Acum este 17 Iul 2026, 17:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 19 Feb 2011, 09:54 
Neconectat

Nume forum:1
Lori, stiu cum este cu canile de cafea. O data il tineam pe Matei in brate pe scaunul de la calculator, cana de cafea fiind undeva in spatele meu. Cred ca numai inspiratia divina m-a facut sa ma intorc la timp cat sa-mi prind cana de cafea aproape din zborul spre parchet. Doi milimetri ar mai fi fost pana acolo. Domnisorul meu isi bagase degetele pe marginea canii si voia el s-o ia in mana. De atunci tin canile de cafea la distanta de el.

La Iasi ninge frumos, dragele mele. Si la noi astazi este zi de curatenie si de bucatarit.

Pupici si spor la treburi tuturor,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 10:25 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Bica, nimic nu este mai bine decat cand totul de termina cu bine. Sunt multumita ca ati reusit sa reveniti la viata normala de zi cu zi. Poate ne spui si noua ce bucataresti astazi. Iti doresc spor in tot ceea ce faci.
Lori, noi si acum mai avem nopti albe uneori, cred ca doar viseaza si ei cate ceva si se sperie cand nu inteleg. Sa aveti o zi frumoasa, in familie.
Oana, iti doresc si tie spor la treaba.
Abriela, o zi scurta sa ai.

Noi am facut ieri curatenie, aseara cumparaturile pana cand au inchis aproape supermarketul cu noi inauntru. Ce sa facem, ne mai pierdem si noi la cascat gura. Astazi am de spalat la greu si poate il conving sotul sa mergem la o alta tura de cumparaturi. Trebuie sa luam o masuta pentru Dario caci canapeaua mea este plina de semne de electrocardiograma caci, din greseala, creionul iese de pe caiet. Asa ca ii trebuie locul lui cat mai repede pentru a imi salva lucrurile din casa. Plus ca imi doresc si o masina de cusut si inca facem turul magazinelor pentru a vedea ofertele, toate sunt scumpe si mare lucru nu inteleg la caracteristici. La pranz, nu trebuie sa mai gatesc, am deja fasolica cu costite afumate facute in oala de ceramica, o bunatate, au fost apreciate chiar si de socrii mei. Pe seara, am sa va prezint o noua reteta, sper sa reusesc sa o fac.
Acum va las ca v-am plictisit deja, va doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 10:38 
Neconectat

Buna dimineata!
Va doresc o zi frumoasa, nu ploioasa ca la mine.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 17:59 
Neconectat

Ralu, astazi chiar am avut o zi mai scurta. Am terminat cursul destul de repede si am reusit sa ne plimbam prin Poiana Brasov, am urcat si cu telegondola, a fost tare frumos. Sper ca zilele acestea sa am timp sa va arat si cateva fotografii, peisajul a fost de vis, mai ales ca azi-noapte a nins si brazii erau plini de zapada.
In seara aceasta urmeaza cina festiva si maine plecam spre casa.
Va doresc tuturor o seara cat mai buna.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2011, 08:14 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele. Eu cand am deschis fereastra de dimineata am ramas foarte surprinsa. Ieri a plouat toata ziua iar acum este o gramada de zapada. Se pare ca nu mai scapam de iarna. Eu am luat micul dejun si va invit si pe voi sa veniti.
Va doresc o duminica frumoasa si va trimit multi pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2011, 10:47 
Neconectat

Buna dimineata. Scobitori aveti? Caci tare imi mai trebuie, am dormit pe fugarite, cand adoarmeam eu, se trezea Dario, a fost destul de agitat, pana ela urma a dormit cu noi in pat.
Adelina, imi inchipui ca este frumos cu zapada. La noi este cam primavara, face a ploaie, este un pic innourat, dar se sta bine. Oricum, dupa cum am inteles, se va intoarce si aici frigul, fara zapada insa.
Va doresc o duminica frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2011, 11:21 
Neconectat

Buna dimineata!
Bea cineva si cu mine cafeaua?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2011, 12:11 
Neconectat

Buna dimineata, astazi cum este duminica nu cos, macar cu atat sa cinstesc ziua Domnului. Astazi lenevesc in fata calculatorului, a televizorului si probabil pe dupa amiaza ma duc la unchii mei ca au un baietel de 1 an si vreo 4 luni si ma mai joc putin cu el, plus ca o vad si pe buni si trece usor si frumos ziua.
La noi ieri a nins mai toata ziua, s-a asternut un strat consistent de zapada, - este frumos peisajul, dar eu m-am cam saturat de iarna, astept nerabdatoare sa vina caldura, sa dea firul de iarba verde crud, sa infloreasca toti copacii si sa ma incante cu mirosul lor imbietor. Cam visez, dar in curand o sa vina si primavara.
Va doresc multa sanatate la toate si sa aveti o duminica linistita si placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2011, 19:10 
Neconectat

Dragele mele,
Am promis ca intru ieri seara in gradina, dar mi s-au schimbat planurile intrucat cuscra ne-a invitat astazi la restaurant. Cum noi nu suntem genul sa mancam la restaurant, i-am invitat noi pe ei la noi, asa ca nu mi-a lipsit durerea de spate de la atata stat in picioare din cauza bucataritului.
Ralu, ma intrebi ce am gatit. Initial, pentru noi era in plan o ciorba de burta (ii este pofta lui Bicu) si niste chiftelute uscate, dar si cu sos. Ca dulce, o placinta cu branza de vaci si stafide.
Cand am intors invitatia initiala a cuscrilor, ma gandisem sa fac ceva din toate minunile cu care ne-au umplut frigiderl (oua de prepelita umplute, somon la cuptor si o prajitura mai sofisticata).
Dupa ce mi-am facut planul, m-am gandit ca nu prea imi mai ramane mancare si pe luni (cand sunt ocupata toata ziua), asa ca am gatit bulz cu branza de burduf cu mamaliguta (dar reteta mea, unde pun un strat de mamaliguta, un strat de branza, un strat de mamaliguta si deasupra sase oua, dupa ce fac adancituri in mamaliguta), scrumbie (coapta in folie de aluminiu pe gratarul de la cuptor; se aseaza pe platou alaturi de felii generoase de lamaie) si coaste de porc cu cartofi, la cuptor.
Drept prajitura am asezat pe masa o prajitura cu branza si cu fructe de padure deasupra (blat din 250 grame biscuiti, 1 ou, 100 g unt si 2-3 linguri lapte), crema din 250 g mascarpone, 300 g branza de vaci, 4 oua, 7 linguri zahar si un zahar vanilat).
Le-a placut atat de mult, incat le-am pus cate o portie din fiecare fel si pentru acasa.

Am reusit sa strang totul, sa-mi fac ordine in sufragerie si dupa ce mai stau cu Mariuca putin (vrea sa o invat cuvinte cu ajutorul literelor (a primit icadou un alfabetar tare dragut pentru copii), mergem sa facem baita si sa ne pregatim pentru ziua de maine.

Adelina, tare mai este bine cand este bine. Ma bucur de momentele acestea cat pot pentru ca in curand Mariuca o sa plece de langa mine.
Copiii i-au gasit o gradinita buna, in limba engleza si mai au de vazut doar doua bone (saptamana viitoare) ca sa se hotarasca si sa ceara referinte pentru cea pe care o aleg.
Eu le-am propus sa o ia la ei dupa Paste, dar mi-au argumentat ca este prea departe acea data.
Te imbratisez si eu cu drag si din toata inima.

Lori, mi se pare pertinenta observatia Michelei. Daca nici ea care este doctorita nu a auzit, eu, nici macar atat.
Stiu cum este sa nu te lase copilul sa dormi. Eu am descoperit ca daca ii faceam un meniu lejer (seara), Mariucai (lapte cu biscuiti, gris moale cu lapte, mar copt la cuptor cu stafide, imbracat la aluat), dormea mai bine. Si, cel mai important, starea mea tensionata, o ingropam in mine. Ai obsevat ca si bebelusii, precum cateii, simt starea noastra si devin si ei agitati?
Iti doresc sanatate si o Irinuca cu somn adanc si odihnitor.
Multumesc din inima pentru urari.

Gargaritelor, va doresc de pe acum o saptamana plina de spor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2011, 19:16 
Neconectat

Bica, inca o data ma conving cat esti de deosebita. Cate femei in locul tau ar fi refuzat o invitatie la restaurant pentru a sta in picioare si a trebalui prin bucatarie sa isi surprinda invitatii?
Oricine ar fi invitat trebuie tratat ca atare.
Mi-ai facut o pofta de prajitura de cred ca maine ma apuc si eu. Sper sa imi iasa.
Imi pare rau ca trebuie sa o ia pe Mariuca atat de repede. Dar trebuie intelesi si ei ca ii duc dorul.
Multa sanatate, draga mea si multi pupici pentru Mariuca.
Nu am uitat nici de Bicu care sper sa fie sanatos si voios.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: