Dragele mele, Gargarite, am lipsit cam multa vreme din Gradina, dar revin sa va povestesc o frumoasa experienta pe care am trait-o astazi.
Am fost plecati in Romania trei saptamani, de la inceputul lunii. Ne-am intors acasa ieri, mai bine spus azi-noapte. Am ridicat posta si am gasit o instiintare ca am primit un colet sosit din Romania. M-am tot intrebat de unde ar putea fi si am sperat sa nu fie deja returnat, pentru ca ajunsese la oficiu de pe 7 aprilie. Dis de dimineata a mers sotul si a ridicat pachetul. Observ pe ambalaj insemnele TTT. Ma gandesc: trebuie sa fie o greseala, eu nu am facut nici o comanda. Eticheta "Fragil" m-a oprit sa nu rup de-a dreptul ambalajul de nerabdare. Am deschis cutia cu grija si in maini mi se strecoara un plic. O felicitare eleganta, care imi ciripeste "La Multi Ani!". O caldura placuta mi-a invadat tot corpul. Iata ce mai continea coletul:

Asadar, nu a fost nici o eroare, ci o surpriza minunata, de la o Gargarita minunata. Am contemplat mult timp tabloul, cu ochii umezi de fericire.
Anca, iti multumesc din suflet pentru gestul tau superb. Pass-ul are exact nuanta din sufrageria mea, unde va trona de-acum
Fetita cu palarie. Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe Gargarita ta, Claudia.