Acum este 16 Apr 2026, 06:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Serial cu pisici
MesajScris: 12 Apr 2011, 12:58 
Neconectat

Nume forum:1
Mi-e mila de el ca o sa sufere ca nu sunt langa el. L-am mai dat de doua ori si s-a intors acasa de la 30 km. Ce sa-i fac? Ieri dimineata latra la pisica neagra. Asa nu se poate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Apr 2011, 16:30 
Neconectat

Daca se poarta frumos cu el noul stapan, poate ramane totusi la el. Este ceva impresionant cum s-a intors de la atata distanta sa te caute. Sunt cazuri exceptionale cand se intampla asa ceva. Te pup si iti doresc numai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Apr 2011, 21:29 
Neconectat

Problema este, draga Doina, ca mie imi pare rau. Stiu ca nu exista alta solutie. A facut destule tampenii si barbatelul meu nu stiu daca il mai iarta data viitoare. Asa cel putin nu il omaora sau il da la hingheri. Nici legat nu vrea sa stea nebunul, iar daca il inchid face numai tampenii.

Draga Danuta persoanele acestea au vaci si 5 caini. L-am dus la birou unde mai sunt 2 fetite si in doua zile a fost inapoi. Apoi l-am dat dupa la o familie. L-au tinut inchis si cand a scapat i-am sunat eu ca este la mine. Ei nici nu venisera de la serviciu.
Sa-ti povestesc alta. Am dat un ponei la cineva. Sta la casa au loc liber. Linistit, copii il iubeau. Nu stiu cum a scapat dupa 6 luni si s-a intors 12 km. Sa tii cont ca numai o data a fost dus. M-a uimit. Nu l-am mai dat.

Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Apr 2011, 20:04 
Neconectat

Mi-e greu sa ma despart de el, draga Doina. Dar toti trebuie sa urmam niste reguli. Nero nu vrea sa se acomodeze.
Interesanta povestea ta cu cersetoarea. Se vede ca uneori noi, oamenii suntem mai rai decat animalele.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 02:22 
Neconectat

Doina, ce suflet mare ai, draguto! Vezi de ce te iubim noi toate?
Inca o data mi se confirma teoria conform careia un om care iubeste mult animalele este un om special si bun la suflet cu toata lumea.

Ovidia, sa stii ca m-ai uimit si cu poneiul. Ai tu ceva de vin ei inapoi, sufletul bun. Te pup.

Draga Ovidia, noi oamenii, dupa parerea mea, suntem creatura cea mai rea de pe fata pamantului, distrugem tot frumosul care ne iese in cale, am exterminat zeci de specii animale, am distrus eco-sistemul planetar si ne razboim tot timpul. Si desi suntem avansati din punct de vedere stiintific, continuam sa facem acelasi rau planetei si noi insine. Ok, mai suntem si cativa care nu suntem chiar asa distrugatori, poate, dar in general, suntem o creatura daunatoare. De aceea mi-e si sila sa mai aud cum spun religiile ca omul este creatia perfecta a lui Dumnezeu. Poate ca aceea a fost ideea initiala, caci cu liberul arbitru noi am ales calea rea in viata.
Ma ingrozesc sa vad cate crime sunt comise pe tot globul, numai pentru putere si pentru bani, cate distrugeri peste tot, numai din cauza noastra, a oamenilor. De aceea cred eu draga mea, ca intotdeauna animalele vor fi net superioare, in bunatate, oamenilor, pentru ca sunt inocente, nu fac rau decat din instinct, nu-i misca telurile noastre negative.

Va pup, fetelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 09:17 
Neconectat

Draga Danuta cata dreptate ai! Ma uitam si pe strada, se injura, se bat, copii care bat alti copii. Problema este ca violenta are o vrasta din ce in ce mai mica.
In legatura cu animalutele, de fiecare data cand le vad le dau cate ceva: bomboana, zaharel, paine etc. Cred ca de aceea s-au invatat cu mine.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2011, 09:56 
Neconectat

Danuta, gura ta, adevar a grait, din pacate.
Si eu iti doresc putere sa le treci pe toate.
Te imbratisez cu drag.

Ovidia, de fapt, tu le dai un picur de afectiune in clipa in care le inmanezi acel nimic. Sa ai parte si tu de afectiune, mereu.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: