Acum este 02 Aug 2026, 09:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita anului 2010-2011
MesajScris: 01 Mai 2011, 16:25 
Neconectat

Nume forum:1
Lenus, ai fost votata de:

Malinescu Anda
Popa Alina

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Neconectat

Marieta, ai fost votata de Perhinschi Anca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Neconectat

Lori, ai fost votata de Mateescu Alina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:26 
Neconectat

Nikoleta, ai fost votata de:

Balan Daniela
Costea Andreea Georgiana
Doina
Dragut Raluca
Floare de colt
Georgeta Petrea-Manta
Lorelai Mirela Dobrescu
Maria Zanfir
Martin Carmen
Mihaela Stanica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:27 
Neconectat

Dosinescu Cristina scrie:
In fiecare dimineata ne bem cafeau in gradina, in topicul atat de iubit de toate gargaritele: Cafeneaua gargaritelor, dar nu ne punem intrebarea: oare cine ne-a invitat pentru prima oara in acest minunat loc?
Pentru tot ceea ce ai realizat pentru aceasta gradina, pentru lupta pe care o duci zi de zi ca sa devi o invingatoare, pentru victoria pe care o obti zi de zi in lupta cu nedereptatile vietii, in aceasta saptamana votul meu merge catre tine, Victory.
Iata si justificarea a ceea ce am scris in primul paragraf:
"Dragele mele Gargarite, cand ati obosit, cand aveti sufletul impovarat, cand vreti sa stati la o "sueta", va astept cu o cafea sau ceai sa va opriti o clipa in gradina mea."

Martin Carmen scrie:
Votul meu in aceasta saptamana se indreapta catre Ionita Victorita. O Gargarita indragostita de goblen (vezi colectia), coase cu multa pasiune si pune mult suflet in tot ce face.

Martin Carmen scrie:
Te votez, draga mea Victory, pentru daruirea cu care cosi si pentru frumoasa ta colectie.

olteanu rodica scrie:
Si eu te votez in aceasta saptamana, Victory, pentru ce faci, dar si pentru omul sincer pe care l-am cunoscut.

Balan Daniela scrie:
Victory, te votez din toata inima pentru modul tau de a coase goblenuri.

tanasa clementina scrie:
Votul meu merge in aceasta saptamana cu toata dragostea catre Victory.
Este o mare legenda in aceasta gradina.
Topicul Cafeneua Gargaritelor, infintat de ea ne-a adunat pe toate in jurul ei cu multa dragoste-n suflet.
Te pup Victory si te imbratisez.

Tender Rose scrie:
Oare de ce te-ndoiesti ca am uitat clipele in care te-am decretat gargarita legenda, Victory? Pentru mine, tu ramai aceeasi si pentru ca vreau sa simt ca iti creste inima, te votez si eu.
Si, te pupa o evreica cu inima mare.

Maria N scrie:
Victory, in aceasta saptamana te votez cu mare drag. Vizitez mereu cu mare placere tot ce lucrezi, mai ales ca reusesti sa tii pasul cu modelele noi.

Victory, ai fost votata de:

Balan Daniela
Doina
Dosinescu Cristina
Maria Nistor
Martin Carmen
Neagu Marcela
Olteanu Rodica
Popescu Alexandra
Tanase Clementina
Tender Rose

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:28 
Neconectat

Bratu Marta Renata scrie:
Fiindca incepe o noua saptamana, imi permit sa va semnalez ca Lin este o gargarita activa, in ciuda problemelor de sanatate si a faptului ca este o mama singura. Lucreaza goblen, este interesata de tehnica de lucru, face vizite in topicele gargaritelor si le sustine. De aceea eu o votez.

Ileana Miroiu scrie:
Lin, te votez si eu. Din inima!

Bratu Marta Renata scrie:
Lin, esti toata numai inima. Te votez si eu.
Pupici, micutului.

Sandu Laura-Garbiela scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Lin, care mi se pare o fata tare de treaba, calma si linistita.

Lin, ai fost votata de:

Bica Nistor
Bratu Marta Renata
Hanganu Sonia
Ileana Miroiu
Ilyes Alina Ramona
Ion Cristina-Viorela
Maria Babutan
Sandu Laura Gabriela

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:28 
Neconectat

Adelina Felicia Agachi scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Adriana (Nicuta, fosta Racovita). Este in gradina de la inceputuri si cred ca nu exista gargarita care sa nu aiba un gand scris de ea, in topicul ei. Pentru fiecare a adus un gand bun sau o imbarbatare.
Chiar in aceste momente, cand imi scriu eu gandurile mele pentru ea, Adriana este pe forum (impreuna cu Mariuca ei) si bifeaza in fiecare topic, noi cuvinte frumoase pentru fiecare.

Mona J scrie:
Votul meu merge catre Adriana in aceasta saptamana. Nu as putea sa-mi imaginez acest forum fara prezenta ei plina de caldura si de cuvinte blande.

Doi na scrie:
Fetelor, ma alatur si eu voua cu un vot pentru Adriana. Este o gargarita legenda. Tin minte ca mai mult de doi ani, ea si Nico, au fost cele mai statornice prezente in gradina. Nu exista zi in care sa nu le intalnim in gradina.

Ramona Marculescu scrie:
Adriana si Nico, cate amintiri frumoase mi-au revenit in minte! Toate inceputurile din aceasta gradina. Eu va multumesc ca sunteti in continuare, aici, la fel de frumoase, dar implinite, cu vise realizate si palpabile si sanatoase.
Saptamana aceasta, te votez Adriana.

Olivia Parvu scrie:
Sunt fericita ca pot sa te votez, Adriana. Am avut o slabiciune pentru tine, inca de cand ai intrat in gradina.

Adriana, ai fost votata de:

Adela Aura Vlad
Adelina Felicia Agachi
Bica Nistor
Costea Andreea
Cotoranu Nicoleta
Doina
Georgeta Petrea-Manta
Lorelai Mirela Dobrescu
Manaila Carmen
Margareta Romascanu
Maria Nistor
Maria Zanfir
Mihaela Stanica
Mona J.
Olivia Parvu
Ramona Marculescu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:29 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Saptamana aceasta criteriile mele de nominalizare sunt strict legate de goblenat. Las deoparte faptul ca nominalizata mea lasa mesaje prin fiecare topic prin care trece. Las deoparte ca este (din ce am vazut eu) gargarita cu cea mai mare colectie din gradina noastra. O nominalizez in special pentru ca este activa in acest moment cu modelul Candoare. Multe gargarite si-au comandat acest model vazandu-l in lucru la ea. Mesajele scrise de ele arata ca este apreciata. Posteaza constant episoade, asta aratandu-ne tuturor cat este de mare aceasta pasiune pentru sufletul ei.
Fac acesta nominalizare ca semn de multumire (mult prea mic) fata de gestul ei care, in aceste vremuri atat de grele pentru noi toti, ea a facut un gest real, si-a bagat mana in buzunar daruindu-mi Castel in noapte. Multe dintre noi avem dorinta de a lucra un anumit model, dar posibilitatile materiale de multe ori ne opresc sa ne-o indeplinim. Poate va veti intreba de ce sa o nominalizez pentru ca mi-a daruit un goblen? Da, asa simt ca aici este locul potrivit sa "strig", sa afle toata lumea ca Martin Carmen este omul caracterizat de zicala: fapte, nu vorbe. Cred ca pe langa celelalte prietene pe care le-am cunoscut aici, pe forum, Karmen rezoneaza perfect cu mine si amandoua "mancam goblen pe paine".

Balan Daniela scrie:
Draga mea Karmen, in aceasta saptamana votul meu merge catre tine, pentru prezenta constanta pe forum, pentru minunatiile cu care ne incanti ochii mereu si pentru frumoasa colectie pe care o ai.

Antoneac Carmen scrie:
Votul meu din aceasta saptamana se indreapta catre gargarita Karmen.
Este o mare iubitoare de goblen, are o colectie nemaipomenita si pune suflet in tot ceea ce face.

tanasa clementina scrie:
Votul meu merge in aceasta saptamana spre Karmen.
Este gargarita care stie sa daruiasca si face acest lucru din tot sufletul. Este o mare impatimita a goblenului, marturie este galeria sa personala.
Este o prezenta frumoasa in toate topicele.
Bucuria mare a acestei saptamani a fost finalizarea minunatului goblen ce ne-a sensibilizat pe multe dintre noi, Candoare.

Dragut Raluca scrie:
In aceasta saptamana, doresc sa o votez pe Karmen. Este o gargarita care are toate atributele de "gargarita": puternica, dreapta, razbatatoare si harnica la cusut.

Doi na scrie:
In seara aceasta, am gasit o postare pentru mine de la Karmen si Cora, catelusa ei.
Mi-a facut o bucurie atat de mare, a adus in inima mea atata liniste si bucurie cat putine gargarite pot intelege.
Este greu sa fii singur, sa te zbati sa razbesti de la o zi la alta, sa te lupti cu morile de vant, iar un gest atat de mic a fost suficient cat sa ma faca sa ma simt altfel.
Adaug la nominalizare, calitatea sa de lucratoare impatimita, stilul ei de a ne surprinde cu prezentarea ei inedita la fiecare goblen nou-inceput, colectia ei impresionanta, disponibilitatea de a darui, surprinzandu-si suratele, gandurile frumoase asternute in topicele suratelor.
Deci, votul meu merge in aceasta saptamana catre Karmen.
Karmen, singurul dar pe care mi-l poti face este sa mai strecori, din cand in cand, intr-un topic imagini cu Cora. O sa stiu atunci ca te-ai gandit si la mine. Multumesc.

tanasa clementina scrie:
Votul meu, merge in aceasta saptamana spre Karmen.
O gargarita foarte activa pe forum. Ne incanta de fiecare data cu minunate si surprinzatoare episoade.
Te felicit Karmen, ai demonstrat de fiecare data ca esti o Gargarita cu G mare.

Dosinescu Cristina scrie:
A intrat in gradina noastra cu gandul de a ne arata frumoasa ei colectie, dar ca o "vijelie" a dat o replica acida ce a deranjat la acel moment. Dar, i s-a oferit o sansa si ne-a aratat ca este o adevarata Gargarita, ca felul ei tumultos de a trai este de fapt o partcica a firii ei. Are un suflet mare, plin de bunatate si candoare, are un cuvant de incurajare pentru fiecare dintre noi, ne primeste cu bratele deschise in topicele ei si ne incanta si ne socheaza cu modelele lucrate. Este cu adevarat Gargarita-Implinire. In aceasta saptamana votul meu merge catre Karmen.
Karmen, iti doresc sa fi mereu asa, sa ramai aceeasi persoana cu sufletul bun si cald pe care am cunoscut-o.

LENUTA PATRASCU scrie:
Votul meu in aceasta saptamana merge catre Karmen, Gargarita Implinire, o persoana cu un suflet de aur, indragostita de goblen. Reuseste de fiecare data sa ne surprinda cu modul ei de lucru.
Karmen, o calda imbratisare pleaca catre tine.

Tirca Nicoleta scrie:
Saptamana acesta eu o votez pe Karmen, Gargarita-implinire. Motive sunt multe, dar in primul rand as vrea sa spun ca este o persoana cu suflet mare, o gargarita foarte harnicuta cu o colectie frumoasa si o ladita de zestre uriasa. Este foarte activa pe forum si mereu are numai cuvinte frumoase pentru toata lumea.
Karmen, iti trimit multi pupici.

Balan Daniela scrie:
Votul meu in aceasta saptamana merge catre Karmen, care are un spor fantastic la cusut, o inspiratie de invidiat la inramat si o disponibilitate extraordinara fata de toate gargaritele.

olteanu rodica scrie:
Votul meu pentru aceasta saptamana se indreapta spre prima mea finuta, Karmen.
Apreciez enorm dragostea ei pentru goblen. Fiecare postare a ei imi bucura sufletul si caut de fiecare data cand intru pe forum sa vad cat a mai lucrat. Astfel simt ca o cunosc, prin ceea ce face.

Rosculet Adnana scrie:
Karmen, un vot se indreapta spre tine.
Sunt uimita de viteza cu care te misti pe panza si de harnicia acului tau.

Neagu Marcela scrie:
Saptamana aceasta ofer cu mare placere votul meu unei gargarite tare harnicuta, cu un suflet mare, ce detine o colectie imensa si este un adevarat exemplu pentru multe dintre noi. Numele ei este Karmen.
Pupici, Karmen si o strangere de labuta pentru Cora.

Alice Popa scrie:
Karmen ai un vot din partea mea pentru ca la capitolul lucru esti, cu siguranta, o gargarita cu G mare.

Tender Rose scrie:
Karmen, te votez in aceasta saptamana pentru ca m-ai uimit cu viteza ta la lucru, cu pasiunea ta pentru goblen.
Te rog sa primesti aceasta nominalizare ca pe un semn de respect din partea mea.

olteanu rodica scrie:
Draga mea, Karmen, primeste in aceasta saptamana votul meu cu tot respectul, simpatia si aprecierea mea pentru tot ce insemni tu in aceasta lume a goblenului.
Te pupa Rodi.

Ramona Marculescu scrie:
Un vot pentru o gargarita cu G mare, Karmen.
Esti o lucratoare si pasionata de goblen de nota 10.

Ionita Victorita scrie:
Astazi votul meu merge catre cea care ne-a adus Vremea cireselor in luna lui Martisor.
Karmen iti aduc ca martisor, votul meu si o mare imbratisare.

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Votul meu din aceasta saptamana merge catre Karmen pentru frumusetea cu care ne-a incantat acum in prag de primavara.

Maria N scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Karmen, pentru ca este o Gargarita pe care o urmaresc cu mult drag in aceasta gradina.

Tender Rose scrie:
Karmen, te votez pentru ultima gingasie lucrata si pentru Cora si pentru toate lucrurile frumoase ce le-ai postat in gradina.
Te pupa o evreica cu suflet mare.

Karmen, ai fost votata de:

Albei Adina
Alice Popa
Antoneac Carmen
Balan Daniela
Bica Nistor
Bozaru Daniela
Ciocan Elena
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Doina
Dosinescu Cristina
Dragut Raluca
Ganea Alina
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Hanganu Andra Sonia
Ionita Victorita
Lacramioara Popescu
Leonte Iuliana
Lorelai Mirela Dobrescu
Maria Nistor
Martis Liliana
Mona J.
Neagu Gabriela Ramona
Neagu Marcela
Olteanu Rodica
Patrascu Lenuta
Patruleasa Jeni
Popa Alina
Popescu Alexandra
Ramona Marculescu
Tanase Clementina
Tender Rose
Tirca Nicoleta
Valceleanu Maria
Zamfir Vasilica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:30 
Neconectat

Maria N scrie:
Jeni, eu te votez in aceasta saptamana. Pentru toate horoscoapele, dar in special in aceasta saptamana pentru bancurile tale cu zodii.

Olariu Ioana scrie:
Iar in aceasta saptamana, as dori sa o votez pe Jeni. Face parte din Gradina noastra, ne aduce ce stie ea sa faca cel mai bine: sa citeasca stelele. Totodata, pe mine personal m-au ajutat descrierile date de ea despre zodii, m-au facut sa ma cunosc mai bine, si apoi sa incerc sa-i cunosc si pe cei din jurul meu; stiind caracteristicile zodiilor, pot vedea o persoana dintr-o alta perspectiva. In plus, eu chiar cred in astre si horoscoape. Si sunt sigura ca nu sunt singura care a avut ce invata de la Gargarita dintre Astre.
Pentru tine Jeni, pe langa vot, iti trimit un pupic dulce ca zmeura si o imbratisare mare, mare.

Balan Daniela scrie:
As vrea sa o votez si eu pe Jeni in primul rand pentru ca ea mi-a acordat acest nume minunat pe care il port (cel de gargarita), iar in al doilea rand pentru ca este alaturi de noi, chiar daca nu lucreaza goblen, aduce ceva nou pe forum. Si mie imi plac astrele si mi-as dori sa le pot citi.

Jeni, ai fost votata de:

Maria Nistor
Albei Adina
Olariu Ioana
Balan Daniela
Mona J.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:32 
Neconectat

mateescu alina scrie:
Eu votez cu Lena. Nu pentru ca mi-a adresat mie cuvinte care mi-au mangaiat sufletul, dar asta o face de fiecare data cand scrie.

Manaila Carmen scrie:
Lena, eu nu stiu de unde numele acesta cu ratacita-n poezie, cand tu esti toata o poezie.
Te votez cu tot dragul.

Lacramioara Popescu scrie:
Si imi este draga Lena.
La inceput nici nu am simtit-o in gradina, dar apoi, pe zi ce a trecut, am observat-o (pentru ca nu se poate sa nu observi gingasia cu care se prezinta in toate) si am urmarit-o.
Cu mana pe inima va spun ca acum imi este chiar draga. Goblenurile pe care le lucreaza sunt croite parca dupa inima ei, iar felul cum paseste prin gradina, ma face sa o admir.
In conluzie, vot Lena la care adaug si niste pupici dulci, special pentru ea.

Ileana Miroiu scrie:
Ileana (Lena),
Draga mea tiza esti un om extraordinar si o bucurie sa te gasesc si sa ma regasesc.
Ma regasesc in tine, la varsta ta.
Sa iti dea Dumnezeu toate bucuriile lumii, asa cum mi le-a dat mie si sa ajungi la anii mei, sa ma intreci si sa ramai la fel de frumoasa, sanatoasa, puternica si gata de daruit iubire lumii intregi.
Ceea ce am scris mai sus este votul meu pentru tine acordat cu convingerea ca am in fata mea un om deosebit.

Olariu Ioana scrie:
Lena, pentru ca Lin cu cateva zile in urma ti-a inveselit ziua, zambeste si acum si primeste un vot din partea mea pentru ca esti o gargarita speciala.

Olivia Parvu scrie:
Lena, aseara iti spuneam ca esti o speciala si nu ma pot abtine sa scriu si astazi acelasi lucru si sa te votez.

Mihaela Stanica scrie:
Lena esti un om minunat si am impresia ca gargaritele te voteaza constant pentru ca simt nevoia sa te simta mai aproape, cu cuvintele si trairile tale.
Acelasi sentiment il aveam si la inceputurile acestei gradini, cand intram pe forum sa le caut pe Laura si Doruletz (pentru ceea ce scriau), dar si pe Maria-Venus (pentru ceea ce cosea).
Iti dai seama ca nu ma pot abtine sa te votez.

Ramona Marculescu scrie:
Lena, ma impresionezi de fiecare data. Astazi am citit descrierea ta la Bunavestire. Am simtit ca patrunde o vestire buna si in inima mea, cand ti-am parcurs gandurile.
Te felicit pentru ceea ce esti si pentru harul de a imprastia iubire.
Sfantul Nicolae sa te protejeze!
P.S. Asta inseamna ca te-am votat.

Agache Amalia scrie:
Iar eu te votez pe tine, Lena. Esti un om deosebit, cum rar intalnesti.

maria babutan scrie:
Lena, te votez si eu, pentru prezenta ta pe forum, pentru cuvintele si rabdarea cu care raspunzi fiecarei gargarite in parte.

Valceleanu Maria scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Lena.
Este mereu prezenta in gradina si aduce cu ea multa caldura si iubire.
Imbratisari multe din partea mea.

Sandu Laura-Garbiela scrie:
Pentru toata poezia ei, o votez cu tot dragul si tot sufletul pe Lena.

Lena, ai fost votata de:

Adela Aura Vlad
Agache Amalia
Balan Daniela
Baloiu Victoria
Bica Nistor
Borcan Adelina
Bratu Marta Renata
Costea Andreea
Cotoranu Nicoleta
Cristina Sandu
Doina
Dragut Raluca
Georgeta Petrea-Manta
Ghiortu Gabriela
Gogu Mimi-Ovidia
Hanganu Sonia
Ildiko Laslo
Ileana Miroiu
Lacramioara Popescu
Manaila Carmen
Maria Babutan
Maria Nistor
Mateescu Alina
Mihaela Stanica
Olariu Ioana
Olivia Parvu
Popescu Alexandra
Ramona Marculescu
Rosculet Adnana
Sandu Laura Gabriela
Untaru Livia
Valceleanu Maria

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: