Acum este 16 Apr 2026, 04:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 22 Mar 2011, 09:16 
Neconectat

Nume forum:1
Este foarte fromos, Lena. Felicitari!
Abia astept sa-i vad hainuta.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2011, 10:12 
Neconectat

Lena, felicitari!
Este un model foarte frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2011, 03:24 
Neconectat

Lena, abia astept sa vad cum il inramezi!
Elenuta, ce frumos gest i-ai oferit Lenei. Sa stii ca mi-a placut poezia.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2011, 10:20 
Neconectat

Fetelor, două zile am lipsit de pe forum şi uite câte mi-aţi scris în topicul acesta. Vă mulţumesc pentru tot şi încerc să vă răspund fiecărei în parte:

Elenuţa, este superbă poezia pe care mi-ai oferit-o. Nu ştiu cum de ai reuşit, însă, ai ales o descriere a iernii, exact aşa cum a fost iarna mea din acest an: Şi-mi adun rugăciunea/ Într-o palmă de dor,/ Contopită-n iubire/ şi trăită în zbor. Îţi mulţumesc pentru tot, pentru cât mi-ai fost alături pe parcursul poveştii mele de iarnă şi pentru emoţia aceasta de poezie, atât de caldă, gărgăriţa mea dragă. O sărutare primăvăratică pentru tine.

Eli, îţi mulţumesc pentru felicitări şi pentru că mi-ai ţinut companie pe parcursul acestui serial. Te sărut cu drag.

Rralluca, îţi promit că ţin iarna la mine pe pânză până în noiembrie - doar m-ai rugat atât de frumos. Te sărut şi eu şi îţi mulţumesc pentru felicitări şi pentru popasurile tale permanente în subiectele mele.

Abriela, îţi mulţumesc frumos pentru felicitări. Şi mă bucur că îţi place iarna mea. Te sărut şi mult spor să ai la Florala ta marină.

Vali, îţi mulţumesc frumos pentru apreciere, gărgăriţă dragă. Te sărut cu tot dragul din lume şi îţi mulţumesc pentru fiecare postare a ta, pentru că ne oferi prilejul de a vedea un citat despre prietenie atât de sincer şi frumos.

Opali, hăinuţa o să mai dureze un pic. Aşa cum spuneam, eu le înrămez în altă localitate şi ajung destul de rar acolo. În perioada Paştelui o să ridic de la înrămat abia Rugăciunea inimii şi Reflexie. Şi atunci o să le las pe ultimele trei: Bunavestire, Caii şi Peisajul de iarnă. Deci probabil prin iunie o să le ridic. Oricum, de ales, o să aleg tot ramă blondel, aşa cum înrămez toate modelele mele - am ales uniforma asta, şi nu mă abat de la ea. Îţi mulţumesc frumos pentru fiecare postare a ta şi pentru fiecare cuvânt de încurajare şi apreciere pe care mi l-ai transmis. Te sărut cu drag.

Mona, îţi mulţumesc pentru vizită şi mă bucur că îţi place. Te sărut cu drag.

Lin, drăguţo, mă bucur că îţi place modelul. L-am cusut cu drag, special pentru cele cărora le place iarna. Curând o să mai vin şi cu alte ierni şi anotimpuri în colecţia mea. Îţi mulţumesc pentru vizită şi pentru felicitări. Te sărut cu drag şi îi transmit un pupic şi puiului tău.

Dănuţa, aşa cum i-am răspuns şi lui Opali un pic mai sus, hăinuţa va fi cea de tip blondel. Cred că am spus într-un mesaj în alt topic, că bunicii mei sunt cei care îmi finanţează înrămările (bucuroşi, ca orice bunicii, că au o nepoată care ştie să coase şi să îi bucure cu modele aşa de frumoase). Iar lor le place acel tip de ramă - pare mai antic, mai elegant şi dintr-o altă epocă, însă pentru o asemenea artă, cum este goblenatul, mie mi se par potrivite şi, dacă la fel le-am înrămat pe toate, o să continui cu acelaşi stil. Te sărut cu mult drag şi îţi mulţumesc pentru prezenţa ta atât de plăcută în topicele mele - atâta căldură şi iubire emană fiecare cuvânt al tău (nu ştiu cine sau cum ţi-a fost ales numele, dar a fost foarte inspirată ideea - ţi se potriveşte de minune).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: