Acum este 11 Iun 2026, 06:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 297 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pentru tine, Doina
MesajScris: 31 Mar 2011, 00:03 
Neconectat

Nume forum:1
Ai dreptate, draga Karmen, si respect mult gandirea ta rationala. Eu sunt mult mai impulsiva si mai mult actionez din impulsul sufletului, daca pot spune asa, atunci cand vine vorba de un animalut. Daca ar fi fost dupa mine, poate as fi avut zeci de animale, dar sotul meu nu m-a lasat. Si datorita faptului ca am suferit foarte mult cand a murit fiecare animalut, mai mult din cauza asta. Pentru ca de ingrijit i-am ingrijit pe toti foarte bine. Inchipuie-ti frustrarea mea, ii luam de pe strazi, vai de capul lor, bolnavi si slabi, ii puneam la punct, le puneam toate vaccinurile si hop, dupa o luna-doua ieseau afara si mureau. In fine, eu uneori simt ca am un ghinion foarte mare in acest sens.

Vreau sa te intreb, Karmen, exista un mit conform caruia catelusii cooker, ca rasa, sunt bolnaviciosi. Este adevarat, tu ai avut multe probleme cu Cora?
Te pup si iti urez multa sanatate. Ai o familie tare frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2011, 10:01 
Neconectat

Doina, Danuta si Karmen, un trio de aur pentru necuvantatoare. Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru ceea ce faceti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2011, 21:10 
Neconectat

Multumesc, Bica, esti o draguta. Nici tu nu esti mai prejos, am citit prin topice cate ai facut si tu pentru animale.
Te pup, draga mea, sa ai multe zile frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2011, 11:00 
Neconectat

Trio minunat, pupici si de la mine pentru voi, dar si pentru amicii vostri, imblaniti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2011, 23:11 
Neconectat

Doi na scrie:
Avem o catelusa care ne pune la incercare toti nervii pana reusim sa o injectam. Este batrana si o sarcina i-ar aduce probabil moartea, asa ca o ademenim de doua ori pe an, prin tactici demne de un film, ca sa ii facem injectia primita de la veterinar.
Scuza-ma ca intervin, draga Doina, n-ar fi mai usor s-o sterilizati (?). Ma gandesc ca oricum si injectia costa niste bani, iar in general, operatia este ceva sigur si fara complicatii.
Cat despre Marele Alb, sarmanul, sa speram ca este bine. Unii copii, din cauza lipsei de educatie de acasa, fac atatea nazbatii ca ma uimesc. Copiii mei de mici stiu ca animalele sunt prietenii nostri si ca nu trebuie sa-i "plictiseasca". Mai o ia el Cedric de coada pe Fetita din cand in cand, dar ii "tai" pe loc elanul, in rest toate bune.

Va pup, dragutelor.
Doina, cat mai mult succes sa ai in activitatie tale si Dumnezeu sa te ajute intotdeauna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Apr 2011, 07:16 
Neconectat

Sper ca nu ai probleme cu catelusa ta.
Cum sa lipsesc tocmai eu din acest subiect?
Pentru tine Doina:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2011, 08:13 
Neconectat

Danuta, imi cer mii de scuze acuma am vazut intrebarea ta in legatura cum ca ar exista un mit vis-a-vis de rasa coker. Sincera sa fiu acuma aud pentru prima data. Medicul Corei imi spune: "cum il ingrijesti si cum il hranesti asa ti-l ai langa tine". Este foarte adevarat ca acesta rasa este predispusa la repetate otite din cauza urechilor care nu se aerisesc, tocmai de aceea ne plimbam lunar la cabinet ca sa fie totul OK. Cu cealalta catelusa am avut probleme cu otita, dar spre batranete cand la urechea stanga s-a descoperit a fi un stafilococ. Eu sper sa nu am probleme si controalele la cabinet sa fie doar de rutina.
Te imbratisez cu mult drag, pupici printilor tai si sa ne "auzim" cu bine.

Cora, te saluta si-ti spune sarut mana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Apr 2011, 17:23 
Neconectat

Draga mea, Karmen, sa speram ca este doar un mit, ca este o rasa tare dragalasa. Vecinii mei au un caine Cocker. Este cam batranel, dar este frumos foc. Este unul din cainii care latra non stop. Traieste impreuna cu un French si sarmanii se vede ca nu au atentie deloc din partea stapanilor. De cand m-am mutat, nu vad pe nimeni sa iasa cu ei afara sa se joace cu ei sau sa-i scoata la plimbare. Poate din cauza asta sunt si asa de nervosi, cine stie?

Cora ta este o norocoasa, se vede ca este ingrijita in mod excelent. Te felicit din nou.
Te pup, Karmen si iti urez toate cele bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 297 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: