|
Acum este 20 Apr 2026, 12:08
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Caii - goblen lucrat de Lena Scris: 08 Mar 2011, 18:37 |
|
|
|
Lena, tin sa te felicit pentru cuvintele tale frumoase, acest lucru cred ca este un talent pe care nu-l are oricine. Din pacate nu am vazut serialul, dar astazi l-am luat pagina cu pagina, postare cu postare si pot sa-ti spun doar ca esti minunata, tu ca persoana, dar este minunat si modelul care are o stralucire aparte. Eu nu l-am vazut cusut pana acum cusut, sper sa nu va fie cu suparare celor care-l aveti in colectie si eu nu l-am vazut. Cu drag.
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Caii - goblen lucrat de Lena Scris: 08 Mar 2011, 21:00 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Draga mea, ai lucrat acest frumos model intr-un timp record. Eu credeam ca inca mai postezi episoade din el, cand vad ce surpriza: deja il terminasei! Te felicit pentru acest lucru si mai ales pentru faptul ca l-ai lucrat impecabil. O imbratisare calda pentru tine pleaca din partea mea.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Caii - goblen lucrat de Lena Scris: 09 Mar 2011, 08:07 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Paraschiva, îţi mulţumesc pentru timpul acordat răsfoirii pas cu pas, pagină cu pagină a acestui serial. Îţi mulţumesc pentru aprecierea personală şi îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase la adresa modelului meu. Te îmbrăţişez cu multă dragoste.
Dănuţa, mulţumesc. Am furat câteva zile libere şi le-am oferit pe deplin căluţilor, aşa am reuşit să-l termin repejor. Te sărut cu drag şi îţi mulţumesc pentru vizita de acum şi pentru fiecare susţinere de pe parcursul serialului.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Caii - goblen lucrat de Lena Scris: 12 Mar 2011, 02:42 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Cu multa placere, draga mea. Am sa te urmaresc cu drag in fiecare serial pe care ni-l vei oferi. Un sfarsit de saptamana plin cu bucurii!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|