Acum este 15 Aug 2026, 09:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: La multi ani Lena si Onuta!
MesajScris: 25 Mar 2011, 19:32 
Neconectat

Nume forum:1
Cum mi-am petrecut ziua de azi? Frumos, minunat chiar! Cu urări şi gânduri frumoase, primite de departe sau de aproape, de la cei care mă au în suflet şi de la cei cărora dintr-un motiv sau altul nu m-au uitat - în zilele acestea distanţa nu mai contează şi prezenţele din suflet devin reale şi tangibile. Şi ziua nu s-a terminat, este încă lumină şi chiar şi când va cădea înserarea va fi frumos să simt această zi că este a mea şi că este a noastră a tuturor. Vă mulţumesc că m-aţi purtat în gând şi vă sărut pe toate, cu multă dragoste şi respect. Iar, ca semn de recunoştinţă, vă aduc în dar buchetul minunat de flori pe care l-am primit astazi, la cea de a 26-a aniversare.

Onuţa, draga mea, din nou, mă simt onorată să împart ziua de naştere cu aşa un om frumos ca tine. Te strâng în braţe tare şi îţi doresc să te bucuri de fiecare clipă din viaţă ca şi cum în orice zi ar fi ziua ta.

Alexa, îţi mulţumesc frumos pentru că ai deschis acest topic plin de urări aşa de frumoase. La ora aceea eram în lumea viselor, însă am fost tare bucuroasă în dimineaţa aceasta când l-am observat. Aşa să dea Domnul, să avem primăvara în suflet şi să ne călăuzească paşii în voia Lui mereu, mie, Onuţei, dar în primul rând lumii întregi şi vouă dragele mele cu suflete atât de frumoase. Te sărut cu drag.

Abriela, draga mea, mulţumesc frumos pentru urările tale şoptite suav şi ager, asemeni prezenţei tale de poveste. Asemeni îţi doresc să ai şi tu parte de tot ce este mai frumos şi mai bun pe această lume. Te sărut cu drag.

Alina, cu drag primesc urările tale şi tot cu drag îţi întorc înapoi un zâmbet şi o dorinţă de fericire şi împlinire pentru fiecare clipă a vieţii tale. Te sărut dulce, Aripi de Copil.

Elenuţa, ce panseluţe frumoase mi-ai oferit! Acum, da, cu aceste flori primite din partea ta, am tot ce este mai frumos în viaţă. Îţi mulţumesc şi te sărut cu mult drag.

Adelina, draga mea, în dimineaţa aceasta am primit un telefon de la o prietenă din Vâlcea care mi-a spus: "am cumpărat un buchet de ghiocei şi m-am gândit la tine, astazi. Aş vrea să ţi-i ofer, însă distanţa mă împiedică". I-am spus să-i ducă la o biserică, acolo este zidirea ce îi primeşte cu aceeaşi dragoste cu care i-aş primi eu. Şi i-a dus în biserica sufletului meu, biserica Buna Vestire din parcul Mircea cel Bătrân (ştii la care mă refer, nu?). Aşa că, scumpa mea, am fost cu sufletul şi cu gândul acolo, în Vâlcea mea dragă, alături de tine. Te sărut cu drag şi îţi mulţumesc pentru fiecare gând bun ce mi-l transmiţi.

Dani, ce frumos peisaj! Ce frumos răsar brânduşele în mijlocul zăpezii. Mulţumesc frumos pentru urări şi să dea Domnul să fim înconjuraţi de asemeni frumuseţi şi virtuţi în fiecare clipă a vieţii. Te sărut cu drag.

Deea, mulţumesc frumos pentru urarea transmisă. Te sărut cu drag.

Ralu, când văd un asemenea coşuleţ de flori, simt cum viaţa este mai frumoasă şi soarele zâmbeşte pentru mine cu toată puterea. Îţi mulţumesc frumos pentru gândul bun şi îţi doresc o viaţă frumoasă, plină de bucurii primite în primul rând din partea micuţului Dario. Te sărut cu drag.

Ovidia, gând la gând cu bucurie: în dreptul unei florării, am fost azi fascinată de un buchet de orhidee galbene, asemenător celui pe care mi-l oferi tu. Vreau să cred că a fost telepatie pentru că nu văzusem mesajul tău. Îţi mulţumesc şi te sărut cu mult drag, scumpa mea finuţă.

Zoica, ce frumoase cuvinte mi-ai scris - să ştii că m-ai emoţionat, şi ce frumos tort - sper că este suficient pentru voi toate din grădina aceasta dragă mie, şi ce frumos îşi unduiesc cele două lebede gâturile, în formă de inimioară - căci dragostea este cea care mă însoţeşte mereu, pretutindeni şi pe care o primesc cu uşa larg deschisă în viaţa mea. Îţi mulţumesc, draga mea, pentru momentul acesta oferit cu atâta căldura şi fie ca viaţa tuturor să ne fie aşa: alba, asemeni penelor din aripa lebedei, princiară, asemeni coroniţei din perle şi scăldată în parfumul florilor şi în dulceaţa clipelor de bucurie. Te sărut cu drag.

Bica, draga mea, grădina vieţii mele este plină de trandafiri albi şi mereu îi adun şi îi păstrez cu grijă pe toţi pe care îi primesc - le urmăresc trăirea, strălucirea şi frumuseţea fără a-i altera cu nimic. Cu siguranţă că Cineva acolo sus îmi îndrumă paşii şi mă ajută să adaug mereu, mereu, noi şi noi astfel de bogăţii. Te sărut cu multă dragoste, scumpa mea şi îţi mulţumesc pentru tot ce sădeşti în viaţa mea.

Mireille, îţi mulţumesc pentru urările transmise. Să dea Domnul, şi mie, şi ţie, şi tuturor să ne putem bucura de viaţă în toată puterea cuvântului. Te sărut cu drag.

Doina, ce prieten frumos mi-ai adus. Îţi mulţumesc frumos, suflet mare plin de iubire ce eşti tu, draga mea, Doina. Te sărut cu drag, iar pe micul prieten îl iau la o plimbare în parc.

Dina, îţi mulţumesc frumos pentru urările transmise. O viaţă plină de bucurii şi fericire să ai şi tu, iar iubirea şi pacea sufletească ştiu că te însoţesc mereu, dragă Gărgăriţă Sinceritate. Te sărut cu drag şi să ştii, că cea mai frumoasă petrecere mi-aţi organizat-o voi, aici, pe forum.

Alice, draga mea, îmi iau o pauză acum, să mă bucur de viaţă şi de parfumul zambiluţelor pe care mi le-ai oferit. Ce frumoase sunt! Îţi mulţumesc din tot sufletul şi te sărut cu mult drag.

Nico, îţi mulţumesc frumos că îmi oferi aceste flori atât de speciale pentru tine, atât cele naturale, cât şi ikebana de pe perete, ce veghează aşa de frumos icoana Prea Sfintei Fecioare Maria şi a Prea Iubitului Său Prunc. Te sărut cu drag.

Măriuţa, îţi mulţumesc frumos pentru urare. Te sărut cu mult drag şi fie ca ziua de azi să aducă bucurii în sufletul tău şi în sufletul fiecărui om, aşa cum a adus într-al meu.

Anca, să dea Domnul, ca cel mai frumos vis să se numească viaţă pentru mine, pentru tine şi pentru toţi cei care iubesc visul şi ştiu să îl transforme în realitate. Te sărut cu drag.

Lenuţa, ce frumos buchet mi-ai adus în dar! Iţi mulţumesc şi te sărut cu mult drag.

Onuţa, scumpa mea, îţi mulţumesc frumos pentru urare şi să ştii că tot ce mi-ai transmis, am regăsit în fotografia ta: iubirea - trandafirii roşii, iar sănătatea şi norocul, în cele două pacheţele; şi toate împreună se numesc Fericire (cu majusculă şi multe mulţumiri). Mă grăbesc să deschid cele două pachete şi să le împrăştii printre voi, aici pe forum. Te sărut şi încă odată la mulţi ani, draga mea!

Ioana, îţi mulţumesc frumos pentru urare. Te sărut cu mult drag şi fie ca şi tu să ai parte de toate bucuriile pe care le oferă viaţa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 19:47 
Neconectat

La multi ai, Lena!
Sa ramai mereu tanara si frumoasa, iar fericirea si sanatatea sa te insoteasca pururea.

Petrecere frumoasa in continuare.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 19:50 
Neconectat

Cu oarece intarziere, va urez si eu, fetelor, la multi ani, sa fiti sanatoase, sa ramaneti mereu tinere, chiar daca timpul acesta trece peste noi si peste toate.
La multi ani sanatosi, Lena!
La multi ani sanatosi, Onuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 19:51 
Neconectat

La multi ani, Onuta!
Multe bucurii, sanatate si dorinte implinite, iti doresc.

Te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 20:04 
Neconectat

Lena, la multi ani!
Ai prins in buchetul vietii inca un nou an frumos.
Calea vietii sa-ti fie presarata cu multa sanatate, fericire, iubire si toate dorintele sa devina realitate.
Te sarut si te imbratisez cu mult drag.

Onuta, la multi ani!
Buchetul vietii s-a imbogatit cu un nou an frumos.
Calea vietii sa-ti fie presarata cu multa sanatate, fericire, iubire si toate dorintele sa devina realitate.
Te sarut si te imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 20:32 
Neconectat

Lena, ghici ce cadou ti-am adus! Iti spun eu. Toate gandurile mele intime pentru copilul meu sunt si gandurile ce stau ascunse in darul impachetat cu hartie roz.
La multi ani, cu bune vestiri!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 20:53 
Neconectat

Draga mea, Onuta, ce puteam sa-ti aduc decat zmeura parfumata, aromata si dulce ca tine, imapchetata in hartie rosie?!
Sa fii iubita asa cum iubesc copiii zmerura!
La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 20:54 
Neconectat

La multi ani!
Onuta, iti doresc sa fii fericita si sa fii cu zambetul pe buze mereu. Sper ca aceasta zi ai trait-o cu emotii in compania celor dragi. Te sarut si-ti doresc tot binele din lume.
Lena, ce buchet frumos ai primit si ce cuvinte minunate ai oferit gargaritelor. Asa da om si iti doresc ca viata sa nu-ti dea motive sa te schimbi. Esti frumoasa asa. Sa fii fericita si implinita.
Va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 21:27 
Neconectat

La multi ani, Onuta!

La multi ani, Lena!

Va urez sanatate si multe vise care sa se indeplineasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 21:34 
Neconectat

La multi ani, Lena!
Te pup mult.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: