Acum este 02 Aug 2026, 04:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gargarita anului 2010-2011
MesajScris: 01 Mai 2011, 16:14 
Neconectat

Nume forum:1
Este greu sa incep un topic asa de important si care sa redea, ca o oglinda, aceasta frumoasa gradina si gargaritele ei.

Cuvintele mele vor fi putine, pentru ca va las sa savurati ceea ce s-a scris intr-un an de zile in topicele de Gargarita lunii, despre gargaritele acestei gradini.

Va doresc lectura placuta, dragele mele.

Mentionez ca este aleatoare ordinea de postare a mesajelor si nu are legatura cu clasamentul final.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Gargarita anului 2010-2011
MesajScris: 01 Mai 2011, 16:17 
Neconectat

Am sa incep cu castigatoarea primului titlu si anume cu Gargarita lunii mai 2010.
Prima nominalizare a fost acordata Danielei Balan, iar gargaritele care au votat-o au si descris-o in acest mod:

LENUTA PATRASCU scrie:
Votul meu merge catre gargarita: Balan Daniela. O gargarita corecta si cu un raspuns scurt si clar pentru orice intrebare sau orice problema ai avea.

CIOCAN ELENA scrie:
Nu sunt de prea mult timp pe forum, deci nu am reusit sa va cunosc pe toate. Insa, in acest timp, Dani Balan mi s-a lipit de suflet.

Tache Roxana scrie:
Buna dragi gargarite,
Am citit inca de zilele trecute tot ce s-a postat aici si mi s-a parut foarte interesanta propunerea, astfel incat as vrea sa votez si eu o gargarita. M-am gandit foarte bine si am inceput sa citesc cu mare atentie diverse postari de pe acest forum. Cu toate ca multe gargarite merita acest titlu, eu m-am decis sa o votez pe Dani, Gargarita Blandetea Lumii, deoarece am descoperit-o deseori in diferite topicuri, de fiecare data cu interventii corecte si fair-play. De exemplu, la finalul concursului lunii aprilie, a atentionat moderatoarea referitor la gargarita de pe locul I, desi aceasta o desemnase chiar pe Dani, ceea ce nu era corect. Este constant prezenta pe forum, de multe ori cu propuneri interesante, se implica in moderarea unor concursuri sau se ocupa de chestiuni organizatorice.
In plus, pe mine m-a incurajat mult atunci cand eram la inceput pe acest forum, deoarece in cadrul Provocarii Dar din dar a fost una din finaliste si mi-a oferit mie, o incepatoare, un model deosebit.
Va felicit pe toate pentru ca stiti sa fiti adevarate gargarite si va multumesc pentru tot ajutorul.

tanasa clementina scrie:
Votul meu merge in aceasta saptamana catre Gargarita Blandetea Lumii, Dani.
Activitatea ei pe forum este demna de admirat din toate punctele de vedere.

Golesteanu Eliza scrie:
Dani (Balan): prezenta cotidiana onesta, cu bun simt, cu prietenie, cu empatie. A moderat concursuri si lucreaza un goblen urias.
Aceasta este propunerea mea.

Patruleasa Jeni scrie:
Dani Balan: Iti multumesc din suflet pentru ca m-ai "nasit" si mi-ai oferit un nume atat de frumos pe care il port cu mandrie. Sper ca ai vazut si fotografia cu tricoul, in mare parte ti se datoareaza si ti-o dedic.
Iar eu, Dani sunt mandra sa te propun drept gargarita saptamanii.

Mirela Arapalescu scrie:
...saptamana acesta o votez de Dani Balan, o gargarita harnica si inimoasa.

CHIVU DANA scrie:
Votul meu merge acum pentru Dani (Balan). Consider ca esti o persoana inteligenta si foarte amabila si te felicit, de asemenea, pentru forma de a fi.

Doi na scrie:
Dani a terminat un goblen urias, ne-a vizitat pe toate prin topicele noastre si este o prezenta constanta pe forum. Votul meu merge catre ea.

Martin Carmen scrie:
Votul meu merge saptamana aceasta catre Dani Balan. M-a impresionat colectia ei si nu in ultimul rand goblenul Fantezie cu umbrela , unde da dovada de multa maiestrie, arta si frumusete.

Dragut Raluca scrie:
Si eu in aceasta saptamana ma alatur voua si o votez pe Daniela Balan pentru tot ceea ce reprezinta ea pe acest forum: o inima calda care are vesnic o vorba buna pentru fiecare dintre noi, un suflet mare care stie sa ofere mult mai mult poate decat ceea ce primeste, doua maini harnice in a ne oferi cele mai frumoase goblene cusute, dovada fiind colectia impresionanta pe care o are. Si nu in ultimul rand, pentru ca este si nasica mea.
O imbratisare din partea mea.

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Si eu votez pentru Dani deoarece a fost alaturi de multe dintre noi cand am avut nevoie de alinare sau de un cuvant incurajator. Prin modul ei de a aplana unele discutii si prin faptul ca este corecta indiferent de orice, eu o consider o persoana deosebita. Si sa nu mai spun de modul, rapiditatea, gingasia si dragostea cu care lucreaza un goblen. Votul meu merge spre tine, Dani, deoarece esti un model de urmat pentru multe dintre noi. Avem ce invata de la tine.

Antoneac Carmen scrie:
In saptamana acesta votul meu merge catre Dani Balan.
O fire sensibila, placuta, prezenta tot timpul in gradina noastra si o mare iubitoare de goblenuri.
M-a impresionat foarte mult ultimul ei goblen Fantezie cu umbrela, cu cat drag l-a cusut.

ganea alina scrie:
Dani, catre tine pleaca si votul meu. Este prima data cand imi astern gandurile pe acest forum vorbind de o persoana si primele ganduri sunt pentru tine. Astazi te-am cunoscut si altfel decat s-ar cunoaste o persoana prin intermediul unui forum si banuiala pe care am avut-o s-a adeverit. In ciuda varstei pe care o ai, sufletul si mintea par a fi a unui om mare, nu obosesti sa zbori prin gradina si sa nu lasi un gand bun, o lauda la fiecare. Saptamana aceasta m-ai uluit cu Fantezie cu umbrela si de aceea gandul si lauda mea merg catre tine.

Popa Alina scrie:
... votul meu merge catre Daniela Balan, pentru:
- modul in care a stiut sa fie prezenta, in fiecare zi, cu o vorba buna, de incurajare, alaturi de fiecare;
- felul delicat si direct de a spune lucrurilor pe nume fara a jigni;
- pentru minunatiile cu care ne-a incantat ochii si sufletul.

GLIGA TITA scrie:
Si votul meu tot la Daniela Balan merge. Are ceva aparte. Cand se incepe un goblen ea este prima care da starul la incurajari, te face sa prinzi incredere. Pe langa asta are si un suflet mare, vorba ei te unge pe suflet.
O imbratisare de la mare distanta.

olteanu rodica scrie:
Felicitari, Dani!
Sper ca in final sa fii Gargarita lunii pentru ca eu iti acord votul meu din aceasta saptamana.
Am incercat ca in fiecare saptamana sa am alte criterii de nominalizare. In aceasta saptamana votul meu se bazeaza pe participarea in concursul lunii mai.
Daniela Balan este o participanta activa si o "rivala", pe masura.

Perhinschi Anca scrie:
Dani, te felicit din toata inima, pentru ca este un un nume caruia ii faci si iti face onoare, de aceea in aceasta saptamana votul meu se indreapta catre tine, Dani Balan.
Un vot meritat din plin, chiar daca compunerea nu este punctul tau forte si te bati mai usor cu cifrele, dar din ceea ce scri se vede sufletul tau curat si atat de frumos.

CIOCAN ELENA scrie:
Cred ca este inutil sa scriu motivele pentru care votul meu in aceasta saptamana merge catre Dani, dar totusi: pentru colectia ei minunata, pentru motorasul ei turbo, pentru sensibilitatea ei, pentru sufletul ei mare plin de daruire, pentru fiecare cuvant de apreciere si incurajare adresat gargaritelor si pentru alte n motive.

Zamfir Vasilica scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre Dani Balan. O votez pentru ca e o mare iubitoare de goblen, se vede prin rapiditatea cu care lucreaza, pentru minunata colectie, pentru minunatele seriale pe care le prezinta cu mare drag, mereu prezenta pe forum si este o gargarita cu suflet mare (la fel ca toate gargaritele din aceasta gradina).

Dani, in acest an ai fost votata de:

Albei Adina
Amalia Avramescu
Antoneac Carmen
Chivu Dana
Ciocan Elena
Costea Andreea Georgiana
Doina
Doruletz Mic
Dragut Raluca
Ganea Alina
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Golesteanu Eliza
Hanganu Andra-Sonia
Lorelai Mirela Dobrescu
Maria Zanfir
Martin Carmen
Matei Paraschiva
Mirela Arapalescu
Neacsu Alina-Mihaela
Neagu Gabriela-Ramona
Neagu Marcela
Olariu Ioana
Olteanu Rodica
Patrascu Lenuta
Patruleasa Jeni
Perhinschi Anca
Popa Alina
Tache Roxana
Tanasa Clementina
Veronica Ene
Zamfir Vasilica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:18 
Neconectat

Vladoi Cristina scrie:
Eu o votez in aceasta saptamana pe Alina pentru felul in care modereaza acest concurs. De cand l-am descoperit, nu ma mai pot desprinde. Demult nu a mai fost un lucru care sa ma atraga in acest fel. Ii multumesc pentru promptitudinea cu care ne raspunde, iar prin felul in care ti se adreseaza, este atat de calda, incat ai impresia ca-i esti prietena de-o viata.

Alina, ai fost votata de:

Matei Paraschiva
Vladoi Cristina
Ghiortu Gabriela
Costea Andreea
Maria Nistor

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:20 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
In aceasta saptamana o propun pe Danuta (Chivu). Pasionata de goblen, mamica a doi printi, gospodina (v. retetele ei culinare), o gasim mai in fiecare topic, aplecata cu drag asupra fiecarui caz, plina de optimism si de bune intentii.

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Si eu o votez saptamana aceasta pe Danuta Chivu. Prezenta in fiecare zi, in fiecare topic, lucreaza, creste doi ingeri, este sotie, merge si la munca.
Toata stima si tot respectul. Jos palaria!

Matei Paraschiva scrie:
Votul meu merge spre Danuta (Chivu) pentru prezenta ei pe forum, zborul ei prin topice si fiecare vorba buna adresata gargaritelor, cu toata dragostea si simpatia.

Perhinschi Anca scrie:
Si al meu tot catre Danuta merge saptamana aceasta. Este o prezenta placuta in gradina noastra si disponibila. Si ca Maria, mi-a placut intotdeauna cu originalitatea ei.

mateescu alina scrie:
Nu cunosc toate gargaritele dar pot sa spun ca mi-a placut ce am citit scris de Chivu Dana. Va dau un exemplu: este singura care a argumentat ce a votat la concursul cu fotografii si ne-a incantat cu randurile ei din Mexic - mie mi-a placut povestioara in care ne spunea cum s-a cunoscut pe internet cu sotul ei. Sper sa nu gresesc si totodata sper ca nu am defavorizat pe nimeni.

Costea Andreea Georgiana scrie:
Votul meu in aceasta saptamana, pleaca spre Danuta.
O gargarita, care impresioneaza pe oricine ii citeste randurile scrise pe acest forum si care are ceva frumos de spus, oricarei gargarite din gradina.

Zamfir Vasilica scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre o mamica model, cu doi printisori, departe de casa si care, desi este o mamica foarte ocupata isi face timp sa intre pe forum sa lase o vorba buna sau un sfat fiecarei gargarite.
Danuta, Gargarita-Leoaica tanara, iubirea te votez cu mare drag.

ilyes alina ramona scrie:
Votul meu merge spre Danuta. Te admir pentru felul in care iti imparti timpul intre casa, copii si pasiunea care ne uneste pe toate.

Popescu Ileana Gabriela scrie:
Dănuţa, să nu crezi că mi-a scăpat vreun rând măcar din ceea ce se scrie pe forum, însă m-am tot gândit unde anume să încadrez răspunsul pe care aveam să ţi-l ofer. Nu ştiu dacă ai citit mesajele mele în care spuneam că nu obisnuiesc să votez pentru că nu aş putea altfel decât să vă votez pe toate în acelaşi timp, clipă de clipă. Însă astazi, îţi acord ţie acest prim vot în semn de mulţumire pentru răbdarea de a-mi citi sufletul, ieri şi azi şi probabil la fel de mâine încolo. Iar florile pe care ţi le ofer prin intermediul imaginilor, le-am primit aseară, mi-au parfumat visele, iar astazi ţi le ofer cu drag ţie.

Danuta, ai fost votata de:

Balan Daniela
Bica Nistor
Costea Andreea
Ghiortu Gabriela
Gogu Mimi-Ovidia
Hanganu Andra Sonia
Ilyes Alina Ramona
Lorelai Mirela Dobrescu
Maria Nistor
Mateescu Alina
Matei Paraschiva
Perhinschi Anca
Popescu Ileana Gabriela
Ramona Marculescu
Zamfir Vasilica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:21 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge spre Carmen Antoneac. Motivele: pasiunea pentru goblen si in special pentru motivele religioase, dorinta zilnica de a intra in gradina si de a lasa o urma a trecerii ei prin foarte multe topice.

tanasa clementina scrie:
Votul meu in aceasta saptamana merge catre Antoneac Carmen.
O mare iubitoare de goblen. Surprinzatoare, prin tot ceia ce ne prezinta si ne incanta in topicul ei.
O Gazda buna, asa cum este definita prin denumirea ei de gargarita.

olteanu rodica scrie:
In aceasta saptamana dati-mi voie sa acord votul meu unei gargarite deosebite.
Trecerea ei prin gradina este foarte fructuoasa.
Lucreaza goblen dupa goblen si le realizeaza impreuna cu prietena noastra, a tuturor, Gargarita Implinire, niste inramari deosebite.
Numele ei este Antoneac Carmen, Gargarita-Gazda-Buna.

Martin Carmen scrie:
Carmen, te votez cu tot dragul in saptamana aceasta. Nu cred ca trebuie sa mai aduc argumente, cei care te cunosc stiu cu cat drag cosi si cat suflet pui in ceea ce faci.

mateescu alina scrie:
Doresc s-o votez pe Carmen Antoneac. Doresc ca votul meu sa fie considerat un "sunt cu tine si te sustin, curaj!" Nu vreau sa fie un vot nici pentru o saptamana sau o luna (martie) ci vreau sa fie pentru totdeauna.

Carmen, in acest an ai fost votata de:

Albei Adina
Olteanu Rodica
Martin Carmen
Tanasa Clementina
Patruleasa Jeni
Mateescu Alina

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:22 
Neconectat

Cotoranu Nicoleta scrie:
Gargarita din nori, si eu te votez. Imi aduc aminte de voia buna pe care o aduceai pe forum, de nazdravaniile lui Pitic, de vorbele frumoase pe care le gaseai pentru fiecare surata si de serialele tale (in special Angelica).

Rosculet Adnana scrie:
Cu admiratie si prietenie, un vot pentru tine, Elena.

Elena, ai fost votata de:

Ramona Marculescu
Lucia Marina
Maria Zanfir
Cotoranu Nicoleta
Ionascu Alexandra
Georgeta Petrea-Manta
Patruleasa Jeni
Rosculet Adnana
Doina
Popescu Alexandra
Matei Paraschiva

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:23 
Neconectat

Mona J scrie:
Votul meu, in aceasta saptamana merge catre Bica.
O prezenta subtila, dar care se face simtita atunci cand este nevoie. Ea este cea care nu a abandonat forumul, chiar daca uneori sunt convinsa ca avea motive sa o faca, ea este cea care este dreapta si impartiala atunci cand este nevoita sa ia atitudine, ea este cea care m-a intampinat cu cuvinte frumoase, care m-au marcat atunci cand am pasit prima oara in aceasta gradina (cred ca si in cazul vostru a fost la fel ).
Pentru toata activitatea ta din acesti ani, Bica, iti multumim.

Gramescu Ana scrie:
Eu votez pentru Bica. Este o Gargarita ce emana caldura prin replicile sale. Este mereu aproape de fiecare dintre noi.

tanasa clementina scrie:
Bica, pentru prezenta ta atat de indelungata pe acest forum, pentru numeroasele sfaturi de bine atunci cand a fost nevoie pentru zborul tau cel lin in toate topicele, lasa-mi marea placere de a-ti acorda votul meu in aceasta saptamana.

Costea Andreea Georgiana scrie:
In aceasta saptamana, votul meu merge catre Bica.
Nasica, te votez pentru tot ceea ce faci pe forumul acesta, pentru sfaturile, gandurile frumoase pe care ni-le trimiti in fiecare zi noua gargaritelor.

Cotoranu Nicoleta scrie:
Votul meu pleaca in aceasta saptamana spre Bica alaturi de o calda imbratisare si pupici pentru Mariuca.
Cuvintele sunt prea sarace pentru a spune de ce am facut aceasta alegere.
Esti Gargarita care ne vegheaza cu atata dragoste si intelegere si ai mereu un cuvant bun de spus si un sfat si o incurajare pentru fiecare din noi. Ca sa nu mai vorbesc de intamplarile din viata ta din care, eu cel putin, am mereu cate ceva de invatat.

Dosinescu Cristina scrie:
In aceasta saptamana gandul meu se indreapta catre o persoana tare draga mie din aceasta gradina, dar si multor alte Gargarite. A avut o vorba buna pentru fiecare dintre noi, ne-a sustinut atunci cand ne-a fost greu, a impartasit cu noi atat bucuriile din viata ei, cat si momentele mai dificile. Indiferent de situatia ei, daca s-a simtit bine sau nu, daca a fost trista sau fericita, cuvintele ei ne-au inseninat multe, multe zile, chiar daca uneori vestile nu erau atat de bune. Prin simpla ei prezenta in gradina, aduce liniste si intelegere. In aceasta saptamana votul meu se indreapta catre Bica, o adevarata legenda, nu numai pe forum ci si in viata de zi cu zi.
Bica, imi doresc sa fiu o bunicuta la fel de frumoasa ca tine. Imi plec fruntea in fata ta si iti doresc multa, multa sanatate si putere de a trece peste toate incercarile vietii. Sarutari de manute si pentru Mariuca, iar pentru Bicu o imbratisare mare, mare de la o gargarita ce nu-si gaseste cuvintele de admiratie.

mateescu alina scrie:
Doresc sa o votez pe Bica. Ii urmaresc zborul prin gradinita si o gasesc plina de intelepciune, sfaturi bune si dragoste. Felicitari!

Borcan Adelina-Maria scrie:
Votul meu din aceasta saptamana merge catre o persoana foarte speciala, care mie mi-a intrat la suflet. Este neobosita. Pentru tine, draga Bica.

Bica, in acest an, ai fost votata de:

Anitescu Constanta
Balan Daniela
Borcan Adelina
Chivu Dana
Ciocan Elena
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Dosinescu Cristina
Ghiortu Gabriela
Gogu Mimi-Ovidia
Gramescu Ana
Hanganu Andra-Sonia
Mateescu Alina
Mona J.
Olariu Ioana
Olteanu Rodica
Perhinschi Anca
Popescu Alexandra
Soare Iuliana
Tanasa Clementina
Zamfir Vasilica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:24 
Neconectat

Adina, ai fost votata de:

Martin Carmen
Lorelai Mirela Dobrescu
Antoneac Carmen

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Neconectat

Ria, ai fost votata de:

Costea Andreea
Perhinschi Anca
Lorelai Mirela Dobrescu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Neconectat

Alint, ai fost votata de Perhinschi Anca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: