Acum este 17 Apr 2026, 10:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 16 Mar 2011, 17:25 
Neconectat

Nume forum:1
Va multumesc, dragutelor.
Ralu, camera este spatioasa pentru ca noi am construit casa si am vrut sa fie camere mari. Chiar si asa, tot nu-mi incape tot. Dar asa cum le-am organizat camera, totul se ordoneaza mai rapid.
Ovidia, tortul a fost delicios. Il cumparam dintr-un loc unde n-ai spune ca se fac torturi prea bune, este un loc modest si cam ascuns, in schimb torturile de acolo sunt proaspete intotdeauna.
Caut sa scot aceasta stare negativa care m-a cuprins, draga Nico. A fost probabil si din cauza oboselii care m-a cuprins, fapt pentru care m-am si imbolnavit, am tuse si toate alea. Sper sa trec repede peste aceste momente, nu-mi place sa fiu bolnava si de fapt nici nu prea ma imbolnavesc niciodata.

Va pup, fetelor. Va las caci trebuie sa incep lucrul la birou, dupa care ma duc sus in casa ca sa mai ordonez cate ceva. Astazi nu l-am dus pe Albert la scoala, iar a inceput cu putina febra, dar sper sa nu fie ceva grav. Pentru ca saptamana aceasta ii fac si o mica petrecere la scoala, tot de ziua lui.

O zi plina de voie buna, tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 21:08 
Neconectat

Danuta ai realizat ceva cu totul deosebit pentru fortele tale. Nu este usor sa le cuprinzi pe toate la un astfel de eveniment. Din partea mea ai nota 10 cu felicitari.
La multi ani, puiutului tau si sanatate pentru toata familia ta.
Un bunicut nu ai avut prin preajma ca sa stea cu Cedric?

Esti o adevarata forta si semeni cu o torta ce sta mereu aprinsa.
Odata, cineva mi-a spus sa nu imi complic viata cu nimicuri si sa imi vad doar telurile. Tocmai am dat peste un astfel de indemn si ti-l postez.

Te imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2011, 03:01 
Neconectat

Draga mea Bica, este o onoare sa primesc chiar si un cuvintel din parte ta, dar mai ales asa cuvinte! Iti multumesc din suflet. Sa stii ca am sa scriu acel indem pe ceva sa-l am in fata tot timpul, sunt vorbe intelepte.
Bunicut, de unde?! Cei care sunt "bunicuti" cu adevarat sunt in Romania, departe sarmanii, iar cei de aici, nici nu ne mai vorbesc. Asta pentru ca vroiau ca Hector sa le dea bani tot timpul, ei avand inca putere si sanatate suficienta pentru a se mentine. Dar asa sunt ei, cu orice ocazie, profita sa ceara de la copii, in special de la noi. Tin sa mentionez ca eu nu am intrat absolut deloc in aceasta situatie, nici nu am participat cu nici o vorbulita, i-am spus lui Hector ca el face ce stie mai bine. Nu stiu de ce, dar oamenii acestia sunt tare scandalosi, orice detaliu este bun pentru a nu se mai vorbi intre ei sau a se invrajbi unii cu altii. De exemplu, noi ne intelegem bine acum cu familia cumnatului meu. Ei bine, Bica, daca el este cu noi si suna mama sau tatal lui, ne spune sa tacem din gura nu cumva sa-si dea ei seama ca este cu noi, ca se supara.
Unde ai mai vazut tu, mama sau tata sa se supere ca proprii copii se inteleg intre ei?! Ei uite ca aici se intampla asa ceva si nu numai, sunt multe de povestit, dar in fine, asta este alta caciula, cum ar spune Caragiale (cred!).

Bica, sper ca esti bine sanatoasa atat tu cat si familia ta. Iti urez toate cele bune. Am mai cautat mesaje de la tine, dar nu prea am mai vazut, n-ai mai intrat asa des pe forum sau este doar senzatia mea?
Te imbratisez, draguto.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Mar 2011, 20:06 
Neconectat

Danuta, ma bucur ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit. Te felicit pentru familia minunata pe care o ai. Eu te sfatuiesc sa-ti petreci cat mai mult timp alaturi de ea. Timpul trece asa de repede, iar copilaria si inocenta copiilor tai nu o poti recupera mai tarziu. Goblen poti lucra si acum, dar si mai tarziu. Eu oricum, te admir ca reusesti acum acest lucru.
Te imbratisez cu drag si pupaceste-i pe flacai din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Mar 2011, 21:36 
Neconectat

Danuta, a fost o petrecere pe cinste se vede ca toti s-au distrat, dar eu am fost cu ochii pe tort.
Esti o norocoasa din toate punctele de vedere.
Te pup si trimit multi pupici si printisorilor tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mar 2011, 17:26 
Neconectat

Mi-esti draga de nu iti pot spune in cuvinte. Sa ramai aceeasi fiinta plina de viata si dornica de mai bine si mai frumos.
Pupici dulci pentru tine, Cedric si Alberto.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mar 2011, 19:37 
Neconectat

Danuta, ce petrecere frumoasa ati avut voi acolo. La multi ani baietelului tau scump si sa fie sanatosi amandoi flacaii. Cum sa mai ai tu timp sa buchisesti la goblenul tau superb cu doi copii frumosi langa tine si din cate stiu eu parca ai si de munca destul. Eu nu as lucra mai deloc daca as avea o familie, servici, casa. Dar din pacate nu am nimic din toate astea.
Goblenul pentru mine este un refugiu. Lucrand la el, concentrandu-ma, incerc sa fug de problemele vietii.
Te pup si scuza-ma daca te-am plictisit. Sa fii mandra ca ai niste copii minunati alaturi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mar 2011, 22:18 
Neconectat

Cu intarziere ii spun si eu lui Albert La multi ani, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.
Un pupic si pentru Cedric, ca este un dulce.
Pentru tine, draga mea, multa sanatate si cate putin timp liber pentru goblenat.
Te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2011, 17:48 
Neconectat

Va multumesc pentru mesajele voastre atat de frumoase. Nu am timp, din pacate, sa raspund fiecareia in parte acum, dar sa vedem mai spre seara sau maine daca pot totusi.
Am fost acest weekend la tara, la satul bunicii lui Hector, unde sunt si multi verisori de-ai lui, lume de treaba cu care ma impac foarte bine. Le-am povestit tuturor de voi, mai ales ca mi-am luat si goblenul cu mine. Toata lumea este uimita de goblen, de aceasta tehnica in sine. Li se pare ceva imposibil de facut, desi si aici sunt multe lucruri manuale, nu este nimic comparabil cu goblenul. Asta ca sa vedeti, dragelor, ca facem arta, nu gluma.

Mai revin. Va pupacesc pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2011, 03:57 
Neconectat

Dragele mele, am revenit pe pozitie!

Elenuta, ai dreptate, timpul petrecut cu baieteii este de nepretuit, desi ma iau mult cu treburile prin casa atunci cand stau cu ei, caut sa ma si joc cu ei. Oricum, pe Cedric il am dupa mine aproape tot timpul! Oricum, tot timpul, impreuna cu sotul meu, cautam sa le oferim mult timp de calitate copiilor. In timpul liber ii mai scoatem la un parc sau macar afara cu bicicleta.

Lin, despre tort: Am reusit sa-l "scap" pe Albert al meu din "ghearele" lui Ben10! Acest personaj este o epidemie printre copii, nu alta! Mie nu-mi place ca Albert sa vada absolut deloc acest film , mi se pare negativ in extremis pentru copii, foarte agresiv. Ei bine, exista niste jucarii Imaginext, nave, avioane etc, super pentru copii, lui Abert ii plac si mi-a spus ca vrea tortul cu asa ceva. Asa ca am luat niste jucarioare de la acea marca si le-am dus la cofetarie. Le-am spus ca vreau ceva in gent pista de avioane. Ei au facut restul, dar mi-a placut. Din pacate, nu am alta poza, am inregistrat video mai mult, ne-am luat cu invitatii si nu am facut poze mai deloc.
Cat despre stare, ai dreptate, cu siguranta o gandire pozitiva ne ofera multe beneficii. Pe mine m-au ajuns doua lucruri: pe de o parte, oboseala, pe care o resimt si acum. Pe de alta parte, nostalgia de a nu putea face ceea ce-mi place intr-o masura mai mare. Dar chiar si asa, tocmai cum spuneti si voi, macar sa lucrez cateva punctulete si tot e ceva.

Rraluca, sper si eu ca s-au distrat prietenii nostri, am cautat sa fie o atmosfera relaxata. In plus, nu stiu daca am mentionat acest lucru, aceasta petrecere a fost si un fel de inaugurare a casei, pana acum nu venise nimeni in apartament. Cred ca le-a placut ce-au vazut, mai ales ca in zona unde locuim avem si o vedere buna a orasului din mai multe unghiuri. Cand am sa prind putin timp am sa aduc si cateva poze.
Multumesc lui Dumnezeu, sunt multumita de viata mea. Singura tristete e situatia de delincventa care se traieste aici in Mexic. In general, se spune ca cineva normal nu are de-a face cu asa ceva, dar nu se stie niciodata.

Vali, iti multumesc, m-ai uimit foarte mult cu cuvintele tale frumoase. Iti urez toate cele bune.

Eli, tu stii ca esti tare iubita printre noi, considera-ne ca un fel de a doua familie a ta, ok? Sa stii ca pe mine nu ma plictiseste absolut nici un comentariu din partea voastra, mai ales ca mie imi place sa stau la "taclale", cum se spune. Te pup si iti doresc cei mai bun. Si eu stiu ca esti o persoana cu un suflet de aur, care ai grija de multe pisici si de mama ta.

RamonAli, multumesc frumos pentru urari, caut sa ma organizez cu goblenul cat de cat. Am o tuse teribila de vreo saptamana incoace, numai ca eu pe mine insami nu ma prea ingrijesc cand vine vorba de raceli. Totusi, am sa-mi fac un ceai macar, mi-a mai facut si sotul, dar tot nu-mi trece. A fost din cauza oboselii acumulate. Pentru ca pe langa petrecerea de care v-am povestit, i-am organizat si la scoala o gustare si tort, numai ca fiind multi copii, mi-a luat ceva timp.
In fine, va las, dragutelor, pentru ca merg sa fac tema cu Albertino si sa le fac baie.

Va doresc o saptamana frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: