|
Acum este 20 Iun 2026, 17:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 16 Mar 2011, 10:10 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
RamonaAli sti cum se zice, mic cu mic se face mare. Tare frumos se contureaza palariuta. Ac sprinten iti doresc. Pupici dulci.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 16 Mar 2011, 10:49 |
|
|
|
Dupa atatea zile de stat, aseara ma reusit sa mai pun si eu 3-4 ate pe panza mea. Vineri sper sa vin si eu cun un nou episod din Efemer-ul meu. Va doresc mult spor.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 17 Mar 2011, 15:38 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Mireille, draga mea, abia astept sa ne prezinti un nou episod la Efemer-ul tau. Sa ai spor la cusut! Te pup si te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 18 Mar 2011, 21:38 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
RamonAli, imi place foarte mult stilul tau de lucru. Iti doresc mult spor in continuare.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 21 Mar 2011, 22:05 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Danuta, multumesc de vizita. Te pup.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 30 Mar 2011, 11:40 |
|
|
Un nou episod. 
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 30 Mar 2011, 14:07 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Mireille, iti doresc multa, multa sanatate sa poti coase acest frumos goblen. Sa ai in continuare spor la cusut! Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 31 Mar 2011, 19:14 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc pentru acesti maci. Lili, sper ca esti bine. RamonAli, mult spor iti doresc si tie. Multi pupici dulci pentru voi si puiutii vostri.
Mireille iti doresc multa sanatate. (Stiu ca acum voi fi putin off topic, dar vreau sa iti spun ceva. Sa stii ca eu nu am nimic cu tine, daca aceasta a fost impresia ta. Mie nu imi place sa fiu dusmanoasa si rea. Atunci dintr-un impuls am atasat cele doua imagini, pentru ca nu a fost corect fata de fete. Dar sa lasam discutia. Ma bucur tare mult ca ai reusit sa lucrezi inca o data Diminetile.) Asa ca nu pot sa iti urez decat multa sanatate si un motoras turbo la acusor.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 01 Apr 2011, 15:58 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Mireille, superb episodul tau. Mult spor in continuare! Alexa, multumesc. Pup manutele lui Tony si Sarah, iar pe tine te imbratisez cu drag. Sper sa aduc si eu in curand un nou episod.
Lili, sper ca sunteti bine tu si bebelusa. Te astept cu vesti.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille Scris: 01 Apr 2011, 23:18 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Mult spor in continuare, fetelor!
Lili daca ai nascut, iti doresc sa te recuperezi cat mai rapid si sa te bucuri mult de bebelusa ta, de care nu ma indoiesc ca este o frumusete ca mamica ei. Te pup.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|