Acum este 05 Iun 2026, 11:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 359 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treimie - goblen lucrat de Lena si Sonia
MesajScris: 23 Mar 2011, 21:45 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, este atat de frumos episodul tau.
Spor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2011, 07:21 
Neconectat

Adelina, sunt fericită să te provoc. Poate după ce termini Bunavestire îţi iei un scăunel şi ni te alături la şezătoare. Te sărut cu drag şi mult spor şi ţie.

Ralu, mă bucur că această minune de icoană va intra în lădiţa cât mai multor fete. Este minunat, într-adevăr şi o să vezi ce bucuroasă o să fii când îl vei lucra. Te aştept curând. Te sărut şi eu cu mult drag şi pe tine şi pe puiul tău scump.

Nico, sunt într-adevăr extraordinare culorile, mai ales în realitate, căci imaginea digitală nu suprinde pe deplin frumuseţea lor - de multe ori am senzaţia că fotografia iese întinată, în umbră, şi niciodată nu mi se pare atât de frumoasă ca realitatea. Este o splendoare toată îmbinarea aceasta perfect realizată de TTT. Mulţumesc Soniei că a sugerat realizarea acestui model şi mulţumesc TTT că a desăvârşit dorinţa ei. Te sărut cu drag şi îţi mulţumesc că ne eşti alături pe parcursul serialului.

Maria, mulţumesc pentru vizită. Mă bucur că îţi place. O să revin curând şi cu alte episoade din ce în ce mai frumoase, odată cu apariţia altor detalii pe pânză. Te sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2011, 16:00 
Neconectat

Lena, Sonia am sa privesc fiecare episod cu mult interes. Totul este o incantare pentru ochii mei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2011, 16:50 
Neconectat

Lena, Sonia, m-am indragostit de acest model de indata ce a iesit. Ma bucur ca l-ati inceput, cu siguranta il voi indragi si mai mult privind cum ii dati viata. Spor din plin la amandoua si ochisori buni.
Va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 07:44 
Neconectat

Lena, este minunat episodul pe care ni l-ai adus. Abia astept sa ne mai arati cate ceva din acest minunat model pentru ca pana sa te ajung eu mai este mult. Saptamana aceasta nu am reusit sa pun deloc mana pe ac, din pacate.
Si pentru ca astazi este ziua ta, iti urez un calduros La multi ani!, multa sanatate si fericire.

Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 09:09 
Neconectat

Monica, nici eu nu am primit diagramele modificate. Astazi am primit un aviz de la o recomandata. S-ar putea sa fie chiar diagramele in cauza. Daca nu sunt am sa incerc sa te contactez deoarece as vrea cat de curand sa incep si eu Sfanta Treime. Multumesc anticipat.

Mireille, dupa cate stiu eu, a plecat. Pe viitor, te rog si va rog sa puneti intrebari direct printr-un mail la firma, ca sa aveti un raspuns competent. Eu, daca sunt libera, fac corecturile de acasa de pe telefon si nu am toate informatiile de care aveti nevoie.
Cu un gand bun,
Monica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 09:13 
Neconectat

Lena, vad ca esti deja indragostita de acest goblen. Spor si in continuare si o urare de la multi ani si aici.

Sonia, iti doresc sa termini rapid frumusetea cealalta ca sa poti sa ne incanti si cu Sfanta Treime.

Gargaritelor, oare nu ar fi cazul sa modificati titlul?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2011, 19:56 
Neconectat

Nuţi, cu drag aducem, atât eu, cât şi Sonia episoade care să vă încânte privirile. Mulţumim frumos pentru vizită. Te pup cu drag.

Alia, cred că îndrăgostirea de acest model este sentiment propagat la toate fetele de pe forum. La mine deja a început să mai apară încă un detaliu, piciorul Fiului - îngerul din stânga - însă o să vin cu o nouă fotografie săptămâna viitoare, pentru că vreau să vă aduc un episod mai mare (luni şi marţi o să le dedic în mare parte goblenatului, pentru că următoarele săptămâni o să fiu ocupată cu nişte probleme la facultate şi o să treacă în plan secund pasiunea mea pentru cusut - şi tocmai de aceea am hotărât să îi ofer două zile în exclusivitate. Te sărut cu drag şi îţi mulţumim pentru vizită.

Sonia, draga mea, îţi mulţumesc pentru urarea de la mulţi ani şi aşa cum am răspuns anterior Aliei, îţi spun şi ţie că cu un nou episod o să revin săptămâna viitoare (probabil miercuri). Şi nu fi tristă că n-ai avut timp să coşi. Incet-încet o să vină şi timpul şi o să te bucuri cu o asemenea frumuseţe, mai ales că are o aşa poveste frumoasă pentru tine. Te sărut cu drag.

Mireille, fetele o să îţi trimită cu siguranţă diagramele, iar dacă nu, eu îţi trimit cu drag fotografiile pe care i le-am trimis şi Adelinei. Şi să ştii că te aştept să ni te alături, aşa cum ne-ai promis. Te sărut şi spor în ceea ce faci.

Andreea, draga mea, mulţumim pentru atenţionare. Cu siguranţă că Monica va schimba titlul. Eu sunt cea care l-a scris greşit, probabil din viteza şi din nerăbdarea de a deschide acest topic. Şi abia acum am observat, când ai spus tu. Îmi cer scuze. Îţi mulţumesc frumos pentru urarea de la mulţi ani şi te mai aştept în topicul nostru. Te sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2011, 11:41 
Neconectat

Fetelor, pentru că o să fiu plecată câteva zile, m-am gândit să vă aduc o fotografie cu stadiul în care este acum goblenul. Sper să vă placă:

Un weekend frumos în continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2011, 18:26 
Neconectat

Lena ce frumos episod ne-ai adus. Dupa ce termin Bunavestire o sa ma prezint si eu la sezatoare.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 359 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: