|
Iunia esti o fata isteata daca la varsta ta inveti atat de repede lectia respectului de sine si alungarea autoflagelarii si sindromului de vinovatie. Iti doresc mult succes la urmatorul examen si insanatosire rapida laptopului. Te imbratisez cu mare drag.
Oana ai o soacra jos palaria. M-a amuzat preluarea vorbelor Georgettei fruntea sus si tz... inainte! Sper sa iti rezolvi toate problemele legate de cresa si de preluarea serviciului in spiritul tau caracteristic: repede si eficient. Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printesa, dar si pe print.
Danuta, si mi imi este dor de tine si cand iti vad numele, merg repede sa vad ce noutati mai ai. Am zambit cand am citit ce ai tu prin buzunare si genti. Si la mine este la fel. Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printi.
Adelina, sunt convinsa ca ti-ai revenit ca altfel nu ai fi terminat frumusete de salcie. Sper sa se fi rezolvat problema cu telefonul fratiorului tau. Multa sanatate bunicutei! Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe fratior.
Ralu, cat imi plac toporasii tai, dar si vremea de la tine. Imi place numele ghioceilor la voi. Sa stii ca si eu am vasele cu flori legate de balcon, ca sa nu mi le rastoarne vantul, vara. Multumesc de mucenici. Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe mafios.
RamonAli, deosebita primavara ta. Iti multumesc pentru fotografie. Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe nazdravanii tai.
Alia, ma bucur ca sederea in Romania a fost fructuoasa si ca ai avut si timp pentru sufletul tau. M-a bucurat intalnirea ta cu Dani si mi-a facut placere sa vad fotografia voastra impreuna. Bravo voua! Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe Alessio.
Doina, uneori si eu as sta in pat asa. Te imbratisez cu mare drag.
Mona, nu pot sa ma abtin sa iti spun pupici pe burtica si sarcina usoara, acum spre sfarsit. Te imbratisez cu mult drag.
Iulia, cate au fost si la tine! Numai o mama stie ce in sufletul alteia cand are copiii bolnavi. Dar sa mai fii si tu bolnava, asta pune capac la toate. Ma bucur ca in fine lucrurile s-au limpezit si a aparut soarele si pe strada ta, in ciuda volumului mare de munca ce iti revine acum la servici. Iti doresc multa sanatate in casa ta si cat mai mult timp pentru pasiunea ta. Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printii tai.
Marina esti un balsam pentru suflet. Sa iti dea Dumnezeu din toate, dupa cata dragoste si vorbe bune imprastii in jur. Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printesa, dar si pe micul print.
Mireille, bunicii tale ii doresc multa sanatate, iar tie putere ca sa rezisti langa ea, cu aceeasi dragoste mereu. Iar pentru ceea ce faci tu pentru animalutele acelea, sa-ti dea Domnul sanatate intreit. Te imbratisez cu mult drag. Tinuta, mi-a facut placere sa te revad in gradina. Te imbratisez cu mare drag.
Mihaela, raspunsul Iuliei, al Elei si al Marinei ar fi fost si raspunsul meu catre tine. Cred ca soacra merita respect pentru ca are grija de nepot. Eu stiu suficiente soacre care nu au vrut sa mai stie ca au nepoti dupa ce baiatul lor a divortat. Nu asculta ce zice soacra catre terti (uneori tertii pot interpreta cuvintele) si ramai cu credinta ca fiecare avem parte si de soare, dupa ce prin inima noastra a batut crivatul. Ma bucura saptamana ta de relaxare. Astfel de momente ajuta la refacerea noastra interioara. Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printul tau, Adrian.
Monica, Rralluca, Rodi, Ramona, Dalina, Bela, Elza, Nadina, Lenuta, Ovidia, Dina, Marieta, Zoica, Tina, Nuti si Miha, va multumesc pentru cafele, ceai, prajiturele, cuvinte frumoase si urari. Va imbratisez pe toate cu mare drag.
Ma rezerv sa va scriu mai multe despre mine in topicul meu, imediat ce mai prind putin timp. Va doresc o primavara frumoasa, cu bucurii si izbanzi multe.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|