|
Acum este 05 Iun 2026, 21:56
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 26 Feb 2011, 16:42 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Intr-adevar, Victory a scris bine. Incet, incet, personajele tale prind viata. Foarte interesant detaliul. Spor si mult timp pentru acest minunat model, Maria. Sa ne incanti cu cat mai multe si bogate episoade.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 26 Feb 2011, 16:48 |
|
|
|
Multumesc, Alia. Este si dorinta mea.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 26 Feb 2011, 17:15 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Maria, eu astept cu nerabdare fiecare episod pentru ca sunt o minunatie. Mult spor, draga mea.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 26 Feb 2011, 19:49 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Neobosita ca intotdeauna. Pupici si mult spor la acusor.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 27 Feb 2011, 11:14 |
|
|
|
Maria, un episod patrunzator si de o finete uimitoare. Ma intreb, cate asemenea episoade o sa vad eu aici in topic la tine? Multe si foarte interesante. Iti doresc mult spor.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 27 Feb 2011, 11:18 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Maria, eu ti le trec oricum ca si episoade, pentru ca asa este corect fata de toate noi. Cum o fac la toate participantele, nu te pot exclude de la regula. Tu poti continua numaratoarea asa cum doresti, aici in topic. Un detaliu minunat, mi-a placut mult si motivul care reprezinta coloanele. Sa ai spor in continuare.
Pupici.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 27 Feb 2011, 11:45 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Maria, să ştii că te învidiez pentru sporul pe care îl ai. Cum de reuşeşti? E minunat acest model, şi ne-a captat pe multe dintre noi. Văzându-l la tine, abia aştept să îl încep şi eu (din păcate lista mea de aşteptare este un pic cam lungă până o să-i vină rândul), însă cu drag îl urmăresc la tine, deşi la sporul pe care îl ai, dacă lipsesc 2 zile de pe forum, deja avansul pe care îl iei este atât de mare, încât am senzaţia că nu ţi-am vizitat subiectul de cel puţin o săptămână.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 27 Feb 2011, 11:48 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5571 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Maria, tu pictezi cu acul nu cosi, ne-ai prezentat un episod foarte frumos, spor in continuare. Te pupa,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 28 Feb 2011, 20:10 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9123 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Wow, Maria, ce frumos este! Din ce in ce mai mult imi doresc sa il lucrez. Daca l-as fi avut cumparat, lasam totul la o parte si il incepeam. O sa fiu atenta la orice detaliu. Mult spor! O calda imbratisare.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 28 Feb 2011, 20:29 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Maria, foarte frumos se asterne. Mult spor in continuare iti doresc. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|