Materiale  -  Utilizare  -  Motive  -  Montare  -  Mod de lucru  -  Intrebari  -  Galerie  -  Matizare

Vitraliile au incantat ochii si sufletul privitorului din totdeauna. Pana de curand, ele au reprezentat doar un privilegiu al celor foarte bogati.
Dorinta ca multi dintre noi sa-si poata permita impodobirea cu vitralii a propriei case este posibila astazi printr-o noua tehnica.

Tehnica brevetata, aplicata de noi - consta in laminarea la rece a unor filme (certificate de producatorul de origine) intr-o bogata paleta coloristica si texturala (350 de culori si nuante si mai mult de 35 de texturi).


Lucrarea este garantata 10 ani de lumina, adica 20 de ani de lumina in conditiile din Romania.

Plumbul folosit are dimensiuni si culori variate si nu este toxic fiind protejat de o pelicula.

Cristalele fatetate prezente intr-o diversitate uluitoare, alaturate filmelor fie colorate, fie texturate aduc un rafinament fara egal in ambientul dvs.


Datorita transparentei si capacitatii acestor vitralii de a spori luminozitatea spatiului si de a proteja de razele UV ele sunt recomandate atat pentru ambientul nostru personal (sufragerii, dormitoare, holuri, camere de baie, bucatarii, birouri: usi, ferestre, scari interioare sau exterioare, luminatoare, usi si oglinzi mobilier) cat si pentru firme (birouri, cabinete medicale, sali de conferinta, spatii de lucru) si edificii publice si de cult (cupole, ferestre, usi, panouri de separare, panouri decorative). Sa mai adaugam faptul ca fiecare produs este unicat?

Motivele pentru vitralii pe care vi le punem punem la dispozitie sunt: clasice, moderne, abstracte sau functie de stilul dorit de client.

Modalitatile de montare: in tamplarie de lemn, plastic, metal.

Realizam, la cerere, aplicarea acelorasi proceduri sau prin tehnica mixta pe obiecte de sticla.


 1. Alegerea modelului functie de functionalitate, forma, dimensiune, luminozitate, ambient, culoare, mod de montare, preferinte personale, posibilitatile financiare ale clientului.
 2. Conceptul design-ului supus observatiei clientului;
 3. Acceptul clientului si incheierea contractului.
 4. Montarea se realizeaza fie de catre client, fie de catre firma noastra, functie de datele stabilite in contract.
 5. Garantii si intretinere - garantie de 3 ani, unde se vor acoperi potentialele defecte de montaj ale filmului, plumbului si a cristalelor fatetate in conditii de exploatare normala, prin remedierea gratuita a acestora.
 6. Asiguram intretinerea lucrarilor dupa iesirea din garantie in cazul unui accident (refacerea legaturilor in plumb, aplicare de film, cristale).

Cost: intre 800 – 1700 RON/mp, functie de dimensiunea lucrarii, complexitatea desenului, calitatea filmului, plumbului si a cristalelor, patinarea plumbului.

Intrebari frecvente:

 1. Cat dureaza executarea unei lucrari de vitraliu?
  Executarea dureaza 7 -10 zile/metru patrat de vitraliu - lucrari de complexitate medie.
 2. Cat costa un vitraliu?
  Costul variaza , functie de dimensiunea lucrarii, complexitatea desenului, calitatea filmului, plumbului si a cristalelor, patinarea plumbului.
 3. Cat de mare poate sa fie un vitraliu?
  Nu exista limita a suprafetei maxime a unui vitraliu.
 4. Se poate expedia vitraliul?
  Produsul ambalat se poate expedia cu un transportator de incredere.
 5. Ce se intampla daca vitraliul se deterioreaza?
  Se vor acoperi potentialele defecte de montaj ale filmului, plumbului si a cristalelor fatetate in conditii de exploatare normala, prin remedierea gratuita a acestora
 6. Asiguram intretinerea lucrarilor dupa iesirea din garantie in cazul unui accident (refacerea legaturilor in plumb, aplicare de film, cristale).

Click aici pentru vizualizare galerie


Matizare chimica, non-toxica, permanenta pe sticla.
Sigle, inscrisuri, motive geometrice sau efecte artistice pentru orice fel de sticla.
Se poate aplica pe geam deja montat.

Click aici pentru vizualizare galerie matizare