Mihaela Radulescu desfiinteaza by Puiu Mic (208 mesaje), la 12-09-2008 emisiuni!
http://www.newsreport.ro/articole/Monden/2531121/Mihaela-Radulescu-desfiinteaza-emisiuni-VIDEO.html?tk=xx390xz32733z1
Replica: Raduleasca si Guta, vagaboanda si domnul, by Puiu Mic (208 mesaje), la 25-01-2009 Socanta peste poate prestatia Mihaelei Radulescu la ultima emisiune (poate chiar va fi asa!) Duminica in familie.
Primul invitat sa-si primeasca premiul a fost manelistul Nicolae Guta. Care, desi tigan european, cum s-a declarat cu oaresce umor, a facut dovada unui bun simt nepretuit, in timp ce ne-diva Radulescu, pe cea a unui tupeu si a unei proaste cresteri monumentale.
Replici ca: premiul asta nu-l dau din inima; mi-a tremurat mana cand am semnat diploma; nu-mi face placere sa te sarut, asa cum prevede desfasuratorul; n-am crezut ca se poate intampla asa ceva; cand am auzit ca domnul Guta vine la cravata si costum, m-am imbracat cu cei mai rupti blugi pe care-i aveam prin casa (bine ca nu i-a incurcat!); am vazut ca v-ati asezat langa Adriana Bahmuteanu, ca va asortati, aveti aceeasi culoare.
La toate aceste atacuri pe fata, de un prost gust absolut, nici Guta, nici Bahmuteanu, nici Prigoana nu i-au dat replica meritata. A fost
duminica rusinii in familie, cand, pe langa Raduleasca, ultima satrarita s-ar fi putut simti, pe buna dreptate, o doamna!
Replica: Solutia ar fi sa nu ne mai uitam, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 26-01-2009 la astfel de emisiuni. Eu, una pot sa declar ca nu am urmarit nici o emisiune a distinsei doamne si nu ma simt deloc frustrata. Prefer sa cos goblen, chiar daca unii ar zice ca este pacat, duminica. Sau citesc.