Topic: Pentru sarbatoritii de azi - Sfanta Maria by Jianu Elvira (198 mesaje), la 15-08-2007
Replica: La multi ani Sfanta Maria! by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 15-08-2007 Sa vezi lumea intr-un fir de nisip
Si raiul intr-o floare salbatica
Sa tii infinitatea in palma...
Si eternitatea intr-o clipa.
William Blake
Replica: Multumesc in numele lui Marian! by Marian Topala (535 mesaje), la 17-08-2007 Scuze, nu am avut timp sa-mi fac si aici un cont pe numele meu si scriu de pe contul lui Marian. El are timp sa scrie o groaza de alte lucruri pe acest forum, dar sa si multumeasca pentru urari, nu prea.
Ma semnez cu numele consacrat, dar de preaiubitul meu, indragostit de forumuri:
I
nghiontitoarea Sefa
Replica: Imi cer scuze! Sunt un cartof! by Marian Topala (535 mesaje), la 17-08-2007 Va multumesc pentru urari! Si pe fata mea o cheama Alice si nu Inghiontitoarea sefa.
Promit sa-i fac ID pentru acest forum.
Replica: Va urez by Bica Nistor (1289 mesaje), la 17-08-2007 si eu La multi ani, bucurii si sanatate!
La noi mirenii nu serbeaza pe 15 august, Sfanta Maria. Adormirea Maicii este doar sarbatoarea Fecioarei si a mortilor. Sarbatoarea mirenilor este pe 8 septembrie.
Replica: Multumesc pentru urari! by Maria Zanfir (564 mesaje), la 17-08-2007 Si la noi se serbeaza pe 8 septembrie. Celor ce serbeaza pe 15 august le trimit un buchet de trandafiri.

Replica: Un by Roxana Deli (186 mesaje), la 26-08-2007 La multi ani! cam tardiv.
Scuze.