Acum este 28 Mai 2026, 09:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 14 Mar 2012, 12:03 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am gasit dragele mele.
A trecut mult timp de cand nu am mai intrat pe aici prin gradina.
In tot acest timp am trecut prin multe si sincer cu psihicul nu stau prea bine. Am avut si prima infatisare la divort si pot sa va zic ca s-a prezentat socrul in locul sotului, el este plecat in Germania cu serviciul si nu a avut cum sa se prezinte, dar am avut un pic de noroc sa zic asa ca judecatoarea nu a lasat sa mearga divortul fara el, si in momentul in care vine in tara sa continuam actiunea. Pot sa va zic ca soacra se poarta foarte urat cu mine, ma jigneste, dar nu am ce face ca sta cu Adrian, dar o sa vina ziua cand am sa dau totul pe fata. Ma barfeste la cunostinte, zice cu nu fac doi bani si ca eu l-am prostit pe baietelul ei. Ma ameninta ca vinde apartamentul si asa cum stiti este pe numele lor, eu nu am nimic, asa de bine m-au lucrat. Dar ma rog tot timpul sa fiu calma sa fiu tare pentru fiul meu, el are nevoie de mine.
Am fost in concediu o saptamana si sincer fiecare minut cu el a fost ceva minunat, am mai iesit din starea de mahnire.
Va imbratisez cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Mar 2012, 15:49 
Neconectat

Buna ziua, dragelor.
Elza, Doina, cafelele voastre sunt delicioase si va multumesc pentru tratatie.
Mihaela, imi pare rau ca treci prin asemenea momente urate si desi banuiesc ca ti-e greu, trebuie sa incerci sa fii puternica, asta mai ales pentru fiul tau. Pentru el trebuie sa fii tare caci nu exista bogatie mai mare ca un copil. Daca soacra ta vorbeste, barfeste, incearca sa nu o mai auzi, ignora vorbele ei, arata-i ca nu te intereseaza ceea ce spune cunoscutilor vostri.
Nu stiu daca iti sunt de vreun folos sfaturile mele, dar eu te rog sa fii puternica si ai sa vezi ca vei trece cu bine si peste aceste probleme.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Mar 2012, 23:26 
Neconectat

Câtă dreptate are Eli, draga şi scumpa mea Mihaela.
Ştiu că este greu să asculţi sfaturi sau poveţe atunci când te afli în mijlocul furtunii.
Dar eu nu îţi pot spune decât să priveşti tot mai des faţa fiului tău şi vei vedea ce repede se vor împrăştia gândurile şi nori grei, scumpa mea Mihaela.
Şi apoi, nu contează ce poţi pierde material, contează că eşti sănătoasă tu, copilul tău şi o poţi lua oricând de la capăt.
Sănătate este un bun foarte scump, pe care îl apreciem cel mai mult atunci când nu îl mai avem.
Iar dacă Dumnezeu închide o uşă sau mai multe, sigur îţi lasă undeva deschisă o fereastră.
Crede şi vei reuşi, Mihaela.
Îţi doresc zile senine şi multe împliniri sufleteşti.
Pupici pe fruntea puiului tău.
Pupici pe inimioara ta mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mar 2012, 09:46 
Neconectat

Buna dimineata, frumoaselor!
Am pregatit cafeluta si ceiucul. Va astept cu mare drag.

Mihaela, scumpa mea, imi pare tare rau sa aud astfel de lucruri. Iti doresc putere si sanatate, sa treci cu bine peste toate incercarile grele ale vietii.
Pe mine cand ma lovesc necazurile ma gandesc la un singur lucru: Dumnezeu da fiecaruia sa duca dupa puteri. Cu cat crucea este mai mare, cu atat omul este considerat de Dumnezeu mai puternic. Cu cat incercarile mi se par mai grele, cu atat ma gandesc ca Bunul Dumnezeu are incredere in mine ca le pot trece cu bine. Este drept, ca este doar o consolare spirituala, insa uneori face mult pentru propriul moral.
Te imbratisez cu drag, umplu obrajorii puiutului tau cu o ninsoare de pupici si sper, poate sa ne vedem intr-o zi la Suceava.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mar 2012, 12:54 
Neconectat

Buna ziua dragele mele. Saptamana asta am avut multe pe cap la serviciu plus ca am inceput munca in gradina. O zi cat mai buna.
Pup dulce.

P.S. Draga Mihaela iti urez numai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mar 2012, 21:08 
Neconectat

Iunia esti o fata isteata daca la varsta ta inveti atat de repede lectia respectului de sine si alungarea autoflagelarii si sindromului de vinovatie.
Iti doresc mult succes la urmatorul examen si insanatosire rapida laptopului.
Te imbratisez cu mare drag.

Oana ai o soacra jos palaria.
M-a amuzat preluarea vorbelor Georgettei fruntea sus si tz... inainte!
Sper sa iti rezolvi toate problemele legate de cresa si de preluarea serviciului in spiritul tau caracteristic: repede si eficient.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printesa, dar si pe print.

Danuta, si mi imi este dor de tine si cand iti vad numele, merg repede sa vad ce noutati mai ai.
Am zambit cand am citit ce ai tu prin buzunare si genti. Si la mine este la fel.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printi.

Adelina, sunt convinsa ca ti-ai revenit ca altfel nu ai fi terminat frumusete de salcie.
Sper sa se fi rezolvat problema cu telefonul fratiorului tau.
Multa sanatate bunicutei!
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe fratior.

Ralu, cat imi plac toporasii tai, dar si vremea de la tine.
Imi place numele ghioceilor la voi.
Sa stii ca si eu am vasele cu flori legate de balcon, ca sa nu mi le rastoarne vantul, vara.
Multumesc de mucenici.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe mafios.

RamonAli, deosebita primavara ta. Iti multumesc pentru fotografie.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe nazdravanii tai.

Alia, ma bucur ca sederea in Romania a fost fructuoasa si ca ai avut si timp pentru sufletul tau.
M-a bucurat intalnirea ta cu Dani si mi-a facut placere sa vad fotografia voastra impreuna. Bravo voua!
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe Alessio.

Doina, uneori si eu as sta in pat asa.

Mona, nu pot sa ma abtin sa iti spun pupici pe burtica si sarcina usoara, acum spre sfarsit.
Te imbratisez cu mult drag.

Iulia, cate au fost si la tine! Numai o mama stie ce in sufletul alteia cand are copiii bolnavi. Dar sa mai fii si tu bolnava, asta pune capac la toate. Ma bucur ca in fine lucrurile s-au limpezit si a aparut soarele si pe strada ta, in ciuda volumului mare de munca ce iti revine acum la servici.
Iti doresc multa sanatate in casa ta si cat mai mult timp pentru pasiunea ta.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printii tai.

Marina esti un balsam pentru suflet. Sa iti dea Dumnezeu din toate, dupa cata dragoste si vorbe bune imprastii in jur.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printesa, dar si pe micul print.

Mireille, bunicii tale ii doresc multa sanatate, iar tie putere ca sa rezisti langa ea, cu aceeasi dragoste mereu. Iar pentru ceea ce faci tu pentru animalutele acelea, sa-ti dea Domnul sanatate intreit.
Te imbratisez cu mult drag.

Tinuta, mi-a facut placere sa te revad in gradina.

Mihaela, raspunsul Iuliei, al Elei si al Marinei ar fi fost si raspunsul meu catre tine.
Cred ca soacra merita respect pentru ca are grija de nepot. Eu stiu suficiente soacre care nu au vrut sa mai stie ca au nepoti dupa ce baiatul lor a divortat.
Nu asculta ce zice soacra catre terti (uneori tertii pot interpreta cuvintele) si ramai cu credinta ca fiecare avem parte si de soare, dupa ce prin inima noastra a batut crivatul.
Ma bucura saptamana ta de relaxare. Astfel de momente ajuta la refacerea noastra interioara.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printul tau, Adrian.

Monica, Rralluca, Rodi, Ramona, Dalina, Bela, Elza, Nadina, Lenuta, Ovidia, Dina, Marieta, Zoica, Tina, Nuti si Miha, va multumesc pentru cafele, ceai, prajiturele, cuvinte frumoase si urari.
Va imbratisez pe toate cu mare drag.

Ma rezerv sa va scriu mai multe despre mine in topicul meu, imediat ce mai prind putin timp.
Va doresc o primavara frumoasa, cu bucurii si izbanzi multe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2012, 08:33 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Va invit la o cafeluta,

si va doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2012, 09:14 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.
Dalina, multumesc pentru cafeluta.
Bica, draga mea multumesc ca te-ai gandit la mine. Nu ma mai dor coastele si sunt in forma maxima. M-am trezit vesela si bine dispusa (cine stie ce am visat azi-noapte). Fratele meu este fara telefon si invata mult mai mult pentru a lua numai note bune. Vrea sa convinga pe mama si tata sa ii ia alt telefon.
Astazi am zi de cumparaturi. Daniel, fratele meu, merge maine la ziua unui coleg de clasa si chiar nu stiu ce cadou sa ii cumpar. Da gasesc eu ceva prin oras.
Va doresc o zi frumoasa plina de bucurii.
Monica, multa sanatate si multe vesti bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2012, 09:21 
Neconectat

Buna dimineata, vin asa repede sa beau cafeaua cu voi ca dupa aia fug la servici si azi sunt 10 ore.
Va multumesc din suflet la toate ca sunteti langa mine. Poate intr-o zi o sa fie soare si in sufletul meu.
Atat regret ca nu am mai cusut deloc, am inceput un model si sta singurel acolo si ma asteapta, dar poate incet, incet sa il duc la bun sfarsit.
Iulia,am fost la Suceava in concediu, la parintii mei, dar sincer nu am avut putere sa ies, am stat numai in casa.
Dar data viitoare cu siguranta ne vedem.
Va doresc o zi frumoasa la toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: