Acum este 17 Apr 2026, 10:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 23 Mar 2011, 08:43 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, permite-mi sa iti urez multa sanatate, odihna de care ai nevoie si spor mult la cusut.
Si mama mea este delasatoare cand este vorba de sanatatea ei si rau face pentru ca nu numai ca sufera din pricina bolii dar si noi suferim cand o vedem asa chinuita. Ai mare grija de sanatatea ta, fie ca e vorba doar de o raceala.
Te pup.
Scuza-ma daca mi-am permis sa-ti scriu mai mult decat trebuia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2011, 09:22 
Neconectat

Danuta, un lucru am invatat de cand ii am pe Mirela si Matei: nici o zi nu seamana cu cealalta si niciodata nu planuiesc nimic fiindca atunci cand planuiesc, nu se indeplineste, si imi da niste sentimente de frustrare de nu-ti poti imagina. Asa ca tot ce pot face e sa jonglez cu timpul si cu indatoririle casnice si sa gasesc timp si pentru ceea ce-mi place (a se citi cusut).

Modelul este superb, eu l-am lucrat demult tare cand inca eram incepatoare si parca nu mi s-a parut asa greu (dar pe de alta parte poate ma si lasa memoria de-acum).

Spor maxim in continuare si timp cat sa pui macar o ata in fiecare zi!

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2011, 20:31 
Neconectat

Opali, iti multumesc pentru cuvintele tale. Da, mai ales cand ai copii, trebuie sa te ingrijesti cat se poate de bine, eu inca nu ma pot disciplina in acest sens, asta poate pentru ca aproape niciodata nu ma imbolnavesc. Cu somnul stau cam prost, in rest caut sa am grija de mine si de cum arat, ca sa ma pot mentine pentru mult timp in forma. In rest, sincer, mie imi face asa o placere cand imi scrieti cate un mesaj, asa ca nu-ti face probleme, imi poti spune orice vrei. Te pup.

Oana, ai dreptate, si eu fac cam tot ca tine, jonglez cu toate celea. Oricum, asa cum spui, cu copii, toate zilele sunt diferite, desi se urmeaza aceeasi rutina. Nu stiam ca ai lucrat Simfonia. Cam in cat timp ai terminat-o? Ce inramare i-ai pus, pentru ca eu de pe acum am inceput sa ma gandesc la asa ceva. Ma gandesc la o rama tip aur vechi, nu stiu daca ma fac inteleasa.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2011, 16:21 
Neconectat

Danuta, fiecare clipa petrecuta cu cei dragi este de neuitat. Fiecare atisoara pusa pe pinza grabeste finalul lucrului. Cu bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2011, 17:10 
Neconectat

Danuta, nu am apucat sa te felicit pentru acest eveniment. Din fotografii se vede ca a iesit o petrecere pe cinste. Banuiesc ca si pregatirile te-au dat gata, dar rasetele copiilor sterg orice urma de oboseala de pe chip.
Nu te necaji, vei gasi timp si de cusut. Cu doi copii, servici si casa de intretinut, nu-i usor. De cele mai multe ori la mine ramane pe ultimul loc, desi nu-mi face placere. Dar se baga in fata goblenului mereu cate ceva si uite ca trec zile fara sa-l ating. Insa cum spunea o gargarita, vom ajunge noi la pensie si apucam sa curatam ladita de modele. Pana atunci, sa ne bucuram de ce avem, copii ne umplu viata, iar timpul liber de cele mai multe ori nu-i de gasit.
Pupici lui Cedric. La multi ani sarbatoritului cu pupaceala de rigoare, bineinteles.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2011, 17:26 
Neconectat

Nuti, iti multumesc, esti o draguta. Sa stii ca ai dreptate, uneori simt ca nu il mai termin odata, dar ma gandesc totusi ca fiecare punctulet cusut este un pas inainte. Sper sa aduc un nou episod in vreo doua zile. Te pup.

Alia, ce bine imi pare ca m-ai vizitat. Da, copiii merita orice efort investit. Eu pe ai mei ii iubesc enorm, chiar daca uneori ii mai si cert, dar in general caut sa fiu dragastoasa cu ei si sa ne distram impreuna. Albert imi spune ca sunt o mama "chistosa" (glumeata, comica), pentru ca tot timpul radem de cate ceva. Ieri am fost ocupata, in afara de restul treburilor, am fost sa cumpar ghivece pentru flori, sa-mi aranjez in fine terasa. Si cat despre timp, eu de cusut, numai noaptea, dupa ora 11 gasesc cateva minutele libere, dar si acestea conteaza. Iti doresc mult succes, draga mea.

Va pup, dragutelor. Va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 17:55 
Neconectat

Fetelor, aduc in fine un nou episod. Sper sa va placa. Mi s-a parut destul de dificila zona cu albastru, sunt multe nuante si mi se "pierdeau" punctele pe diagrama, cred ca o fi din cauza oboselii.
Va pup si va doresc o zi plina de ganduri pozitive.

Si un mic detaliu, mi se pare curios acum, vazand poza, pare atat de usoara aceasta zona albastra si nu a fost usoara deloc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 19:30 
Neconectat

Danuta, este superba simfonia ta.
Sa ai mult spor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 19:32 
Neconectat

Danuta, ne-ai adus un episod superb. Te chinuii tu acum, dar merita tot efortul si buchiseala pentru cat este de frumos. Ochi cat mai sanatosi, rabdare, timp liber si mult spor iti doresc.
Pupici pentru familia ta, inclusiv cateii.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 19:45 
Neconectat

Danuta, nu mai stiu in cat timp l-am cusut, sunt peste 10 ani de cand s-a intamplat acest lucru. Din pacate, si acum zace neinramat intr-un sertar, asteptandu-si randul.

Pupici si spor maxim in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: