|
Acum este 16 Iun 2026, 14:55
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 19 Mar 2011, 21:17 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Felicitari draga mea, Lena. Nu te-ai lasat pana nu ai terminat-o. Te pup si mult spor la celalalt model.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 19 Mar 2011, 22:10 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Wow, ce vitezomana ai fost si de data aceasta, Lena. Un peisaj frumos si linistitor, iar eu il consider chiar cald, in ciuda anotimpului pe care il prezinta. Felicitari, din toata inima.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 20 Mar 2011, 06:35 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5341 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Lena, tare repede ai dat gat acest model. Imi place iarna ta. Este foarte linistitoare.
Pupici dulci.
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 20 Mar 2011, 12:34 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Lena, felicitari pentru finalul frumos pe care ni l-ai oferit. Te imbratisez cu drag.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 20 Mar 2011, 15:58 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Nico, mă bucur să te primesc. Mulţumesc frumos pentru felicitări şi pentru că mi-ai fost alături pe parcursul episoadelor. Te sărut cu drag.
Adelina, nu, nu m-am lăsat, nu prea las lucrurile nerezolvate, mai ales când vine corba de goblenuri. Îţi mulţumesc frumos pentru felicitări şi că m-ai susţinut la fiecare episod în parte. Te sărut şi mult spor şi ţie în tot ceea ce faci.
Ralu, mulţumesc frumos pentru aprecieri. Mie tot mi se părea o veşnicie până aveam să îl duc la bun sfârşit şi iată, că acum este gata şi stă cuminţel să îşi aştepte hăinuţa. Îţi mulţumesc de asemeni şi pentru felicitări şi pentru nelipsita ta prezenţă pe parcursul acestui serial. Te sărut cu drag.
Sonia, mulţumesc frumos pentru aprecieri şi pentru vizită. Mi-a fost drag peisajul şi atât de aşteptat (după incidentul în care mi-a fost rătăcit coletul de către Poştă) şi în plus m-a animat şi icoana ce îi urma - cam astea au fost ingredientele vitezei mele de lucru. Te sărut cu drag.
Alina, mulţumesc frumos. O îmbrăţişare şi un pupic şi din partea mea, pentru tine, ce mi-i urmărit pas cu pas fiecare episod în parte.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 20 Mar 2011, 19:44 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Superb. Are iarna asta ceva deosebit în ea... Lena, te felicit si iti daruiesc cateva versuri:
Ninge peste satul ce sta amortit ireal si curg stelele mii dansand prin astral. Crengi inghetate li-i patul si tihna.... dar dansul frenetic nu cunoaste odihna. Doar suflarea lor vie ingheata, cand luna isi incepe plimbarea printre norii de fum, ce-si leapada chipul in oglinda de scrum. Cuprind cu privirea tot jocul de-afara si-aproape ca simt cum seara coboara. Si-mi adun rugaciunea intr-o palma de dor, contopita-n iubire si traita in zbor.
Feerie de iarna - Elena Marin Alexe
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 20 Mar 2011, 19:47 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, Lena!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 20 Mar 2011, 22:22 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5571 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Lena felicitari! Ai lucrat rapid si foarte frumos. Te roooog, tine iarna inchisa la tine pana prin noiembrie. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 21 Mar 2011, 09:10 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Lena, este tare frumoasa iarna de pe panza ta. Felicitari pentru acest nou model adaugat colectiei tale. Mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zircu Vali
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena Scris: 21 Mar 2011, 17:23 |
|
|
|
Lena esti toata numai inima si toate ies din mana ta dupa inima ta frumoasa.
_________________ Vali - Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt, in schimb, nenumarati.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|