|
Acum este 29 Iul 2026, 11:51
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 24 Mar 2011, 19:23 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Karmen, ce mult imi place palaria si mai ales florile de pe ea. Oare ce sunt? Maci? Pupici si spor la cusut.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 25 Mar 2011, 07:40 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Karmen, draga mea, este foarte frumoasa domnisoara. Cu acest goblen ne aduci primavara in suflete. Mult spor la cusut in continuare.
Pupici dulci.
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 25 Mar 2011, 08:36 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Karmen, ce frumoasa este domnisoara ta! Mult spor si o imbratisare mare, pentru tine.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 25 Mar 2011, 11:04 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Karmen, domnisoiara ta este superba. Zambetul ei minunat emana primavara. Iti doresc mult spor in continuare. Te imbratisez cu mare drag.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 27 Mar 2011, 09:08 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Karmen, ne transmiti mii de zambete de primavara prin postarile tale. Imi place foarte mult ce vad si sper ca il voi lucra si eu candva. Te pup, te imbratisez si iti transmit sa ai mult spor.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 27 Mar 2011, 15:02 |
|
|
|
Karmen, frumosul chip al domnisoarei tale este in ton cu frumoasa primavara ce incearca sa isi faca aparitia. Culeg cateva flori de cires, iar restul le las poate voi culege si cateva cirese. Stiu ca nu va trebui sa astept pana se vor coace ciresele si voi putea sa sa admir acest minunat tablou in toata splendoarea lui. Pupici.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 27 Mar 2011, 18:42 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Karmen, cat de frumoasa este domnisoara ta! Sa ai spor si cat mai mult timp pentru goblenat. Astept sa ne incanti cu noi episoade. Te imbratisez cu drag.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 27 Mar 2011, 20:45 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Karmen, sunt incantata de episoadele tale. Primavara este tare frumoasa la tine pe panza, mireasma florilor de cires a inceput sa-si faca simtita prezenta. Mult spor pe mai departe iti doresc. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Karmen Scris: 28 Mar 2011, 22:59 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Mult spor, draga Karmen, este din ce in ce mai frumos goblenul tau. Iti doresc o zi minunata.
Doina, ai incercat sa cosi cu o lupa sau asa ceva? Mie mi-a cumparat sotul un fel de lampa care se fixeaza pe marginea mesei si are o lupa integrata, sub bec. Adica poti sa cosi cu lumina si cu marirea imaginii in acelasi timp. Te pup, iti doresc multa sanatate tie si copilasilor tai imblaniti.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|