Acum este 13 Aug 2026, 03:04

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 29 Apr 2011, 20:42 
Neconectat

Nume forum:1
Onuta, astept startul pe 1 mai. Bafta la moderat.
Ralu, ai exprimat perfect un punct de vedere pe care il sustin. Alte cuvinte sunt de prisos. Imi pare rau, doar ca prin astfel de discutii dispare din farmecul oricarui tip de concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2011, 07:21 
Neconectat

Cotoranu Nicoleta scrie:
Onuta, astept startul pe 1 mai. Bafta la moderat.
Ralu, ai exprimat perfect un punct de vedere pe care il sustin. Alte cuvinte sunt de prisos. Imi pare rau, doar ca prin astfel de discutii dispare din farmecul oricarui tip de concurs.
= copy+paste;
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2011, 07:43 
Neconectat

Mona, Letitia, Nico, Ramona, va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2011, 19:30 
Neconectat

Onuta, iti acord si eu votul meu pro pentru un concurs cu indicii. Il asteptam de mult timp.
In ceea ce priveste un nou concurs de nominalizat gargarite, din punctul meu de vedere avem deja unul: Gargarita Lunii. Ceea ce a scris Ralu descrie foarte bine cum sa acorda nominalizarile. Sper doar sa se renunte la intoarcerea nominalizarii, cum ar fi: "m-ai votat luna trecuta, te votez si eu in aceasta luna". Cred ca cel mai corect ar fi de introdus in regulament si o regula obligatorie despre argumentarea nominalizarii.
Sper ca m-am facut inteleasa si daca deranjeaza pe cineva ca mi-am spus si eu o parere, asta este. Toate avem dreptul la o opinie.

Onuta, multa bafta la noul concurs.

O seara placuta tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2011, 20:50 
Neconectat

Dragele mele, nu aruncati cu pietre, va rog!

La inceputul anului, Rodica a propus un concurs gen Gargarita lunii unde criteriile erau legate numai de goblen. Cum, din respect pentru Cristina, dar si urmare a faptului ca Gargarita inseamna mai mult decat o lucratoare pasionata de goblen, am ajuns cu toatele la concluzia ca acest concurs sa ramana in formatul propus de cea care l-a creat.
Sincer, din punctul meu de vedere, Gargarita anului va reprezenta pentru toate un etalon din toate punctele de vedere si peste ani, privind in urma, chiar as fi curioasa sa vedem reactiile fata de un om caruia ii daruim respect, prietenie si un titlu onorific cu atata incarcatura emotionala.

Propunerea mea se adresa Rodicai, in ideea de a-si face un concurs asa cum doreste ea, dar nu in ideea de a se suprapune peste cel existent. Eu am dat o ideea. Era necesar ca ea sa isi propuna propria varianta.
Lipsa ei de reactie arata ca nu o intereseaza momentan. Nu putem blama pe nimeni pentru ca fiecare isi gestioneaza timpul si empatia dupa cum simte si dupa timpul pe care il are la dispozitie.

Ralu, tu ai sintetizat limpede ideea principala si sunt de acord cu tine.
Propunerea mea nu a fost corect formulata si in acest moment o gasesc total neavenita. Imi cer iertare fata de voi ca v-am rapit timpul.

Va imbratisez cu drag pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2011, 21:16 
Neconectat

Bica, eu cred ca fata de noi nu ai absolut nimic de scuzat. O idee sau o opinie se discuta caci asa e frumos, iar fiecare din noi si-a spus parerea.
Poate ca din toate parerile si ideile ce s-au scris, pe viitor, va naste un nou concurs.
Te imbratisez si eu cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2011, 21:38 
Neconectat

Bica, simt ca te-am suparat cu comentariile noastre. Sper sa ma insel.
O calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 08:22 
Neconectat

Nico, ma cunosti de la inceputurile gradinii si stii ca eu nu ma pot supara pe cineva din gradina. Pe o mamica de Alexandru, nici atat.
Ralu, cu siguranta, voi aveti dreptate.
Nu stiu daca se va naste un nou concurs, dar important pentru noi, toate, ne-m mai cristalizat cateva idei.
Pup si o mamica de Dario, cu acelasi drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 08:32 
Neconectat

Am ceva timp de cand tot ma gandesc la o modificare a regulamentului concursului anual de goblen si anume a acestei reguli:

Lunar, gargaritele au obligatia de a posta un "episod de siguranta" si anume, un episod in care sa apara un obiect de siguranta. In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs.

Modificarea pe care doresc sa o fac ar fi aceasta:

Lunar, gargaritele au obligatia de a posta un "episod de siguranta" si anume, un episod in care sa apara un obiect de siguranta.
In caz contrar, modelul de goblen va fi eliminat din concurs, dar se va puncta pana la ultimul episod intermediar postat. Pentru cazul in care mai este de lucru la acel model, va fi necesara reinscrierea lui in concurs, conform elementelor de siguranta ale lunii respective.

In cazul in care regula va fi modificata, voi reveni si asupra punctarii modelelor scoase din concurs pana acum.

Monica, am apelat la acest topic pentru modificarea regulamentului, pentru a te ruga sa deschizi un chestionar pentru modificarea acestei reguli, pe care o consider in sprijinul tuturor partecipantelor la concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 08:40 
Neconectat

Sunt de acord cu tine draga Ralu. Mi se pare corect sa se puncteze munca gargaritei. Problema este ca sa nu fie postat in a doua luna fara obiect de siguranta. De exemplu nu a postat obiectul de siguranta pe luna aprilie si posteaza pe 1 mai.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: