|
Acum este 28 Iul 2026, 14:23
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 16:43 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ovidia, daca erai mai aproape de mine, poate te mai vizitam din cand in cand. Te pupam si noi si numai bine iti dorim.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 16:45 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Ralu, ladita ta este de invidiat. Vreau si eu un iepuras ca al tau. Sa le lucrezi cu placere. Iti doresc sarbatori linistite aproape de cei dragi. Pupici si imbratisari.
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 16:47 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Draga Ralu imi pare rau ca nu sunt mai aproape. Dar daca este vorba de baietel ca sa mi-l dai mie de tot, uit ca sunt atatea sute de kilometri. Pup dulce.
P.S. Eu glumeam, draga mea, dar asa zic eu cand imi doresc ceva.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 16:50 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Chiar e de invidiat iepurasul tau, Ralu. Ai adaugat in ladita modele minunate si iti doresc multa sanatate si aripioare la acusor sa le vedem in serial cat se poate de repede. O parte dintre goblene la am si eu in ladita mea, dar sa stii ca te invidiez pentru acele nuante de albastru superbe de la Romanta albastra. Canutele primite sunt deosebite, la fel si calendarele, iar TTT merita felicitari depline. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 16:56 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Ralu, cred ca ai prins un iepuras foarte rotofei acum, in apropierea Pastelui. Goblenurile sunt superbe, iar doua dintre ele chiar imi fac cu ochiul. Canitele sunt superbe si de acum are si Dario, canita lui de la TTT. Pupici si multa sanatate,
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 16:57 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Ralu dupa plata si rasplata. Esti o gargarita tare harnicuta si era normal sa fie asa de darnic iepurasul cu tine. Sa ai multa sanatate si timp sa le cosi pe toate.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 20:35 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Ralu, felicitari pentru noile modele aduse de catre iepuras. Rasfatul verii imi place mult, dar mi-ar fi teama sa-l lucrez acum. Tripticul cu maci este si el un model superb. Sa le lucrezi cu placere. Felicitari pentru canute.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 20 Apr 2011, 22:02 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari draga mea pentru aceste minuni. Iar canitele si calendarele sunt superbe. Pupici dulci.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 21 Apr 2011, 06:09 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Ralu, sunt superbe modelele pe care le-ai adaugat in ladita ta. Acum am vazut in premiera si atele finutului meu, Romanta albastra si sunt foarte incantata. Iti doresc mult timp liber si multa sanatate sa ne poti incanta cu serialele lor.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 21 Apr 2011, 08:57 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9145 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Wow, Ralu, cate minunatii ai adaugat in ladita. Felicitari pentru canile personalizate si calendare, le meriti din plin. Cu o calda imbratisare,
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|