Am sa incep cu castigatoarea primului titlu si anume cu
Gargarita lunii mai 2010.
Prima nominalizare a fost acordata
Danielei Balan, iar gargaritele care au votat-o au si descris-o in acest mod:
LENUTA PATRASCU scrie:
Votul meu merge catre gargarita: Balan Daniela. O gargarita corecta si cu un raspuns scurt si clar pentru orice intrebare sau orice problema ai avea.
CIOCAN ELENA scrie:
Nu sunt de prea mult timp pe forum, deci nu am reusit sa va cunosc pe toate. Insa, in acest timp, Dani Balan mi s-a lipit de suflet.
Tache Roxana scrie:
Buna dragi gargarite,
Am citit inca de zilele trecute tot ce s-a postat aici si mi s-a parut foarte interesanta propunerea, astfel incat as vrea sa votez si eu o gargarita. M-am gandit foarte bine si am inceput sa citesc cu mare atentie diverse postari de pe acest forum. Cu toate ca multe gargarite merita acest titlu, eu m-am decis sa o votez pe Dani, Gargarita Blandetea Lumii, deoarece am descoperit-o deseori in diferite topicuri, de fiecare data cu interventii corecte si fair-play. De exemplu, la finalul concursului lunii aprilie, a atentionat moderatoarea referitor la gargarita de pe locul I, desi aceasta o desemnase chiar pe Dani, ceea ce nu era corect. Este constant prezenta pe forum, de multe ori cu propuneri interesante, se implica in moderarea unor concursuri sau se ocupa de chestiuni organizatorice.
In plus, pe mine m-a incurajat mult atunci cand eram la inceput pe acest forum, deoarece in cadrul Provocarii Dar din dar a fost una din finaliste si mi-a oferit mie, o incepatoare, un model deosebit.
Va felicit pe toate pentru ca stiti sa fiti adevarate gargarite si va multumesc pentru tot ajutorul.
tanasa clementina scrie:
Votul meu merge in aceasta saptamana catre Gargarita Blandetea Lumii, Dani.
Activitatea ei pe forum este demna de admirat din toate punctele de vedere.
Golesteanu Eliza scrie:
Dani (Balan): prezenta cotidiana onesta, cu bun simt, cu prietenie, cu empatie. A moderat concursuri si lucreaza un goblen urias.
Aceasta este propunerea mea.
Patruleasa Jeni scrie:
Dani Balan: Iti multumesc din suflet pentru ca m-ai "nasit" si mi-ai oferit un nume atat de frumos pe care il port cu mandrie. Sper ca ai vazut si fotografia cu tricoul, in mare parte ti se datoareaza si ti-o dedic.
Iar eu, Dani sunt mandra sa te propun drept gargarita saptamanii.
Mirela Arapalescu scrie:
...saptamana acesta o votez de Dani Balan, o gargarita harnica si inimoasa.
CHIVU DANA scrie:
Votul meu merge acum pentru Dani (Balan). Consider ca esti o persoana inteligenta si foarte amabila si te felicit, de asemenea, pentru forma de a fi.
Doi na scrie:
Dani a terminat un goblen urias, ne-a vizitat pe toate prin topicele noastre si este o prezenta constanta pe forum. Votul meu merge catre ea.
Martin Carmen scrie:
Votul meu merge saptamana aceasta catre Dani Balan. M-a impresionat colectia ei si nu in ultimul rand goblenul Fantezie cu umbrela , unde da dovada de multa maiestrie, arta si frumusete.
Dragut Raluca scrie:
Si eu in aceasta saptamana ma alatur voua si o votez pe Daniela Balan pentru tot ceea ce reprezinta ea pe acest forum: o inima calda care are vesnic o vorba buna pentru fiecare dintre noi, un suflet mare care stie sa ofere mult mai mult poate decat ceea ce primeste, doua maini harnice in a ne oferi cele mai frumoase goblene cusute, dovada fiind colectia impresionanta pe care o are. Si nu in ultimul rand, pentru ca este si nasica mea.
O imbratisare din partea mea.
Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Si eu votez pentru Dani deoarece a fost alaturi de multe dintre noi cand am avut nevoie de alinare sau de un cuvant incurajator. Prin modul ei de a aplana unele discutii si prin faptul ca este corecta indiferent de orice, eu o consider o persoana deosebita. Si sa nu mai spun de modul, rapiditatea, gingasia si dragostea cu care lucreaza un goblen. Votul meu merge spre tine, Dani, deoarece esti un model de urmat pentru multe dintre noi. Avem ce invata de la tine.
Antoneac Carmen scrie:
In saptamana acesta votul meu merge catre Dani Balan.
O fire sensibila, placuta, prezenta tot timpul in gradina noastra si o mare iubitoare de goblenuri.
M-a impresionat foarte mult ultimul ei goblen Fantezie cu umbrela, cu cat drag l-a cusut.
ganea alina scrie:
Dani, catre tine pleaca si votul meu. Este prima data cand imi astern gandurile pe acest forum vorbind de o persoana si primele ganduri sunt pentru tine. Astazi te-am cunoscut si altfel decat s-ar cunoaste o persoana prin intermediul unui forum si banuiala pe care am avut-o s-a adeverit. In ciuda varstei pe care o ai, sufletul si mintea par a fi a unui om mare, nu obosesti sa zbori prin gradina si sa nu lasi un gand bun, o lauda la fiecare. Saptamana aceasta m-ai uluit cu Fantezie cu umbrela si de aceea gandul si lauda mea merg catre tine.
Popa Alina scrie:
... votul meu merge catre Daniela Balan, pentru:
- modul in care a stiut sa fie prezenta, in fiecare zi, cu o vorba buna, de incurajare, alaturi de fiecare;
- felul delicat si direct de a spune lucrurilor pe nume fara a jigni;
- pentru minunatiile cu care ne-a incantat ochii si sufletul.
GLIGA TITA scrie:
Si votul meu tot la Daniela Balan merge. Are ceva aparte. Cand se incepe un goblen ea este prima care da starul la incurajari, te face sa prinzi incredere. Pe langa asta are si un suflet mare, vorba ei te unge pe suflet.
O imbratisare de la mare distanta.
olteanu rodica scrie:
Felicitari, Dani!
Sper ca in final sa fii Gargarita lunii pentru ca eu iti acord votul meu din aceasta saptamana.
Am incercat ca in fiecare saptamana sa am alte criterii de nominalizare. In aceasta saptamana votul meu se bazeaza pe participarea in concursul lunii mai.
Daniela Balan este o participanta activa si o "rivala", pe masura.
Perhinschi Anca scrie:
Dani, te felicit din toata inima, pentru ca este un un nume caruia ii faci si iti face onoare, de aceea in aceasta saptamana votul meu se indreapta catre tine, Dani Balan.
Un vot meritat din plin, chiar daca compunerea nu este punctul tau forte si te bati mai usor cu cifrele, dar din ceea ce scri se vede sufletul tau curat si atat de frumos.
CIOCAN ELENA scrie:
Cred ca este inutil sa scriu motivele pentru care votul meu in aceasta saptamana merge catre Dani, dar totusi: pentru colectia ei minunata, pentru motorasul ei turbo, pentru sensibilitatea ei, pentru sufletul ei mare plin de daruire, pentru fiecare cuvant de apreciere si incurajare adresat gargaritelor si pentru alte n motive.
Zamfir Vasilica scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre Dani Balan. O votez pentru ca e o mare iubitoare de goblen, se vede prin rapiditatea cu care lucreaza, pentru minunata colectie, pentru minunatele seriale pe care le prezinta cu mare drag, mereu prezenta pe forum si este o gargarita cu suflet mare (la fel ca toate gargaritele din aceasta gradina).
Dani, in acest an ai fost votata de:
Albei Adina
Amalia Avramescu
Antoneac Carmen
Chivu Dana
Ciocan Elena
Costea Andreea Georgiana
Doina
Doruletz Mic
Dragut Raluca
Ganea Alina
Ghiortu Gabriela