|
Acum este 19 Iun 2026, 00:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 12:29 |
|
|
|
Foarte frumoase fotografii. Fiecare participanta poate sa demonstreze cumva ca fotografiile ii apartin (sau cel putin ar trebui sa poata). Votul meu: Locul I - nr. 3; Locul II - nr. 16; Locul III - nr. 20; Locul IV - nr. 12; Locul V - nr. 4.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 13:28 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Gargaritelor, nu va pot stopa banuielile. In cazul in care ati vazut in alta parte, una din imagini, aduceti link-ul (dovada) aici. Asa, cu presupusul, nu putem face nimic.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Raluca Popa
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 14:32 |
|
|
|
Votul meu suna astfel: Locul I - nr. 9; Locul II - nr. 11; Locul III - nr. 18; Locul IV - nr. 2; Locul V - nr. 6. Frumoase imagini, fetelor!
_________________ Raluca - Gargarita-Curcubeu
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 16:28 |
|
|
|
Locul I - nr. 11 Locul II - nr. 9 Locul III - nr. 1 Locul IV - nr. 8 Locul V - nr. 19
Onuta si eu am aceeasi banuiala privind doua imagini pe care le vad postate. Eu zic ca gargarita care stie ca le-a preluat din alta sursa sa iti scrie, iar tu sa mentionezi in dreptul imaginilor ca nu mai trebuie votate. In plus, nu vei mai scrie cui apartin, la sfarsitul concursului, ca respectiva sa nu se simta prost. Sigur, fetele care au facut atentionarea vor gasi, probabil, din intamplare sursa imaginilor mentionate si isi vor da seama ca ele au avut dreptate. Este pacat sa ramana cu un gust amar referitor la cea care le-a trimis ca apartinandu-i. Dar, nici cea care le-a trimis spre postare nu se va simti bine. Acum, fara suparare, va spun ca daca detest ceva cu indarjire, aflati ca aceea este disimularea ce uneori poate imbraca haina minciunii.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Doruletz Mic
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 17:41 |
|
|
|
Locul I - nr. 12 Locul II - nr. 7 Locul III - nr. 14 Locul IV - nr. 24 Locul V - nr. 18
Bica te-ai gandit bine. Imaginile pe care me-am vazut pe net, eu nu le-am mai votat.
_________________ Doruletz Mic - Gargarita-Romantica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 18:57 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Buna seara. Am vazut ca s-a creat multa valva in dreptul fotografiei 9. Fotografia este facuta de mine in masina si pot sa dovedesc. Ceea ce vedeti in fotografie este parbrizul din fata, dar cu putin cut am reusit sa-o fac asa cum este. In imagine se vad clar stergatoarele plus toate taxele care sunt lipite pe geam, plus volanul care este pe partea dreapta. Eu, acum, nu sunt acasa. Pana miercuri sunt in Bucurest. Mai am cate ceva de rezolvat la medic cu Tony, dar cand voi ajunge acasa am sa iau imaginile si joi dupa ce va iesi Tony de la scoala, voi face un drum special la Bucuresti, ca sa le trimit. Pana atunci va rog sa anulati toate voturile la toate fotografiile mele ca sa nu mai fie nici o problema, iar pentru restul am sa merg personal cu camera sa fac film sa va dovedesc (ca eu stau la tara) si fotografiile sunt adevarate. Am si eu dreptul la replica si pentru adevarul meu lupt pana in panzele albe. La mine acasa nu am net acum deoarece se schimba cablurile, dar ma tin de cuvant si joi, dupa ce iese Tony de la scoala iau autobuzul si vin in Bucuresti la mama si va trimit si fotografiile si filmul. Toate aceste banuieli mi-au lasat un gust amar, dar am sa dovedesc ca mie niciodata nu mi-a placut minciuna si lasitatea. Fotografiile mele sunt 5, 9, 15, 29.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Zanfir
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 19:53 |
|
|
|
Voturile mele: Locul I - foto 12 Locul II - foto 24 Locul III - foto 7 Locul IV - foto 18 Locul V - foto 22
_________________ Mariuta - Gargarita-Oda-Gargaritelor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 22:01 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Gargaritelor, pentru ca s-a ajuns in situatia aceasta, trebuie sa o scoatem la capat. Voi trimite un mail gargaritei care a trimis imaginea 11, cu intrebarea daca accepta sa-i fie dezvalui numele. In cazul in care nu accepta, nu se vor lua in considerare punctele pentru aceasta fotografie. Pentru ca Alexa a spus care fotografii sunt ale ei, se vor lua in considerare doar punctele acumulate pana acum. O dovada cum ca fotografiile sunt proprii, nu cred ca se poate arata, dar daca voi spuneti ca ati vazut imaginile si pe alte site-uri, va rog sa aduceti un link aici. Cat despre urmatoarele voturi ce vor fi, spun ca votul va fi la libera alegere a fiecarei gargarite. Sunteti de acord?
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 22:13 |
|
|
|
Bine, Onuta, din punctul meu de vedere.
_________________ Adela - Gargarita-Vis-de-floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs fotografii - noiembrie 2009 (partea a doua) Scris: 29 Noi 2009, 22:16 |
|
|
|
Onuta, cred ca este cea mai buna solutie.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|