Produse personalizate

Index Aniversare Sfantul Valentin 1-8 martie Paste Craciun Nunti, botez Firme Ambalaje Info&Contact

De ce este ciocolata atat de speciala?
Indiferent de varsta, sex, statut sau convingeri, cu totii avem o slabiciune pentru ciocolata. Cine ii poate rezista? 9 din 10 persoane recunosc ca adora ciocolata. Cea de-a zecea minte intotdeauna!

Ce ne face pe noi atat de speciali?
TTT va aduce in premiera, ca produs personalizat, ciocolata imprimata la o rezolutie ridicata. Da, doar in ciocolata!
Produsele sunt 100% naturale. Modelul imprimat poate fi personalizat 100% sau ales din galeria noastra de concepte grafice. Formele si dimensiunile sunt extrem de variate. Putem imprima texte, imagini grafice si chiar fotografii.

Ciocolata care vorbeste se naste dintr-un rationament simplu: un mesaj transmis pe ciocolata are un efect extrem de eficient, devenind un instrument original de marketing.

Cine sunt clientii nostrii?
Cei care apreciaza ineditul. Produsele noastre nu sunt catalogate in functie de varsta, sex, arie geografica sau orice alt criteriu. Cine poate rezista ciocolatei si unui mesaj adresat cuiva drag intr-un mod cat se poate de inedit?

Ce putem face?

Tablete de ciocolata (neagra, cu lapte sau alba) de diverse forme si dimensiuni, inscriptionate tot cu ciocolata, aceasta fiind diferenta dintre produsele noastre si cele existente deja pe piata.
Noutatea o reprezinta faptul ca mesajul este inscriptionat pe tableta de ciocolata, nu pe ambalaj si poate fi text, logo sau chiar fotografie!

Nu exista limite, poate doar cele ale imaginatiei noastre!
Formele sunt diverse: patrat, dreptunghi, disc, oval, inima, CD, stea, pom de iarna, popice, lollipop, etc.
Produsele sunt potrivite pentru orice ocazie si imprejurare: evenimente corporatiste, lansari si promovare de produse, cadouri, in cafenele (alaturi de cafea), in camerele de hotel ca mesaj de bun venit, aniversari...

Contact