Acum este 03 Aug 2026, 14:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs luna aprilie - Idei de Pasti
MesajScris: 26 Apr 2011, 19:20 
Neconectat

Nume forum:1
Lin in primul rand vreau sa iti zic ca nu ma asteptam la asa ceva. Eu sunt moderatoarea si eu am hotarat ce fotografii sa participe. Data viitoare sa moderezi tu. Nu vad ce te deranjeaza la fotografia numarul 1. Este o fotografie foarte frumoasa cu un aranjament de Paste. In legatura cu fotografia numarul 14 eu garantez ca este facuta cu vata. Daca umbli atent nu se rupe hartia. Eu hotarasem sa nu se afle numele participantelor, iar tu trebuia sa fi mai cu mot. Nu inteleg de ce trebuia sa strici frumusetea concursului.
Oricum nu sunt genul de persoana care sa se indeparteze din cauza vorbelor rautacioase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 19:32 
Neconectat

Sunt prea frumoase ceea ce am facut si nu stiu de ce nu au fost acceptate in concurs. Poate imi spuneti voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 19:34 
Neconectat

Karmen iti spun eu. Pentru ca nu am primit nici o fotografie de la tine. Deja regret ca am moderat acest concurs. Trebuia sa ma invat minte de la cel trecut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 19:43 
Neconectat

Si la cel de luna trecuta nu am primit imaginile Clementinei care m-a intrebat si a incercat sa mi le trimita din nou. Ce vina am eu ca nu am primit? In aceasta gradina tot ce este frumos trebuie comentat. Se lupta pentru un premiu de nu am putut sa vad asa ceva. Sunt tanara, dar nu ma las alungata pentru ca nu va convine cate ceva. La orice se gaseste nod in papura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 19:59 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Eu sunt moderatoarea si eu am hotarat ce fotografii sa participe.
Recunosti ce ai scris, Adelina? Si tu stii bine ca am martori atunci cand ti-am trimis email. Eu nu sunt suparata pe tine, stai linistita si nici nu am intentia de-a te alunga de pe site. Sunt foarte pasnica si iti accept tineretea si entuziasmul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 20:01 
Neconectat

Lin, titlul concursului este: Idei de Pasti, iar fotografia cu nr. 3, dupa parerea mea, intra in aceasta categorie, pentru ca, mi se pare un ornament foarte frumos pentru aceasta sarbatoare. La noi, de obicei ornamentele se folosesc doar in preajma sarbatorilor de iarna, dar in occident se uzeaza foarte mult si pentru Paste. Si nu cred ca nu a facut cu ochiul la careva dintre noi. Mie, um, da. Pentru ca stii tu vorba mea, din nimic se face mult, frumos si util, iar acest ornament cam in aceasta categorie l-as pune. Pai acesta-i farmecul! Doua lemne, un ou sau doua si niste fluturasi si gata-i ornamentul. Dar ce spui de mine ca am folosit pentru un astfel de concurs perdeaua din camera Claudiei numai sa-mi iasa decorul?
Cat despre fotografia cu nr. 14, la inceput am avut si eu dubii pana am vazut replica Adelinei si chiar daca materialul este foarte fragil, te asigur ca este posibil acest lucru, adica sa nu se rupa acea folie subtire cand il despachetam.

Lin, un alt lucru. Suntem de mult timp prin aceasta gradina si ma gandesc ca de acum ne cunoastem stilul de a scrie, de a gandi, de a simti, de a lucra, de a face fotografii, dar tot parerea mea este ca atunci cand participam la astfel de concursuri si votam creatiile gargaritelor, nu cautam cine este autoarea, ci votam pentru ca merita cu adevarat. Iar aceste creatii chiar merita tot respectul indiferent de cine sunt semnate, daca banuim sau nu numele lor.

Adelina, draga mea, chiar iti spun cu toata dragostea de mama, nu lasa ca primul impuls sa-ti intunece calea, ci, ca in calitate de moderator trebuie cumpanita mai bine situatia si cred ca nu isi au locul remuscari.
Hai, capul sus, ca totul va fi bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 20:07 
Neconectat

Locul I - fotografia nr. 10 (geniala idee)
Locul II - fotografia nr. 6
Locul III- fotografia nr. 3

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 20:21 
Neconectat

Karmen de ce rastalmacesti cuvintele? Eu ma refeream la cele doua fotografii pe care le pusese Lin in discutie. Acelea am crezut ca sunt potrivite pentru concurs.
Nu am de unde sa stiu ca mi le-ai trimis.
Eu iti garantez ca nu am primit nimic. Nu sunt genul care sa faca favoruri. De ce oare este asa de greu de priceput ca se intampla sa dai trimitere dar, de fapt, nu se trimite?
Nu esti prima persoana care a patit lucrul asta.
Stii bine ca ti-am raspuns la mail si daca tu mi le trimiteai atunci eu le postam.
Anca, capul il am sus si o sa continui ca pana acum. Nu imi ia nimeni ce am si nici nu imi da.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 20:21 
Neconectat

Locul I - fotografia nr. 10
Locul II - fotografia nr. 7
Locul III- fotografia nr. 13

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 20:31 
Neconectat

Ma fac ca nu am citit nimic scris de Lin (Lin, avem dreptul de a avea liniste, dar si obligatia sa-i respectam pe ceilalti, - moderator, concurenti si armata cuminte ce voteaza din placere), inteleg perplexitatea ta, Adelina si imi pare rau pentru ca stiu ce fel de om esti, imi pare rau Karmen ca nu au ajuns fotografiile tale pentru a fi publicate (eu le-as fi votat), dar daca continuam sa-i facem placerea lui Lin, vom sfarsi prin a ni se face sila de orice alt concurs vom avea vreodata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: