Acum este 25 Mai 2026, 08:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mihaela Radulescu desfiinteaza
MesajScris: 06 Noi 2009, 09:43 
Neconectat

Nume forum:1
Mihaela Radulescu desfiinteaza by Puiu Mic (208 mesaje), la 12-09-2008

emisiuni!
http://www.newsreport.ro/articole/Monden/2531121/Mihaela-Radulescu-desfiinteaza-emisiuni-VIDEO.html?tk=xx390xz32733z1

Replica: Raduleasca si Guta, vagaboanda si domnul, by Puiu Mic (208 mesaje), la 25-01-2009

Socanta peste poate prestatia Mihaelei Radulescu la ultima emisiune (poate chiar va fi asa!) Duminica in familie. Primul invitat sa-si primeasca premiul a fost manelistul Nicolae Guta. Care, desi tigan european, cum s-a declarat cu oaresce umor, a facut dovada unui bun simt nepretuit, in timp ce ne-diva Radulescu, pe cea a unui tupeu si a unei proaste cresteri monumentale.
Replici ca: premiul asta nu-l dau din inima; mi-a tremurat mana cand am semnat diploma; nu-mi face placere sa te sarut, asa cum prevede desfasuratorul; n-am crezut ca se poate intampla asa ceva; cand am auzit ca domnul Guta vine la cravata si costum, m-am imbracat cu cei mai rupti blugi pe care-i aveam prin casa (bine ca nu i-a incurcat!); am vazut ca v-ati asezat langa Adriana Bahmuteanu, ca va asortati, aveti aceeasi culoare
.
La toate aceste atacuri pe fata, de un prost gust absolut, nici Guta, nici Bahmuteanu, nici Prigoana nu i-au dat replica meritata. A fost duminica rusinii in familie, cand, pe langa Raduleasca, ultima satrarita s-ar fi putut simti, pe buna dreptate, o doamna!

Replica: Solutia ar fi sa nu ne mai uitam, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 26-01-2009
la astfel de emisiuni. Eu, una pot sa declar ca nu am urmarit nici o emisiune a distinsei doamne si nu ma simt deloc frustrata. Prefer sa cos goblen, chiar daca unii ar zice ca este pacat, duminica. Sau citesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: