Acum este 03 Aug 2026, 16:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii aprilie 2011
MesajScris: 23 Apr 2011, 07:41 
Neconectat

Nume forum:1
Ovidia, felicitari draga mea.

Bica, mi-ai facut o mare bucurie. Iti multumesc din suflet.
Pentru tine un buchet de lalele din gradina mea:

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 07:57 
Neconectat

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
In primul rand, scuze Onuta pentru ca am observat asa tarziu, insa lipsa netului la servici m-a tinut departe de gradina si am suferit mult. De pe telefonul mobil, mai greu poti face tot ce vrei. Insa acum, tot cu ajutorul Adelinei, pot fi de astazi iar langa voi.
In al doilea rand iti multumesc din suflet pentru votul tau.
Adelina imi este draga (fara sa o cunosc personal, ci doar de pe forum) si la fel dragi imi sunt alte cateva fete de care m-am apropiat tot datorita existentei acestei gradini minunate. Si tu esti una dintre fetele care mi-au intrat in suflet pentru eforturile care le-ai facut pentru aceasta gradina si sa stii ca mie cel putin imi lipsesti tare mult.
Nu vreau sa supar pe celelalte fete care si ele au facut si fac eforturi pentru a modera si a supraveghea concursurile, dar tu mie imi lipsesti tare mult.
Votul meu merge catre Ovidia, pentru culoarea care a stiut sa o dea in ultima vreme acestei gradini. Se vede ca tu ai trimis primavara, Ovidia.
Mireille, votul meu a venit pentru ca asa am simtit in acel moment si nici ca nu regret.
Prezenta mea redusa de pe forum sa stii ca nu se datoareaza celor intamplate. Demult am lasat deoparte partea rea, doar ca timpul nu imi mai permite nici sa va vizitez asa cum mi-as fi dorit. Dar vin ele, vremurile bune!
Ovidia, m-am gandit si eu la tine si vreau sa stii ca acolo in sufletelul meu, ai un loc doar al tau. Te felicit pentru numele primit.
Ralu, pentru tine am pastrat un vot din aceasta luna, doar ca timpul nu mi-a permis sa imi exprim alegerea. O fac acum. Te admir pentru ceea ce esti, ce faci si ce emani in jurul tau. Votul este doar ceva nesemnificativ pe langa cele ce ar trebui sa le meriti.

Cu un gand bun si o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 08:06 
Neconectat

RamonAli, iti multumesc pentru lalelele virtuale si le primesc cu toata inima. Daca am fi fost fata in fata si ai fi dorit sa le rupi din gradina ta pentru mine, ti le-as fi refuzat. Imi displace sa vad cum sunt florile taiate, iar eu din gradinita mea rustica (de la tara), tai de mare nevoie o floare, ca sa o ofer cuiva. Traiesc atat de putin si ne bucura atat de mult in gradina.

Ovidia esti si in inima mea, dar cum deja erai o castigatoare, mi-am zis sa acord un vot si altei gargarite din gradina, din motivul exprimat mai sus. Meriti toate felicitarile pentru nominalizare.

Cum inteleg ca a inceput o noua saptamana la votare, votul meu merge catre Ralu, alaturi de toate imbratisarile mele stranse.

Ralu, mi se pare mie sau chiar in luna mai facem un an de cand avem acest concurs?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 08:43 
Neconectat

Dragele mele, gargarite, nu stiu cum sa va spun cat de fericita am fost vazandu-ma nominalizata gargarita saptamanii. Mi-a trebuit cateva minute sa ma dezmeticesc. Va multumesc mult pentru increderea acordata si va promit ca o sa fac tot posibilul sa nu va dezamagesc. Pentru mine cel mai mare premiu este ca intr-un timp relativ scurt am reusit sa ma integrez in aceasta gradina. Va mutumesc inca o data pentru ajutor.
Draga Ralu, multumesc pentru flori. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung sa-ti fac vizita.
Draga Anca, tu intotdeauna gasesti cuvintele potrivite. Multumesc pentru vot.
Draga RamonAli, iti multumesc si tie.
Draga Onuta, sunt asa de fericita ca ti-am castigat un pic din sufletul tau mare. Sa stii ca nu vreau sa il pierd.
Draga Bica, simplul fapt ca ma ajuti cu sfaturi atunci cand gresesc este deja un castig. Eu sunt o incepatoare si pentru mine acordul tau si al celorlalte gargarite este nepretuit. Saptamana acesta votul meu iti apartine.
Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 08:53 
Neconectat

Onuta, iti multumesc din inima pentru vot si pentru aprecierea ta.
Bica, bunicuta mea draga, te imbratisez cu mult drag pentru tot. Asa este, in luna mai, se implineste anul de cand Cristina a deschis acest topic si, vazand finalul chestionarului, gargarita anului va fi declarata la sfarsitul lunii aprilie.
Ovidia, te astept cu drag, la mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 09:52 
Neconectat

Olivia, mie mi se pare ca esti in gradina de foarte mult timp, asa de bine am ajuns sa te cunosc si sa te indragesc pentru toate activitatile tale. Te felicit si pentru numele primit in aceasta gradina, dar si pentru proaspata nominalizare.

Votul meu merge catre tine, Maria-Venus, un exemplu de gargarita exemplara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 18:46 
Neconectat

Cristina, intrucat tu ai avut ideea acestui gen de concurs, te votez pe tine, chiar acum inainte de finalizarea lui.

Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 18:56 
Neconectat

Manaila Carmen scrie:
Olivia, mie mi se pare ca esti in gradina de foarte mult timp, asa de bine am ajuns sa te cunosc si sa te indragesc pentru toate activitatile tale. Te felicit si pentru numele primit in aceasta gradina, dar si pentru proaspata nominalizare......
Draga Kri, sper ca nu ma incurci cu o gargarita experta si anume Olivia. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Un Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 19:53 
Neconectat

Ovidia, imi cer scuze pentru eroare. Am trimis un mail la Admin sa o rog sa corecteze, dar observ ca tu ai ajuns prima.
La tine ma refeream pentru ca am vazut topicul cu gradinaritul, cu florile, cu animalutele tale, cu colectia ta si am mai vazut si cat de repede lucrezi.
Te rog sa ma ierti ca te-am botezat. Cu proxima ocazie iti trimit un miel.
Paste fericit si tie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 21:17 
Neconectat

Elenuta, pana ajung trandafirii de la tine, la mine, iti trimit un vot.
Paste fericit!

P.S. Ovidia, felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: