Complex muzeal, by cucos catalina (1629 mesaje), la 25-07-2007 Borzeshti
Replica: Comlex muzeal by angela draganoiu (438 mesaje), la 26-07-2007 Bine ai revenit Catalina, - mi-ai lipsit!
Eu nu pot sa vad complexul muzeal pe care ni-l prezinti. Nu stiu cum sa deschid fereastra asta si pace, asa ca te-as ruga sa-mi explici cum se face.
Replica: Pentru a download-a pps-urile/diaporamele by Admin TTT (3925 mesaje), la 26-07-2007 se da click pe link (cuvantul subliniat) si apare un alt site, unde mai jos, exista informatia ca mai sunt x secunde pana poti sa incarci fisierul.
Vezi imaginea de mai jos.

Replica: Astepti by Admin TTT (3925 mesaje), la 26-07-2007 pana ce numaratoare se termina si iti apare: Download file (incarca fisier). Am colorat cu rosu in zona in care apare aceasta informatie. Apesi pe Download file si iti apare alta pagina.
Replica: In aceasta pagina by Admin TTT (3925 mesaje), la 26-07-2007 ai in partea stanga niste litere (niciodata aceleasi) pe care le scrii in campul din partea dreapta dupa care dai click cu mouse-ul pe Download file.

Replica: Dupa acest clip iti apare alta by Admin TTT (3925 mesaje), la 26-07-2007 pagina si dai click pentru incarcare pe Click here to Download file
Replica: Automat, by Admin TTT (3925 mesaje), la 26-07-2007 se deschide o fereastra de la browserul tau de internet si te va intreba daca vrei sa salvezi fisierul. Ti-am facut semn cu rosu ce trebuie bifat in ordine (de sus in jos). Atentie unde salvezi fisierul. Eu il salvez pe Desktop si ulterior il duc intr-un director pe care l-am creat anume pentru diaporame.

Replica: Multumesc Monica. by angela draganoiu (438 mesaje), la 26-07-2007 Am sa urmez pasii asa cum ai indicat sa vad ce iese, desi calculatorul meu nu este chiar asa de performant.
Replica: Si ultimul pas, by Admin TTT (3925 mesaje), la 26-07-2007 salvarea pe Desktop.
Imi cer scuze Angela, - uitasem sa prezint si acest pas.
Sa stii ca nu ai nevoie de computer performant pentru a descarca de pe internet un fisier.
Succes!

Replica: Intradevar, un loc racoros, Catalina! by Bica Nistor (1288 mesaje), la 26-07-2007