Acum este 11 Iun 2026, 05:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 297 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pentru tine, Doina
MesajScris: 28 Mar 2011, 13:03 
Neconectat

Nume forum:1
Doina, draga noastra prietena, ne este dor de tine si vrem un semn de la tine.
Iti doresc din tot sufletul multa sanatate si numai bine.
Sambata am iesit un pic la pescuit si bineinteles cea mai fericita a fost Cora vazandu-se afara in largul ei.
Te imbratisez strans si cu mare drag, iar Cora latra spunandu-ti sarut mana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 23:12 
Neconectat

Doina, am "indraznit" sa citesc toate mesajele din topicul tau si m-am emotionat mult de fiecare poveste a animalutelor prezentata aici. Iti doresc sa ai parte de multa sanatate pentru a putea ingriji in continuare de copilasii tai imblaniti si mult succes in a le gasi stapani buni la toti.
Karmen, am citit ca ai avut o problema de greutate cu Cora. Nu stiu ce-i dai de mancare. Eu am avut o problema cu o catelusa French acum cativa ani, era tare grasuta si cum avea o mana rupta care nu i se mai vindecase, trebuia sa o fac sa slabeasca urgent. Mi-a fost foarte folositoare mancarea redusa in grasimi de la Royal Canin (nu stiu daca pot pune marca sau nu, scuze). Sau daca nu o gasesti, pur si simplu sa-i dai numai mancare pentru caini in cantitatea specificata pe pachet. Uneori suntem tentati sa credem ca un animal nu este bine alimentat pentru ca cere. In general cainii sau pisicile sunt tare pofticiosi, dar este bine sa ne limitam cu mancarea. Greutatea in plus poate aduce probleme grave, mai ales in cazul animalelor crescute in casa.
Va doresc o zi buna, dragele mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 23:22 
Neconectat

Profit de ocazie si aduc o fotografie recenta cu catelusii mei, n-am reusit sa-i fac sa stea locului deloc pentru poza! Agitatie mare pe capul lor! Va pup.

Aici sunt, dinspre stanga spre dreapta: Maxi, Rox, Poncho si Fifi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2011, 08:32 
Neconectat

Dana, ai o familie frumoasa de catei. Pe Rox ne-ai mai aratat-o si era cunostinta mai veche, m-a impresionat un pic Fifi, este simpatica foc asa maronie si cu o sosetuta la o labuta. Sa va traiasca multi ani, sanatosi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Mar 2011, 18:10 
Neconectat

Multumesc, Ralu. Da, e simpatica, e o piticuta, de aia imi place si mai mult si are o viteza in ea! Zilele trecute am vrut sa-i scoatem la plimbare in parc, numai ca a luat-o la fuga de cum am deschis usa. Daca nu ma duc dupa ea, se intoarce dar dupa ceva timp. M-am dus dupa ea! Mi-a scos sufletul din mine de atata alergatura. M-am suparat pe ea si n-am mai scos-o, dar ne-am impacat deja. Fifi e cea care a avut catei.
Te pup.

O zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 14:49 
Neconectat

Danuta, draga mea, tare frumosi sunt prietenii tai si dupa cum vad sunt si foarte bine intretinuti. Cora a mai slabit, ii dam sa manance bobite super light, pe care le cumparam de la medicul veterinar. Ea este in baza de date la acel cabinet si in fiecare luna margem la curatat de urechi, de glande si bineinteles la cantarit si-atunci vedem graficul. De pofticioasa, este foarte pofticioasa si-mi asum vina pentru ca eu ii mai complectez mesele. Cred ca si eu m-as satura sa mananc doar un fel de mancare si proportionata in fiecare zi. Ii plac merele, cartofii, morcovii, ii curat si ii dau, -recunosc.
Iti multumesc frumos pentru sfaturi si le trimit cate un pupic pe botic la fiecare in parte.

Doina, stiu ca-ti sunt datoare cu o fotografie cu frumoasa noastra prietena. Fulga. Sa stii ca nu am uitat. Saptamana trecuta am dus-o la vaccin si la deparazitare interna, a fost tare cuminte si ascultatoare. Aseara cand i-am dus portia de mancare era asa de murdara ca un cosar. Cand vorbesc cu ea si o inteb: "unde mi te-ai bagat?", se uita cu niste ochi la mine. Bineinteles ca o strang in brate si incepem sa ne jucam.
Te imbratisez cu mare drag si il rog pe bunul Dumnezeu sa-ti dea multa, multa sanatate. Avem nevoie de oameni ca tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 18:07 
Neconectat

Doina, eu te respect imens pentru ceea ce esti tu. Iti multumesc pentru tot ce mi-ai spus. Da, recunosc, imi place sa fac de toate, uneori nu reusesc, dar incerc.
Mai nou, am grija si de niste pisicute care se gasesc pe acoperisul casei din fata magazinului meu. Sunt trei pisicute blanoase, ma innebunesc cu frumusetea lor de fiecare data cand le vad. Ma mai uit la ele si cu un binoclu. Ha, ha, urmaresc pisici pe acoperis! Le arunc in fiecare zi o punguta cu mancare pentru pisici si caut sa tintesc bine, ca este cam departe.

Cat despre abandonul unui animal, ce pot sa spun? Este ceva care nu concep. De exemplu, Rox a mea este o distrugatoare, orice ii las la indemana, rupe si musca. Mi-a distrus plante, pantofi, jucarii de-ale copiiilor. Imi amintesc ca recent mutati aici, le facusem doua saltele super, grosute, ca sa se culce pe ele. Numai ce le-am pus, in aceeasi zi le-a rupt.
Tocmai de aceea, le-am separat spatiul pe terasa cu un gard, asta ca sa ii pot avea aproape in continuare. Sotul mi-a spus sa o dau, dar nu pot, o iubesc prea mult si ma gandesc eu, asa cum e, cine o sa o suporte?
Si eu te imbratisez cu drag, Doina si te pup. Nu ne aduci poze de la refugiu? Sunt tare curioasa sa-ti vad copilasii.

Karmen, ehei, tu ai grija nu gluma de catelusa ta! Nici nu ma indoiam de acest lucru. Te felicit si iti doresc multa sanatate si clipe placute alaturi de Cora si de familia ta. Mi se pare curios cum ii plac legumele si fructele Corei tale. Si pisicutei mele, Fetita, ii plac fructele, papaya, pepene, banana.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2011, 18:38 
Neconectat

Danuta, atunci cand facem un proiect atat la firma cat si in casa, poate ai sa razi, dar ne asezam toti trei la masa verde asa numesc eu masa din bucatarie si analizam sa vedem ce implica, cum putem duce pana la capat si daca suntem in stare sa ducem pana la capat pentru a fi multumiti. Ti-am spus toate astea pentru ca acum 13 ani cand am luat in casa prima cokerita am stat la masa verde si am analizat. Mai mult, m-am dus la un doctor veterinar si l-am intrebat cum trebuie crescut un caine in casa. A fost foarte surprins si mi-a spus ca nimeni nu a venit la el sa-i intrebe asa ceva. Eu am facut-o pentru ca constientizam cu totii ca langa noi va fi inca un membru in familie si trebuie ingrijit la fel cum ne ingrijim si noi. Dupa moartea catelusei (o chema Nera) cred ca-ti dai seama ce doliu a fost in casa, am cautat pe net si am gasit-o pe Cora pe care am luat-o la doua saptamani dupa moartea Nerei. Nu ne imaginam viata fara un caine langa noi.
Te imbratisez cu mare drag. Te rog sa le dai pupici din partea mea la cei doi ingerasi ai tai si imblanitilor tai un scarpinat pe burtica asa cum spune prietena noastra, Doina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 297 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: