|
Ce va place la propria persoana? by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 08-06-2008
Asa, ca sa ne mai laudam, m-am saturat de negativism. Eu nu o sa incep pentru ca am oleaca de gandit...
Replica: Ca by Zircu Vali (193 mesaje), la 09-06-2008
am reusit sa-mi pastrez aceeasi silueta de adolescenta pana acum. Cred ca este singurul lucru pe care as putea sa-l mentionez.
Replica: Nu by Tender Rose (248 mesaje), la 09-06-2008
sunt invidioasa si nu am fost niciodata.
Replica: Faptul by Zoica Maniu (230 mesaje), la 09-06-2008
ca mai reusesc sa zambesc dupa un necaz.
Replica: Orice optimist, by Stanoiu Constantin (257 mesaje), la 10-06-2008
nu este decit un prost fericit. Desigur, pesimistul nu este decit un prost... Si, totusi, sunt un optimist.
Replica: Disponibila by Maria Nistor (4968 mesaje), la 11-06-2008
pentru orcine are nevoie... impotriva indisponibililor din jurul meu si sa tin mereu prezent de acest lucru: dar din dar se face Rai. Chiar daca stiu si ca pana la Rai te mananca d....
Replica: Imi place pasiunea asta a mea pentru goblen, by Vasiliu Letitia (1483 mesaje), la 12-06-2008
(dar nu stiu de ce am convingerea ca tu, Adina, vei lucra Trio pansele. Habar n-am de ce cred ca modelul ti se potriveste mai ales ca tu ai subliniat ca nu lucrezi inca goblen).
Replica: Ca pot by Doi na (576 mesaje), la 12-06-2008
sa fac haz de necaz...
Replica: Cu parere de rau, Letitia, by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 12-06-2008
nu o sa lucrez Trio-panselele. Nu am timp, - am restante, vine licenta acusi, poate am curaj sa fac si scoala de soferi si o bucata sacaitoare de logodnic pe cap. Si cred ca daca m-as plictisi as prefera sa joc Solitaire. Acum, ca sa fiu on-topic: imi place ca nu ma pierd cu firea in situatii de criza. Si freza in zilele ei bune.
_________________ Jadina - Gargarita-Nouras
|