Acum este 18 Aug 2026, 12:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Suntem caracterizati de zodie?
MesajScris: 30 Apr 2011, 17:17 
Neconectat

Nume forum:1
Boboc Marie scrie:
Jeni, multumesc pentru aceste informatii. Am vazut mesajul in urma cu cateva zile si ma intrebam: oare caracterul populatiei (Europei) poate fi impartit in doar doisprezece semne zodiacale? Sau in doar 365 de zile? Sunt multi alti factori care intervin in formarea caracterului: familia, prietenii, colegii, anturajul, societatea.
Partenerul meu de viata este tot Berbec, dar este total opusul meu: eu ma arunc cu capul inainte in luarea unei decizii, el o gandeste si iar o gandeste. Pana se hotaraste el, fapta este deja facuta.
Eu nu am rabdare nici la semafor sa astept cele 60 secunde, el este zeul rabdarii. Eu debord de energie si mi se intampla deseori sa fac doua lucruri in acelasi timp si singurul moment cand ma linistesc este atunci cand cos, el le face incet, toate la timpul lor si pe rand.
Si multe, multe altele, nu are nimic dintr-un Berbec adevarat si mereu ii spun ca ne face zodia de rusine, dar cred ca daca ar fi avut acelasi caracter ca al meu, sigur nu am fi rezistat impreuna 6 ani. Nici macar 6 zile. Hi, hi!
Te pupic.
Marie, din punct de vedere astrologic, fiecare este unicat in momentul in care vine pe Pamant. Nu exista doua persoane la fel, nici macar gemenii. Iti amintesc ca ne nastem intr-un anume loc pe Pamant (si acest lucru se calculeaza tinand cont de latitudinea si longitudinea acelui loc, luand in calcul chiar si de ora de vara), la o anumita ora (exemplu, in astrologie: 10:25).
Pentru fiecare entitate se ridica harta astrologica luand in calcul aceste informatii de baza, dupa care afli in ce case se aflau planetele in acel moment si loc, care era interactiunea dintre ele pe anumite case (conjunctie, trigon, retrograd etc) si cate altele.
Evident ca exista o sumedenie de factori ce concura la formarea caracterului unei persoane, dar potrivit astrelor nici aici nimic nu este intamplator. Daca suprapui harta nativului pe harta unuia din membrii familiei sau daca relochezi harta respectivului (entitatea a ales sa locuiasca in alta parte a lumii) vezi diferentele.
Din pacate, in ultimul timp nu am avut timp de astrologie desi functionez pe multe liste de discutii. Sunt unele lucruri interesante asupra carora ma aplec si le cercetez, dar mai apoi, luata de val, trec la alte activitati.
Ceea ce am scris in celalalt topic sunt informatii cu caracter general.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: