatie iti trebuie o zi intreaga, iar cand ajungi la pensiune, adormi instantaneu.
Sa ai spor sa-ti remini Ikebana cat de repede ca sa ai timp sa o si inramezi.
Sa fii sanatoasa!

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 03-07-2008

te-ai m-ai linistit? Nu ai inaintat nimic? Te astept.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-07-2008

M-am linistit, Maria. Analizele au iesit peste asteptari. Mutumesc pentru grija pe care mi-o porti.

Ieri am inaintat foarte putin. Cred ca astazi voi avea mai mult spor asa ca diseara sigur veti vedea ca au mai inflorit cateva floricele de liliac. Cand lucrez la flori mi se pare ca bat pasul pe loc, dar inaintez incet si sigur.

Replica: Tocmai topicul tau il cautam, by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 03-07-2008

Nico, cand a aparut brusc in fata mea (ai raspuns Mariei).
Ma bucur de vestile bune. Si ma uimeste Monica care a avut o astfel de intuitie. Va cunoasteti personal? Intrebarea mea are un talc.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-07-2008

Nu ne cunoastem personal Jeni, dar am observat ca Monica are un simt aparte si ne cam "simte" de la distanta.

Replica: Te-am by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 03-07-2008

intrebat pentru ca mi s-a parut ciudata intrebarea pe care ti-a pus-o. Si mai ciudat este faptul ca Monica nu raspunde si nu interfereaza decat arar, in topicuri, iar tie ti-a scris in mod special.
M-a uluit raspunsul tau - de unde am dedus ca Monica a intuit bine.
Karmic - se pare ca voi doua v-ati mai intalnit (in alta viata) si ca acum rezonati. Gargarita-Astrolog te poate lamuri.
Mai trec diseara sa vedem cat ai mai lucrat.

Inca un pas.

Replica: Nico, by Bica Nistor (1287 mesaje), la 03-07-2008

eu nu imi mai fac griji. Sigur liliacul tau este gata inflorit la sfarsitul lui iulie cand trebuie inmant mamei tale. Tine-o tot asa, Nico!

Replica: Imi by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 03-07-2008

place parfumul tau de liliac, Nico.

Replica: Astazi ai by Flori M (324 mesaje), la 03-07-2008

lucrat cel mai mult, Nico. Am dreptate? Sa ai mult spor!

Replica: Se by Maria Nistor (4961 mesaje), la 04-07-2008

simte din ce in ce mai bine, parfumul de liliac.

Replica: Am by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 04-07-2008

venit, m-am imbatat de parfum de liliac, iti urez spor la lucru si revin pe diseara pentru urmatorul episod.

Replica: Nico, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 04-07-2008

ai avut un spor... plin de parfum de liliac, cum spun fetele. Sunt uimita de cat de mult ai lucrat intr-o saptamana. Banuiesc ca maine, fiind weekend, te repliezi la mamica ta si vei lucra proaspata simfonie.
Spor mult, mult ca sa il termini pana la momentul H!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac,by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 05-07-2008

Astazi nu prea am avut timp de cusut asa ca episodul de azi este cam plictisitor.

Sper ca maine sa am mai mult spor si sa va prezint un episod mai parfumat.

Replica: Iti by Maria Nistor (4961 mesaje), la 05-07-2008

urez sa ai spor. Astazi, mai mult.

Replica: Ma rog by Alice Popa (236 mesaje), la 05-07-2008

sa il termini pana la ziua mamei tale. Nici nu stii tu ce incantata va fi!

Replica: Iti by Silvia Har (634 mesaje), la 07-07-2008

doresc sa ai spor azi, Nico!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 07-07-2008

Multumesc, Silvia. Sper sa am spor in seara asta. Nici sambata nu am avut timp sa cos si nici astazi. Am inceput acum aproape o ora si sa vad cat reusesc sa cos in seara asta. Voi posta mai tarziu sa vedeti si voi daca am avut spor sau nu.

Alice, sunt convinsa ca va fi mai mult decat incantata, ca va incerca sa-si ascunda lacrimile de bucurie mai ales ca nu stie ca il cos (sper sa nu ma fi dat nimeni de gol intre timp).

Fug inapoi la gobelen si revin mai tarziu.

Replica: Te sustin, Nicoleta! by Alice Popa (236 mesaje), la 07-07-2008

Replica: Sunt convinsa, by Roxana Deli (183 mesaje), la 08-07-2008

ca astazi ai avut spor.
La noi ploua asa ca merg sa fac cele trei puncte de goblen.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 08-07-2008

Relativ, Roxana. Tu ai facut cele trei puncte? Pe cand o colectie?

Inca un pas.

Replica: Este by Zoica Maniu (230 mesaje), la 08-07-2008

tare reusit, Nico. Are niste nuante splendite. Iti tin pumnii ca sa il poti termina.
Spor mult, mult, mult!

Replica: Dar ai by Lucia Marina (218 mesaje), la 08-07-2008

lucrat mult, Nico, dar trebuie sa te concentrezi daca il vrei gata la sfarsitul lunii.
Si eu iti urez spor mult.

Replica: Foarte frumos! by catinean mariana (104 mesaje), la 08-07-2008

Si ai un spor... Te-am urmarit de ceva vreme, si ma minunezi mereu cu rapiditatea ta.
Mult succes!

Replica: Bravo, Nico! by Bica Nistor (1287 mesaje), la 08-07-2008

Ai inaintat si iti doresc sa o faci cat mai repede. Ti-ai ales un goblen greu pentru un termen atat de scurt, dar nu ma indoiesc ca ai incredere in tine ca-l dai gata la timp. Sa ai cat mai mult spor!

Replica: Ma by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 08-07-2008

bucur, Nico ca ai inaintat atat. Sa ai aripioare de gargarita harnica la ac!

Replica: Este by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 08-07-2008

un model dificil, Nico, nu?
Iti doresc sa te ajute zana goblenului sa il lucrezi in timp util.

Replica: Lucri by Agache Amalia (65 mesaje), la 09-07-2008

tare fainut. Spor!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 09-07-2008

Va multumesc. Fara incurajarile voastre sigur nu l-as termina la timp. Dupa ce termin florile va fi mult mai usor.

Replica: Ma by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 09-07-2008

bucur ca iti creste liliacul, Nico.

Replica: Infloreste in fiecare zi! by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 09-07-2008

Replica: Este by Maria Zanfir (564 mesaje), la 09-07-2008

greu la flori si dureaza mult. Sa ai multe maini cand lucrezi acest goblen.

Replica: Ce mult by Flori M (324 mesaje), la 09-07-2008

ai lucrat de cand nu am mai fost pe aici! Sa-ti fie cu spor fiecare zi!

Replica: Succes la lucru, Nico! by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 09-07-2008

Replica: Iti by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 09-07-2008

doresc doar atat: sa il termini la termen. Cand este evenimentul, Nico?

Replica: Este by Zoica Maniu (230 mesaje), la 09-07-2008

promitator de ce vad, Nico. Ai lucrat ceva si eu cred ca o sa reusesti sa il termini in timp util.

Replica: Bafta! by Adela Aura Vlad (409 mesaje), la 09-07-2008

Replica: Iti by Ramona Marculescu (179 mesaje), la 09-07-2008

urez sa ai succes, Nico!

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 10-07-2008

ne mai arati si noua cat ai mai lucrat? Bafta in continuare!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 11-07-2008

Ba da, Tereza, cum sa nu va arat, dar pana acum nu prea am avut ce arata.

Replica: Detaliu by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 11-07-2008

Nu prea se observa ca am cusut cu alb.

Replica: Este by Maria Nistor (4961 mesaje), la 11-07-2008

din ce in ce m-ai frumos.

Replica: Nico, by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 11-07-2008

ai avut spor. Sa ai in continuare! Iese frumos, frumos.

Replica: Spor by Maria Zanfir (564 mesaje), la 11-07-2008

la petale. Acolo este greu.

Replica: Spor la cusut! by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 11-07-2008

A mai inflorit vreo floare?

Replica: Este by Diana Bucur (60 mesaje), la 11-07-2008

atat de frumos si iese atat de adevarat ca iti vine sa culeg lilacul si sa-ti pui macar o floricica in san ca sa-ti meaga bine daca are patru petale. Sa-ti fie cu spor lucrul tau, Nicoleta.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 12-07-2008

A inceput sa infloreasca si liliacul alb (desi timid).

Replica: Ce spor ai avut, Nico! by Flori M (324 mesaje), la 12-07-2008

La bulgarii tai de zapada se vad doar umbrele. Sa fie cu spor si ziua de azi!

Replica: Mai by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 12-07-2008

ai de pictat si liliacul pe dreapta. Ce ti se pare mai greu: liliacul sau boules de neige?

Replica: Super, Nico! by Marilena Iamandi (38 mesaje), la 12-07-2008

Ma bucur ca ai avut atata spor. Sa fie la fel si in continuare!

Replica: Curaj! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 12-07-2008

Parfumul este din ce in ce mai prezent.

Replica: Daca ai stii cat by Mihaela Stanica (113 mesaje), la 12-07-2008

ma bucur, ca ai avansat atat de mult!

Replica: Nico, by Mocanu Didina (154 mesaje), la 12-07-2008

particip alaturi de tine la crearea acestei frumuseti ce va avea o conotatie aparte in familia ta. Iti tin pumnii!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 12-07-2008

Va multumesc fetelor pentru cuvintele voastre frumoase. Intr-adevar ele imi pun motoras la ac, dar din pacate nu astazi. Luni cred ca va fi un nou episod la simfonie.

Desi sunt mai multe nuante, este mult mai usor de cusut la liliac decat la boules de neige. Dupa cum ati vazut si in fotografie, una din nuante este foarte apropiata de culoarea panzei si este foarte obositor pentru ochi. Le-am tot ocolit pana acum dar le-a venit si lor randul.

Datorita incurajarilor voastre sunt convinsa ca va fi gata la timp (m-ati ambitionat teribil). Data limita este 31 iulie (cu tot cu inramat) deci pana pe 24 iulie trebuie sa fie gata.

Replica: Nico, by Manaila Carmen (132 mesaje), la 13-07-2008

imi bate inima de emotie. Ma gandesc ca ai un termen foarte strans. Succes!

Replica: Ma bucur by Anca Lungoci (364 mesaje), la 13-07-2008

ca ai inaintat atat de mult, Nico. Spor la lucru!

Replica: Ma by Bica Nistor (1287 mesaje), la 14-07-2008

bucura sporul pe care l-ai avut in ultimul timp, Nico. Se simte impulsul sub care ai mentionat ca lucrezi. Iti doresc mult spor la lucru!

Replica: Iti tin pumnii, Nico! by Doi na (575 mesaje), la 14-07-2008

Replica: Buna dimineata, Nico! by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 15-07-2008

Ai mai inaintat?

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 15-07-2008

astazi nimic?

Replica: Inca nu, fetelor. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 15-07-2008

Zilele astea sunt la parintii mei, dar am uitat aparatul acasa asa ca maine voi posta ce am mai lucrat la Simfonie.

Replica: Buna dimineata, Nico by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 16-07-2008

si spor la lucru!

Replica: Buna dimineata. by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 16-07-2008

Vedem o fotografie, astazi? Spor mult la lucru!

Replica: Mult spor si de la mine, Nico! by Doi na (575 mesaje), la 16-07-2008

Replica: Mult spor la lucru, Nico by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 16-07-2008

si abia astept sa ne spui ca l-ai terminat ca sa-i poti face o surpriza mamei tale. Sunt nerabdatoare sa ne scrii reactiile dansei la surpriza facuta de tine. Sa-ti traiasca mamica si sa ai parte de prezenta dansei foarte multi ani de acum incolo.

Replica: Multumesc, RodiMar. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 16-07-2008

Mai este destul pana e gata, dar uitandu-ma la cat de repede inainteaza Tereza sunt convinsa ca il voi termina si eu.

Replica: Fii by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 16-07-2008

convinsa ca il vei termina. Pasiunea pentru goblen, dar mai ales, sa-l vezi in toata splendoarea lui, te impinge sa lucrezi mai mult, mai repede, mai bine. Mult spor in continuare si mamicii tale multa sanatate.

Replica: Multumesc Tereza, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 16-07-2008

ai dreptate in ce priveste pasiunea pentru goblen, - zi de zi parca vrei sa cosi mai mult si mai bine.

Cand ii voi da cadoul mamei mele ii voi da sa citeasca si acest topic sa vada de ce incurajari am avut parte. Sunteti prietene adevarate si va multumesc tuturor.

Replica: Am trecut pe aici by Alice Popa (236 mesaje), la 16-07-2008

doar cat sa iti urez succes la lucru!

Replica: In by Maria Nistor (4961 mesaje), la 16-07-2008

seara asta asteptam episodul...

Replica: Va fi un episod azi, dar mai tarziu. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 16-07-2008

Replica: Iaca vin si eu, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 16-07-2008

Nicoleta. Ce varsta ai? Esti casatorita? Ai auzit ca eu am un baiat? Ca de, mai rar fete ca tine in ziua de azi!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 17-07-2008

Minerva esti petitoare cumva? Chiar m-ai facut sa rad. Multumesc pentru aprecieri, dar sunt cam "coapta" pentru maritis. Sa iti traiasca baiatul!

Un nou episod.

Replica: Felicitari, Nico! by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 17-07-2008

Ai avansat, dar cred ca din clipa aceasta nu mai poti sa iti iei pauza daca vrei sa fie gata pana la data mentionata de tine.

Replica: Albul by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 17-07-2008

a facut minuni! Se observa si nuantele de gri cu care ai cusut pana acum! S-a "luminat" goblenul! Spor la lucru, ca trebuie sa il termini repede, dar ai si in asteptare...

Replica: Asa este Ileana. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 17-07-2008

De acum cam trebuie sa cos cam fara pauza, dar sunt sigura ca va fi gata. A inceput numaratoarea inversa. Mai am o saptamana.

Replica: Din ce in ce m-ai frumos! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 17-07-2008

Sa ai spor din plin si astazi!

Replica: Da, Nico, by Bica Nistor (1287 mesaje), la 17-07-2008

ai dreptate: fara pauza, daca vrei sa fie gata pe 24 iulie. Spor din plin!
Parfumul de primavara o va intineri pe mamica ta.

Replica: Ai inteles, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 17-07-2008

foarte bine, Nico. A fost o apreciere si o gluma, iar daca te-am facut sa razi, scopul a fost atins. Rasul este benefic si am inteles ca ai avut probleme de sanatate. Ai nevoie de relaxare ca sa lupti cu cronometru. Succes!

Replica: Succes si de la mine, Nico! by Silvia Har (634 mesaje), la 18-07-2008

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 19-07-2008

Inca putintel.

Replica: Ce matinala, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 19-07-2008

esti Nicoleta !S-a conturat destul de bine; arata superb.

Replica: Putintelul de care by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 19-07-2008

zici sa stii ca se observa bine! Mult spor in continuare!

Replica: Nu sunt matinala. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 19-07-2008

Sunt pasare de noapte.

Replica: Nu prea by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 19-07-2008

ma impac cu pasarile de noapte, dar de stat la calculator tarziu se mai intmpla si la mine.

Replica: Este by Maria Nistor (4961 mesaje), la 20-07-2008

din ce in ce mai bogat buchetul de liliac.
Sa ai spor in continuare.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 20-07-2008

Astazi cam putin, dar saptamana viitoare am rezervat-o exclusiv goblenului. Doar trebuie terminat, nu?

Adevarul este ca m-a cam obosit si abia astept sa incep alt model.

Replica: Se pare ca avem aceleasi culori, by Malinescu Anda (68 mesaje), la 21-07-2008

Nico. It urez spor si zor!

Replica: Mai este un picut! by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 21-07-2008

Spor mult in continuare!

Replica: A by Maria Nistor (4961 mesaje), la 22-07-2008

m-ai inflorit liliacul?

Replica: A mai by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 22-07-2008

inflorit putin.

Mai tarziu voi posta ce am mai lucrat, dar banuiesc ca voi dormiti la ora aia, asa ca maine dimineata pe langa cafeaua Minervei veti mirosi si liliacul inflorit. Nu stiu cum se intampla, dar am mai mult spor noaptea dupa ora 23.

Replica: Este by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 22-07-2008

ora 23:16 si eu am trecut sa-mi incant mirosul cu liliacul tau! Parfumul liliacului este preferatul meu, iar tu ai avasat destul.

Deci pe maine, la cafea...

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 23-07-2008

Va aduc inca putin liliac sa va imbete cu mirosul lui in timp ce seriviti cafeua (intalnirea este la cafeneua Minervei).

Liliacul este aproape gata, urmeaza bulgarii de nea.

Replica: Felicitari, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 23-07-2008

ai inaintat destul de mult, sa ai spor din plin si astazi.

Replica: Crezi ca by Maria Zanfir (564 mesaje), la 23-07-2008

mai poti sa o duci la capat pana la ziua mamei tale, Nico? Este mult de lucru.

Replica: Il voi termina. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 23-07-2008

Trebuie sa il termin.

Replica: Imi place by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 23-07-2008

ca esti hotarata! Mami tau o sa ramana fara cuvinte! Spor in continuare!

Replica: Hai, Nico! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 23-07-2008

Daca vrei, poti!

Replica: Nico, by Bica Nistor (1287 mesaje), la 23-07-2008

sa-ti dea Domnul aripi la ac. Tare mi-as dori sa ti se implineasca dorinta si sa ajunga florile de liliac, in mainile mamei tale, de ziua ei.

Replica: Da-ne si noua by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 23-07-2008

cate o bucatica din model sa te ajutam. Eu una abia astept sa ne povestesti reactia mamei tale la surpriza pe care i-o pregatesti. Dragostea pentru mama ta te va ajuta sa-l termini. Si incurajarile noastre, bineinteles: Hai, Nico, ca poti! Suntem alaturi de tine, dar vreau sa-ti spun si ca daca se va ivi ceva si nu vei putea sa-l termini, sunt sigura ca mama ta il va primi cu aceeasi bucurie si te va intelege.

Replica: Va multumesc din suflet, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 23-07-2008

pentru incurajari. Nici nu stiti cat ma ajuta.

Ai dreptate, RodiMar. Incurajarile voastre si dorinta de a-i face o surpriza placuta mamei mele (chiar are nevoie de ceva special) au pus aripi acului meu, in ultimele doua zile. Maine ma duc sa intreb in cat timp o pot inrama (la urgenta, bineinteles). Asa stiu cam cat timp mai am la dispozitie. Poate daca dau dimensiunile pot face rama in avans si eu doar sa vin cu modelul si sa-l monteze. Sper.

Replica: Chiar asta vroiam sa-ti by Silvia Har (634 mesaje), la 23-07-2008

spun si eu: sa intrebi daca inrameaza la urgenta, daca nu - comanzi la Rogoblen si ti-o trimit ei, tu numai pui goblenul pe carton, il capsezi si il asezi in rama.

Replica: Asa as face Silvia, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 23-07-2008

dar mie frica sa nu dau gres. Daca nu ma pricep?

Replica: Cand by Flori M (324 mesaje), la 23-07-2008

dai comanda la Rogoblen, la inramare se procedeaza astfel: masori goblenul si spui exact marimea lui la firma. Spui ce pass si ce rama vrei.
Cand iti vine, vine totul perfect ca si cum este inramat. Are niste cleme la spate, le indoi si scoti cartoanele. Ai un carton pe care se aseaza goblenul. Tragi goblenul de marginile opuse si diagonala, daca nu este drept si apoi cu capsator mare, capsezi marginile de la goblen pe carton. Introduci goblenul sub geam dupa ce pui passul, pui cartonul de spate si apoi ridici clemele. Ai grija sa nu ramana urme de degete pe geam. Sa nu uiti sa cumperi hartie de cadou si o fundita ca sa il ambalezi, zice Maria.
Eu am inramat direct la Rogoblen, dar Maria Zanfir a facut comanda de rama, fara sa trimita goblenul si de la ea stiu.

Replica: Este super, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 23-07-2008

liliacul tau, Nico. Iti tin pumnii sa-l termini la timp.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-07-2008

Credeam ca azi termin liliacul, dar m-am inselat.

Replica: Spor la goblenat! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 24-07-2008

Nicoleta sa ai spor din plin. Daca te concentezi asupra goblenului o sa vezi ca il termini.

Replica: Spor in continuare, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 24-07-2008

caci nu mai ai mult!

Replica: Da, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 24-07-2008

se vede ceva. Frunza capata viata!

Replica: Gata, Nico! by Silvia Har (634 mesaje), la 24-07-2008

Nu te mai inoportunez, ca sa nu te tin de vorba. Ai nevoie de fiecare minut ca sa il termini. Sa ai spor mare!

Minerva, la care frunza te referi? Frunza Nicoleta? Sau frunzele liliacului?

Replica: Spuneai by Tudorancea Rodica (250 mesaje), la 24-07-2008

in alt topic ca ai maini lesinate. Am venit sa ti le masez ca sa mearga acushorul mai repede.

Replica: Multumesc, Rodica. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-07-2008

Acum, sigur acushorul meu va merge mult mai repede dupa asa un masaj.

Replica: Am by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 24-07-2008

o solutie buna pentru maini. O aduc pentru masaj, Rodica. In seara aceasta sunt gata toate firele de liliac. Nu-i asa Nicoleta? Maine termini boule de neige. Gasesti tu un pretext sa nu ajungi la mama. Mergi duminica. Luni termini frunzele, iar marti si miercuri fondul. Joi il duci la inramat, vineri il ridici de la inramati. Ai vorbit la inramari?
Succes de sute de ori!

Replica: Cam acesta este planul Doruletz. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-07-2008

Liliacul este aproape gata si sper sa termin si frunzele azi. Am sa va arat mai tarziu.

Cu vremea asta mohorata am tras un pui de somn la pranz si cred ca voi sta mai mult in seara asta.
Va multumesc, iar si iar pentru sustinere. Daca nu erati voi cred ca renuntam, dar asa lupt in continuare si sigur va fi gata.

Replica: Nico, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 24-07-2008

stiu sigur ca luni va fi aproape pe ultima suta de centimetri! Mult spor zilele acestea! Sa ai aripioare la degete, ca sa zboare acul!

Replica: Ambele frunze, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-07-2008

Silvia sunt pline de viata!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 25-07-2008

Liliacul este gata. Mai am de umplut cu alb, dar asta mai tarziu. Sa vad cat mai rezist in seara asta.

Replica: Curaj! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 25-07-2008

In curand o sa fie gata.

Replica: Astazi, by Tudorancea Rodica (250 mesaje), la 25-07-2008

termini boule de neige si frunzele. Ce zici?

Replica: Ma bucur by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 25-07-2008

ca tot parfumul de liliac este gata. Succes si azi!

Replica: Doamne, by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 25-07-2008

cat este de frumos! Astazi iti doresc sa termini ce ti-ai propus.

Replica: Imi tremura by Silvia Har (634 mesaje), la 25-07-2008

sufletul cand vad cat mai, Nico. Iti doresc din tot sufletul meu sa il termini.

Replica: Cam imi tremura by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-07-2008

si mie mainile... Sa fie de la cafea?

Replica: Spor mult, Nico! by Bica Nistor (1287 mesaje), la 25-07-2008

Sper, din toata inima ca pana la noapte sa ai gata tot ce ti-ai propus.

Sa ne tremure mana de la cafea, Minerva? La varsta noastra, ma indoiesc. Desi, cand eram studenta, intr-o sesiune am facut abuz de cafea la care adaugasem si doua fiole de cafeina si la examen (dupa 48 ore de nesom), batzaiam din tot corpul de ziceai ca am Parkison. Cred ca atunci am luat nota mare numai pentru ca profesorului ii era teama sa nu fac vreo criza. Tin minte ca apoi m-am culcat, dar nu am putut adormi cateva ore. Si apoi am dormit 20 de ore de i-am speriat pe ai mei.

Replica: Hai, Nico, by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 25-07-2008

ca nu mai este, cat a fost. Mult spor iti doresc sa ai si sa nu te lasi. Bucuria mamei tale iti va rasplati efortul.

Replica: Felicitari, Nico! by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 25-07-2008

Mai ai putin. Spor la lucru!

Mama mea l-a facut si este superb. Daca am timp, diseara vi-l arat.

Replica: Abia by Maria Zanfir (564 mesaje), la 25-07-2008

astept sa vad unde ai ajuns. Spor mult.

Sa ni-l arati, Ana-Maria.

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 25-07-2008

nu ne prezinti nimic in seara asta?

Replica: Mai tarziu, Maria. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 25-07-2008

Azi am avut de umblat sa rezolv diferite probleme, iar dupa amaiza a plouat si a fost o vreme asa urata incat am dormit, asa ca voi sta tarziu noaptea asta ca sa cos.

Cred ca veti vedea dimineata ce am reusit sa mai lucrez in timp ce va beti cafeaua pe strada Minervei.

Maine, aflu si daca il pot inrama in timp util. Toate firmele de profil pe care le stiu fac inramarile undeva langa Piatra Neamt si probabil doar o data sau de doua ori pe saptamana vin sa preia comenzile.

M-am gandit ca daca nu reusesc sa-l inramez il voi darui asa cum este urmand sa-l inramez dupa aceea. Cred ca imi pot permite sa fac asa cu mama. Oricum surpriza va fi mare. Dar inca nu mi-am pierdut speranta ca voi reusi sa-l inramez la timp.

Replica: Bafta multa, Nico! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-07-2008

Mama ta se bucura oricum, iti garantez. Stiu asta pentru ca sunt in primul rand mama.

O noapte cu spor si pe maine la o cafeluta.
Te pupic

Replica: Esti by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-07-2008

pe aproape gata, deci. Ma bucur tare mult. Sa reusesti si sa-l inramezi.
Bafta si noroc!

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 26-07-2008

Nu sunt nici pe departe gata, Tereza. As vrea eu. Cred ca Doruletz a preconizat cel mai bine fazele prin care va trece. Astazi am reusit sa termin frunzele. Maine urmeaza boules de neige.

Replica: Curaj, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 26-07-2008

nu mai este asa de mult. Spor din plin!

Replica: Esti in grafic, Nico? by Silvia Har (634 mesaje), la 26-07-2008

O sa poti lucra si astazi la el sau trebuie sa mergi la mama ta? Spor!

Replica: Ma grabesc by Doi na (575 mesaje), la 26-07-2008

la refugiu. Sa ai foarte mult spor, Nico!

Replica: Iau by Andreea Tomita (74 mesaje), la 26-07-2008

cu mine parfumul tau de liliac si te las sa te ocupi de bulgarii de zapada. Spor cat cuprinde, Nico!

Replica: Nico, by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 26-07-2008

astazi ce va fi cel mai greu, va fi istorie deja, diseara. Iti trimit ingerasul meu sa te ajute.

Replica: Multumesc, Doruletz. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 26-07-2008

Cu un ingeras care sa vegheze asupra mea, sigur voi avea spor. Sa stii ca deja nu ma mai sperie boules de neige, chiar asa ca la inceput. Acum sunt sigura ca il voi putea oferi mamei mele la timp.

Astazi stau acasa si maine voi merge la ai mei. Asa ca astazi va fi zi de goblenat.

Replica: Deci by Roxana Deli (183 mesaje), la 26-07-2008

vom vedea maine dimineata un nou episod? Cat ma bucur, Nico!

Replica: Am by Maria Nistor (4961 mesaje), la 27-07-2008

asteptat sa vad cat ai m-ai lucrat, pana tarziu. Iti urez o duminica placuta.

Replica: Ai lucrat pana by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 27-07-2008

tarziu, Nico, nu-i asa? Spor ca sa il termini!

Replica: Din pacate, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 27-07-2008

ieri nu am avut nici un spor. Am terminat una din nuante la boules de neige si putin la fond. Si cum ati vazut deja nu se observa in fotografie pana nu este lucrat cu alb, asa ca nu are rost sa mai postez o fotografie ca nu este mai nimic nou de vazut.

M-am hotarat ca joi sa-l ofer mamei mele fara rama si sa-l inramez saptamana care vine ca sa iasa si ceva de calitate.

Maine seara plec la o prietena la tara pentru relaxare si goblenat intensiv si ma intorc joi. Sper cand ma intorc sa va arat si lilacul si simfonia terminate si asa cum am promis sa incep Femeia trandafir.

Replica: Min-vacanta, placuta, Nico! by Valery Antemie (768 mesaje), la 27-07-2008

Replica: Planuri, by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 27-07-2008

proiecte, vacanta. Sa iti fie bine, Nico!

Replica: Astazi, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 28-07-2008

ai avut spor pe unde ai ajuns?

Replica: N-am inaintat by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 28-07-2008

prea mult Maria. Azi trebuia sa plec la o prietena si mi-am petrecut toata dimineata cu pregatiri, dar nu s-a mai putut pleca din cauza inundatiilor. Podul peste Siret a fost inchis si nu exista ruta ocolitoare. Asa ca vacanta mea s-a amanat cu o saptamana.

Oricum in noaptea aceasta va mai fi un episod si veti vedea voi cat spor am avut.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-07-2008

Replica: Am inteles by Silvia Har (634 mesaje), la 29-07-2008

ca joi este ziua mamei tale. Nu cred ca il poti termina pana joi, Nico. Te termini pe tine si ar fi un efort prea mare pentru ochii tai. Eu as felicita-o pe mama mea si i-as duce florile preferate, iar darul i l-as promite, plina de mister, sambata, la masa de pranz care, la noi este si ziua in care ne serbam zilele. Nu ar merge si la tine, la fel?

Replica: La multi ani by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 29-07-2008

pentru ziua mamei tale, Nico!
Sper ca pana joi, va fi gata. Surpriza va fi cu atat mai mare pentru mama ta.

Si varianta Silviei mi se pare buna, Nico.

Replica: Succes, Nico! by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 29-07-2008

Replica: Curaj! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 29-07-2008

Inca se mai poate, binenteles daca te simti in forma. Silvia are dreptate. Mama ta o sa se bucure indiferent de ziua in care o sa il daruiesti. Eu iti urez mult spor si astazi.

Replica: Va multumesc, fetelor by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-07-2008

si pentru urari, dar si pentru incurajarile si sfaturile pe care mi le dati. Stiu ca se va bucura chiar daca il voi da mai tarziu. Sa vad cum ma descurc in urmatoarele zile. Sincer nu ma asteptam sa mearga asa greu.

Replica: Felicitari, Nico! by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 29-07-2008

Este foarte frumos. Sa ai mult spor!

Replica: Gata, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-07-2008

am facut programul pe saptamana asta. Aniversarea mamei o vom face sambata asa ca plec la prietena mea. Sa nu credeti ca nu iau goblenul cu mine. Si prietena mea coase goblen asa ca vom sta impreuna la cusut. Cand ma intorc am sa va arat ce coase si ea.

Imi pare rau ca voi fi departe de voi cateva zile, dar imi va prinde bine linistea si relaxarea de la tara. Abia astept sa ma intorc sa vad ce ati mai cusut. Sa stiti ca imi va fi dor de voi. Va urez sa aveti mult spor! Si poate la sfarsitul saptamanii o vad si pe Laura pe forum.

Replica: O by Fanica Fina (81 mesaje), la 29-07-2008

sa-mi fie dor de tine, Nico! In fiecare seara deschideam aici sa vad daca reusesti sa il termini si ma gandeam ce sa iti spun ca sa te ajut sa termini mai repede. Vacanta placuta!

Replica: Vacanta by Doi na (575 mesaje), la 29-07-2008

placuta si sa ai spor mult! La multi ani pentru mamica ta!

Replica: Vacanta, by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 30-07-2008

placuta, Nico si spor la liliac!

Replica: Sper by Lucia Marina (218 mesaje), la 30-07-2008

sa te relaxezi in aceasta mini vacanta si sa ai si sporul dorit. O sugestie, pentru a inmana goblenul neinramat. O am de aici de la Rogoblen cand la Modele lucrate erau goblene lucrate la Rogoblen. Mi-a placut ideea si am salvat imaginea. Am impresia ca este un carton acoperit cu autocolant.

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 31-07-2008

sper ca ai ajuns la final. Te astept sa vad rezultatul final.

Replica: Nico, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 31-07-2008

sa iti traiasca mamica, sanatoasa si bucurii!

Tie iti urez spor la lucru si vacanta placuta!

Replica: Nico, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 31-07-2008

"La multi ani" pentu mama, multa sanatate si sa traiti multe clipe fericite impreuna.

Concediu placut! Te astept. Fara tine forumul este pustiu!

Replica: La multi ani, by Doi na (575 mesaje), la 01-08-2008

doamnei Cristina, Nico!

Replica: Sa iti by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 01-08-2008

traiasca mama, Nico si sa termini goblenul, iti urez.

Replica: Ca de obicei, by Tender Rose (248 mesaje), la 01-08-2008

eu ajung ultima sa fac urarile cuvenite. Sper sa ma ierti, Nico. Un La multi ani! din toata inima, sanatate intodeauna si multe bucurii!

Replica: La multi ani by Bica Nistor (1287 mesaje), la 01-08-2008

pentru mamica ta, Nicol Si felicitari pentru goblenul terminat. Vezi cum am anticipat?
Am eu o presimtire ca nu gresesc.

Replica: Rose, uite ca n-ai fost ultima by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 01-08-2008

cu urarile pentru mama Nicoletei. Ma alatur si eu voua Gargaritelor cu urarea de "La multi ani!" pentru cea care i-a dat viata Nicoletei si imi cer scuze ca am intarziat, dar am fost plecata 4 zile intr-un miniconcediu, asa ca eu cred ca sunt motivate absentele mele. Chiar daca Nico nu a terminat cadoul pentru mama ei, eu sunt sigura ca ii va aprecia gestul si daruirea ei de a-i face un asa superb cadou. Abia astept sa ne scrie Nico, sa vedem cum au decurs lucrurile, sa ne scrie despre emotia si reactia mamei sale.

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 01-08-2008

te astept cu nerabdare sa vad finalul lucrarii tale. Ai plecat pe ultima suta de metri si am ramas cu ochii in soare in asteptarea ta. Sper sa revii cat de curand. Lipsa ta se simte.

Replica: Model in lucru - Ikebana cu liliac by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 02-08-2008

Gata am revenit. Nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi. Am avut o saptamana aproape perfecta. Singurul lucru care a lipsit a fost internetul si intalnirea zilnica cu voi. Mi-a lipsit ceasca zilnica de cafea bauta cu voi pe strada Minervei.

Va multumesc din suflet pentru urarile pe care i le-ati transmis mamei mele. Sigur le va citi si ea in seara asta cand ma voi duce in vizita.

Am reusit sa termin cadoul (urmeaza inramarea) doar datorita incurajarilor voastre si maine va voi spune ce reactie a avut.

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 02-08-2008

Este o opera de arta. Te-am asteptat cu nerabdare sa vad finalul si izbanda ta.

Replica: Felicitari, Nico! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 03-08-2008

Este un model tare migalos si necesita multa vointa sa-l duci la final. Ai reusit si trebuie sa fii mandra de asta. Un cadou perfect!
Si, daca nu sunt indiscreta, care este urmatorul?

Replica: A fost by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-08-2008

intr-adevar o izbanda, Maria.

Mama a fost mai mult decat emotionata si nu intelegea cum de am reusit sa tin secret atata timp. Nu se mai satura privindu-l. Va multumeste din suflet pentru urarile pe care i le-ati transmis (aseara i-am citit toate mesajele de la voi).

Replica: Nu se putea altfel! by Maria Nistor (4961 mesaje), la 03-08-2008

Eu sunt convinsa ca cel mai frumos cadou este acel cadou facut cu dragoste, dar cand este si realizat de tine...

Replica: Felicitari, Nico! by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 03-08-2008

Ma bucur ca ai reusit sa-i faci surpriza mamei tale.

Replica: Pentru ca by Bica Nistor (1287 mesaje), la 03-08-2008

s-a incheiat asa de frumos, un serial atat de palpitant, mi-am dorit sa te felicit aici pentru reusita. Drept sa-ti spun, mi-a palpait inima ca nu o sa fie gata la timp. Ei, doamna Cristina are cu ce se mandri - Nico esti fata pe care si-o doreste fiecare mama. Sa dea Domnul sa va bucurati multi ani de acum inainte cu aceleasi surprize frumoase!

Replica: Nico, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 03-08-2008

un final minunat. Sa iti traiasca mamica!

Replica: Sa by Alice Popa (236 mesaje), la 03-08-2008

iti traiasca mamica asa norocoasa de o fata care a facut tot posibilul pentru gest frumos.

Replica: Nico, by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 12-08-2008

meriti toate laudele,

Replica: Felicitari, Nico! by Calinescu Ramona Nicoleta (907 mesaje), la 26-09-2008

Iti daruiesc si eu o ikebana pentru frumesetea goblenului tau.

Replica: Multumesc Ramona! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 26-09-2008

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: