Acum este 02 Aug 2026, 17:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita anului 2010-2011
MesajScris: 01 Mai 2011, 16:41 
Neconectat

Nume forum:1
Costea Andreea Georgiana scrie:
Saptamana aceasta, votul meu pleaca spre Abriela.
Sa ramai mereu tanara, frumoasa si sanatoasa.

Diana Bucur scrie:
Abriela, pentru voia buna de la Cafenea, pentru cuvintele plin de delicatete ce ni le adresezi, pentru tine un vot pentru acest concurs.

Manaila Carmen scrie:
Abriela esti o prezenta constanta si placuta zilnic in gradina noastra si de aceea votul meu merge catre tine.

Martin Carmen scrie:
Nu pot sa trec cu vederea o Gargarita care imi incanta sufletul cand o vad pe forum, cat de placuta este si cu cata dragoste coase goblenul Dimineti de august. Te votez cu tot dragul, Abriela.

Patruleasa Jeni scrie:
Abriela, o prezenta discreta, dar permanenta este optiunea mea din aceasta saptamana.

Olariu Ioana scrie:
Abriela, pentru ca m-am indragostit de conturul albastru al florilor tale si pentru ca impartasesti cu noi bucuria de a lucra Florala marina, astazi iti acord si eu un vot pentru Gargarita lunii.

Ionascu Alexandra scrie:
Cred ca este un cadou frumos pentru tine, Abriela, un vot din partea mea, inainte de Paste.

Abriela, ai fost votata de:

Balan Daniela
Borcan Adelina
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Diana Bucur
Doina
Dragut Raluca
Georgeta Petrea-Manta
Ionascu Alexandra
Manaila Carmen
Maria Babutan
Maria Nistor
Martin Carmen
Mihaela Stanica
Mocanu Didina
Neacsu Alina
Olariu Ioana
Patruleasa Jeni
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:42 
Neconectat

Martin Carmen scrie:
Pentru ca i-am vazut colectia, care este minunata si nu pot sa spun decat jos palaria si pentru goblenul Sarutul fluturelui pe care il coase, votul meu merge catre Maria Nistor.

olteanu rodica scrie:
In aceasta saptamana eu o votez pe Maria Nistor. Stie mereu sa ma surprinda cu originalitatea ei, este mereu "in priza". Tot timpul este atenta sa scrie o vorba buna si sa aprecieze munca celorlalte. Maria a fost luni la rand Gargarita lunii acum doi ani asa ca si-a meritat titlul si ma bucur ca se mentine si acum.
Multi pupici din partea mea, Maria, si mult succes.

Rosculet Adnana scrie:
Maria-Venus, te votez pentru toate amintirile trecute si... prezente.

Ella B scrie:
Maria-Venus, mai adaug si eu o medalie.

Cotoranu Nicoleta scrie:
In aceasta saptamana, votul meu merge spre o adevarata Gargarita legenda, Maria Venus (Nistor). De cand am inceput sa zburam prin gradina (amandoua cam in acelasi timp) m-a impresionat prin modele inedite si prezentate intr-un mod aparte. O Gargarita cu suflet mare, intotdeauna cu o vorba buna si un sfat pentru fiecare Gargarita din gradina. Sa nu uitam de excursiile minunate pe care le-am facut prin intermediul ei.
Maria, nu prea ma pricep la vorbe, dar sa stii ca insemni foarte mult pentru mine, esti o adevarata Gargarita.

olteanu rodica scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge la Maria Nistor.
Ea face parte, in opinia mea, din categoria "grea". Lucreaza, lucreaza si iar lucreaza.
Este de prisos sa mai spun ce colectie minunata are pentru ca sunt sigura ca multe ii urmariti modelele in lucru si cat de repede ajung ele la colectie.
Maria iti doresc numai bine, multa sanatate si anul care vine sa-ti aduca si mai multe satisfactii pe toate planurile.

Nicolae Orban scrie:
Este prima ora cand imi permit sa votez o gargarita. Este vorba de Maria, una din cele mai blande si pacifiste prietene ale acestui forum.

Parvu Irina scrie:
Maria (Venus) este modelul meu si eu o votez din inima. Imi place cata rapiditate are la cusut, cate de mult goblene are lucrate si, mai ales, ce umor placut are cand scrie ceva, aici, pe forum.

CHIVU DANA scrie:
Daca imi permiteti, votez pentru Maria Venus, este o prezenta speciala. Plina de dinamism si prospetime, mi-ar placea sa am o prietena ca tine, Maria, in viata reala. Cred ca as avea foarte multe de invatat de la tine, in primul rand arta goblenului pe care tu o profesezi perfect. Te felicit in mod special pentru acest lucru si iti doresc ochisori si maini bune sa cosi in continuare multe minunatii.

Flori M scrie:
N-am votat de mult (nu am net), dar astazi votez cu placere si multa bucurie, o legenda in aceasta gradina: Maria-Venus.

Manaila Carmen scrie:
Pastrez in inima numele unei gargarite caruia ii acord astazi votul meu: Maria-Venus.

GHIORTU GABRIELA scrie:
Eu imi indrept votul catre Maria, o gargarita care ma uimeste in privinta lucrului. Este o persoana deosebita si un suflet cald.

Untaru Livia scrie:
O votez pe Maria care este un fel de paratrasnet in furtunile din gradina.
Mi-a placut: nu este mai mare surd decat cine nu vrea sa auda.

Malinescu Anda scrie:
Caut sa votez o gargarita care imi readuce linistea, pacea, armonia si caldura sufleteasca ce o emana acest loc, odinioara. Ea se numeste Maria-Venus.
Iti multumesc, Maria.

Lacramioara Popescu scrie:
Maria, te votez din toata inima pentru toate lucrurile placute la care ne faci partasa.

Doi na scrie:
In aceasta noua saptamana, votul meu merge catre Maria si motanul ei ce gaseste panza necaroiata atat de obositoare.

CHIVU DANA scrie:
Maria-Venus, o prezenta atat de dinamica si speciala, asa te simt eu. Iti multumesc pentru disponibilitatea si atentia de care dai dovada. Pentru aceste aspecte si nu numai, te votez aceasta saptamana si te felicit pentru titlul obtinut, de asemenea. Mult succes!

Roxana Deli scrie:
Maria, te votez pentru ca in atatia ani, ai reusit sa ma convingi ca ai un caracter frumos, ca lupti pentru ce este corect si drept, ca stii sa iti impui parerea cu mult bun simt, ca esti un stimulent cand scrii in topicul unei gargarite si ca esti o gargarita cu G mare prin toate goblenele adaugate la colectie.
Te pup cu drag.

Ramona Marculescu scrie:
Votul meu pentru Maria aduna sentimente deosebite, respect si admiratie.
Pup dulce, Maria.

Maria, ai fost votata de:

Albei Adina
Bica Nistor
Chivu Dana
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Crutescu Elisabeta
Doina
Dragut Raluca
Ella B
Flori M.
Georgeta Petrea-Manta
Ghiortu Gabriela
Gogu Mimi-Ovidia
Lacramioara Popescu
Lorelai Mirela Dobrescu
Malinescu Anda
Manaila Carmen
Maria Zanfir
Marilena Iamandi
Martin Carmen
Martis Liliana
Matei Paraschiva
Neagu Marcela
Nicolae Orban
Olteanu Rodica
Parvu Irina
Patruleasa Jeni
Perhinschi Anca
Ramona Marculescu
Rosculet Adnana
Roxana Deli
Silvia Har
Tanasa Clementina
Untaru Livia
Veronica Ene
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:47 
Neconectat

Martin Carmen scrie:
Saptamana aceasta voi vota o Gargarita draga mie. Am ramas impresionata de ladita ei, de faptul ca iubeste din tot sufletul arta goblenului, colectia ei deosebit de frumoasa si prezenta ei pe acest forum cu vorbe calde. Asa cum spune ea, este o bolnava incurabila cand vine vorba de goblen. Am avut placerea de a coase impreuna goblenul Candoare.
Votul meu merge catre Dragut Raluca. Iti multumesc ca m-ai lasat sa te cunosc si te consider una dintre prietenele mele dragi.
Ralu, ii dau si lui Dario un vot mai mic.
Va imbratisez cu mult drag si mii de pupici nazdravanului

Rosculet Adnana scrie:
Saptamana aceasta, votul meu este numai pentru tine, Ralu. Ai reusit sa ma emotionezi.

Popa Alina scrie:
Saptamana acesta o votez pe Ralu, pentru gestul ei deosebit de delicat, pentru tot ceea ce reprezinta ea. Un intreg care aduce bucurie in jur.

Ramona Marculescu scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Ralu. Este cu adevarat o speciala!

GLIGA TITA scrie:
Votul meu tot spre Ralu merge. Este o persoana care da un impuls atunci cand trebuie.
Este deosebita prin faptul ca stie sa aduca un strop de fericire in sufletul altor gargarite.
A facut o surpriza, a zis un cuvant bun.

Olariu Ioana scrie:
Votul meu in aceasta saptamana merge catre Ralu. Este o gargarita care stie cum sa-si trateze prietenii cu surprize (si aici ma refer la surpriza oferita de ea Gargaritelor TTT, dar si surprizele ce le-a facut gargaritelor din gradina). Emana bucurie prin cuvintele sale, are pentru fiecare cate o vorba frumoasa. Atunci cand este cazul, stie sa fie diplomata chiar daca este directa. Si lista cu motivatii poate continua.

Maria N scrie:
Votul meu este pentru Ralu. Imi place implicarea cu care realizeaza concursul luni iulie. Imi plac indiciile ei inedite si tot ce face pentru noi.

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Si eu o votez saptamana asta tot pe Ralu. Implicare maxima, prezenta 100%, tot ce vrei. I-as putea spune ''Gargarita Neobosita''.

CHIVU DANA scrie:
Daca-mi permiteti am sa votez aceasta saptamana pentru Ralu. Mi se pare o persoana deosebita. Desi este o mamica ocupata, gaseste timp si pentru a coase diverse modele. In plus este o prezenta agreabila si constanta pe forum.

Hanganu Andra - Sonia scrie:
As dori sa o votez si eu pe Ralu, pentru dedicatia de care da dovada fata de concursul din luna aceasta, pentru dragostea fata de goblen si pentru sufletul ei curat. Ralu, sa ramai asa tot timpul.

Patruleasa Jeni scrie:
Pentru ca nu va pot vota pe toate, aleg sa o votez pe Ralu pentru simplitatea si bunul simt cu care aduce cuvantul ei, aici, in gradina.
Te pup, Ralu si il pup si pe deja carismaticul Dario.

ralluca dobasu scrie:
Pentru sfaturile bune, pentru cuvintele frumoase si prezenta placuta in fiecare topic, eu te votez pe tine, Ralu.

Matei Andreea scrie:
Ralu, ai votul meu insotit de un mare buchet de flori. Nu stiu de ce, dar tu mi-ai intrat la inimioara (probabil ca m-ai sustinut mereu in zborul meu prin gradinita voastra).

Ileana Miroiu scrie:
Votul meu merge catre Ralu. Constanta, egala, blanda, buna, echilibrata, este o bucurie in aceasta gradina ce imi face tare bine.

Valceleanu Maria scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre Ralu. Este o gargarita care zboara foarte des prin gradina si are un cuvant bun pentru fiecare. Pentru colectia ei frumoasa si pentru cele doua "ladite" pe care le are.
Te pup si iti doresc sa ai multa sanatate sa poti sa ne incanti cu noi si noi seriale.

Georgeta Petrea-Manta scrie:
Ralu, am citit astazi la Laura si am citit si la Cafenea. Ai nevoie de un suport si de aceea te votez si eu, mai ales ca tu intrunesti toate conditiile in inima mea.

Borcan Adelina-Maria scrie:
Ralu, din prima clipa in care am pasit in aceasta lume minunata ai foat alaturi de mine, cum esti de altfel alaturi de toate gargaritele.
Ai un suflet mare si plin de iubire pentru noi toate.
Si mai ales pasiunea pentru goblenat, ceea ce ne uneste pe toate.
Votul meu merge catre tine alaturi de o imbratisare si multi pupici.

Maria N scrie:
Ralu, in aceasta saptamana te votez si eu. Pentru zborul neobosit in aceasta gradina.

Maria N scrie:
Ralu, in aceasta saptamana si la inceput de an te votez pe tine. Pentru ca esti mereu alaturi de noi si ne incanti cu retetele tale delicioase, cu goblenele tale delicate cu prezenta ta neconditionata de timp si timpuri.

Olariu Ioana scrie:
Ralu, primesti un vot si din partea mea? Mereu o gargarita diplomata, plina de surprize.

Boboc Marie scrie:
Un vot pentru Ralu si din partea mea, pentru ca esti o gargarita de nota 10 si pentru ca iti organizezi atat de bine timpul pentru a te ocupa de toate. Te pup.

Valceleanu Maria scrie:
Ralu, ai un vot din partea mea. Aduci pace, liniste si echilibru in aceasta gradina.
Pupici tie si lui Dario.

GHIORTU GABRIELA scrie:
Primul vot din acest an se indreapta spre o gargarita minunata. Eu am ramas uimita de cat de bine se descurca atat ca mama, sotie, gospodina, prietena. Am experimentat si eu din retetele postate de ea pe acest forum, am fost incantata de ornamanentele, aranjamentele si toate pregatirile facute de ea pentru sarbatori, de dragostea cu care isi inconjoara familia, de daruirea si altruismul de care da dovada, de modul minunat in care analizeaza si aplaneaza discutiile si situatiile aparute pe forum. Ar mai fi multe lucruri frumoase de spus despre ea.
Eu sper doar ca la un moment dat sa am prilejul sa o cunosc si personal.
Ralu, te votez cu toata dragostea.

Dosinescu Cristina scrie:
Departe de noi, dar atat de aproape. O mama desavarsita, o sotie foarte grijulie, o prietena pe care oricine si-ar dori-o aproape, o adevarata luptatoare. Ralu, un vot pentru sufletul tau mare si inima ta nemarginita in care incape atata iubire.

O mama extraordinara cu un copil minunat, o sotie model si o gospodina desavarsita. Pentru mine este un exemplu de urmat si o votez din toata inima. Vreau sa o cunosc si sa ii pup manutele printisorului ei. Ador copii si pe al tau l-as fura o zi doua pentru mine. Trimit multi pupici care sper sa ajunga la tine Ralu.

Bica Nistor scrie:
Ralu, in aceasta saptamana, imi face placere sa scriu numele tau, aici.

Neagu Gabriela - Ramona scrie:
Nu stiam ca am dreptul sa votez, din acest motiv nu am facut pasul acesta pana acum. Dar daca am aceasta posibilitate am sa-i acord votul meu unei gargarite cu suflet mare, care a fost mereu alaturi de mine si de voi. Votul meu merge la Ralu.

Adela Aura Vlad scrie:
Un vot, din inima pentru o gargarita legenda: Ralu.

Sandu Laura-Garbiela scrie:
Fiecare gargarita de aici ar merita cate un vot, insa nu pot acorda decat unul si acela merge catre Ralu, gargarita care de la inceput m-a primit cu brate deschise si m-a lamurit ori de cate ori a fost nevoie.

ralluca dobasu scrie:
Ralu, saptamana aceasta votul meu este pentru tine.
Mereu alaturi de noi: sa ne ajuti, sa ne indrumi si ai cate un cuvant frumos pentru fiecare.

CHIVU DANA scrie:
Draga mea, Ralu, te votez cu mare drag, esti parca un ansamblu de minuni, din toate punctele de vedere avem de invatat de la tine. Mie mi-ar placea sa stiu de la tine si alte lucruri, cum te organizezi pe acasa si altele. Cred ca ai o intelepciune aparte si apreciez foarte mult prezenta ta pe forum, nici nu stiu cum faci fata la toate.
Eu tot timpul ma plang ca nu am timp si tu reusesti sa le faci pe toate, te invidiez, dar intr-un sens pozitiv de a ma imbunatati ca persoana cand vad gargarite ca tine atat de abile in toate.

LENUTA PATRASCU scrie:
Ralu, gargarita cu suflet mare, prietena adevarata, te votez.

Cotoranu Nicoleta scrie:
Ralu, ne incanti in fiecare zi cu gandurile si cuvintele tale frumoase, cu retete delicioase si cu un model care imi place la nebunie. Supraveghezi concursul intr-un mod admirabil, as putea spune ca esti o mana de fier intr-o manusa de catifea.
Pentru tot ce insemni in aceasta gradina, te votez in aceasta luna.

Maria N scrie:
Ralu, nu pot sa nu acord primul vot din luna decat tie. Pentru tot.

GLIGA TITA scrie:
Votul meu merge spre Ralu, este ceva divin si catifelat. Vorba ei, te atinge si te sustine.
Se vede prezenta ei si dedica timp pasiunii sale.

Olariu Ioana scrie:
Ralu, pentru tine am pastrat un vot din aceasta luna, doar ca timpul nu mi-a permis sa imi exprim alegerea. O fac acum. Te admir pentru ceea ce esti, ce faci si ce emani in jurul tau. Votul este doar ceva nesemnificativ pe langa cele ce ar trebui sa le meriti.

Amalia Avramescu scrie:
De cate ori intru in gradina, dau in primul rand peste numele tau, Ralu. Chiar daca nu am timp sa stau cu voi de vorba cum mi-ar placea, mi se pare insa normal sa te votez pentru ca tu, de cateva luni, imi dai binete aici.
Te pup si iti spun Hristos a Inviat!

Bica Nistor scrie:
Simt nevoia sa va spun si eu cine este gargarita anului pentru mine.
Este o persoana ce are o blandete innascuta, o buna ascultatoare si o iscusita diplomata. Este o gargarita ce ne-a scris la fiecare in topic cuvinte care ne-au ramas in inima.
Este neobosita in a face toate lucrurile pe care le face o femeie si mai intotdeauna ne povesteste sau aduce dovada a ceea ce face sau iese din mainile ei.
Este acea persoana ce si-a rupt din timpul liber si a creat cate o mica surpriza pentru cele pe care le indrageste in aceasta gradina si le-a trimis drept cadou de Paste.
Isi face timp sa impartaseasca cu noi trairile ei din timpul ei.
Are timp, ingaduinta si stiinta sa gestioneze un concurs mare cat anul.
A deschide forumul si a nu gasi numele ei, este ca si cum asa ceva nu este posibil.
Este atat de aproape de noi incat uneori cred ca este sora mea.
Ralu, iti multumesc ca existi ca o pilda frumoasa pentru noi, indiferent de varsta.

Perhinschi Anca scrie:
Bica, la fel ca si tine, am vrut ca ultimul meu vot pana la decernarea Oscarul Gargaritelor sa mearga catre Ralu. Dar spre surprinderea mea am vazut ca aceasta saptamana votul meu a mers catre o alta gargarita pe care o respect la fel de mult.
Ralu, sper sa te felicit in calitate de Gargarita Anului, titlu pe care il meriti din plin.
Asa cum zicea si Lia, ne trezim si adormim cu tine Ralu, in parfumul cuvintelor tale frumoase si pline de imbarbatare pentru fiecare din noi.
De Gargarita Inspiratie-Divina ce sa mai zic?! Ne-ai surprins si stiu ca ne vei surprinde in continuare.

Andreea Tomita scrie:
Ralu, ca o incununare a intregii tale activitati din aceasta gradina (si anul trecut si anul acesta) iti acord votul meu din toata inima.

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Ralu, din toata inima, ai votul meu din aceasta saptamana pentru tot ce ai facut si faci pentru aceasta gradina, pentru tot sacrificiul si efortul depus, pentru toata abnegatia si spiritul de echipa de care dai dovada, intr-o singura fraza: pentru tot ce ai facut si faci pentru noi.

Vasiliu Letitia scrie:
Draga Ralu, tu pentru mine esti gargarita anului. De ce? Las gradina gargaritelor sa vorbeasca.

Eu am fost votata de:

Adela Aura Vlad
Adelina Felicia Agachi
Amalia Avramescu
Anca Lungoci
Andreea Tomita
Anitescu Constanta
Antoneac Carmen
Balan Daniela
Bica Nistor
Boboc Marie
Borcan Adelina Maria
Bozaru Daniela
Chivu Dana
Ciobotaru Sorina Maria
Ciuscoiu Georgeta
Cornelia Suteu
Costea Andreea-Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Cristina Sandu
Deaconu Doina
Dehelean Carmen
Doina
Dosinescu Cristina
Gavril Mihaela
Georgeta Petrea-Manta
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Gogu Mimi-Ovidia
Golesteanu Eliza
Hanganu Andra-Sonia
Ileana Miroiu
Ilyes Ramona Alina
Lenuta Patrascu
Lorelai Mirela Dobrescu
Malinescu Anda
Maria Babutan
Maria Nistor
Martin Carmen
Matei Andreea
Matei Paraschiva
Mihaela Stanica
Mocanu Didina
Neagu Gabriela Ramona
Neagu Marcela
Olariu Ioana
Olteanu Rodica
Parvu Irina
Patruleasa Jeni
Perhinschi Anca
Popa Alina
Ralluca Dobasu
Ramona Marculescu
Rosculet Adnana
Sandu Laura Gabriela
Silvia Agache
Stanciu Damiela
Tanasa Clementina
Tender Rose
Tirca Nicoleta
Untaru Livia
Valceleanu Maria
Zamfir Vasilica
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:48 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Pe ultima suta de metri vin si eu sa-mi dau votul pentru Clementina. Este tot timpul alaturi de mine, mesajele ei nu lipsesc niciodata din topicele mele si stiu ca multe va bucurati de cuvintele ei frumoase de apreciere si incurajare. Ce sa mai spunem de modelele pe care le lucreaza? Sunt diverse, de toate genurile. Mare iubitoare de goblen, bunicuta Clementina.

Ionascu Alexandra scrie:
Eu o votez pe Clementina. Este o delicata si o finuta care seamana cu printesa Sissi, cusuta de ea. Este mereu in toate topicele, discreta, dar dand un imbold mereu. Lucreaza goblene grele, complexe. Este un model de bunicuta.

In aceasta saptamana imi este foarte greu sa nominalizez o gargarita. Toate gargaritele au devenit atat de active pe forum, modelele expuse sunt din ce in ce mai interesante, fiecare are un cuvant bun de spus pentru suratele ei. Totusi, dupa lungi meditatii votul meu merge spre Clementina. Indiferent cat a fost de departe, oricat a fost de ocupata a fost alaturi de noi tot timpul.

Desi nu am mai votat de mult in acest topic, ma bucur ca in aceasta dimineata am ocazia sa votez o Gargarita speciala, o femeie plina de realizari, o bunicuta desavarsita si o persoana care tot timpul are un cuvant bland de spus la adresa oricarei Gargarite, chiar daca timpul ei este foarte limitat, in viata reala fiind o persoana plina de responsabilitati. In aceasta saptamana votul meu merge spre Clementina. Bunicuta draga, iti sarut mainile care lasa in urma lor numai lucruri deosebite, indiferent daca este vorba de goblen sau altceva.

Mona J scrie:
Votul meu merge spre Clementina. Intotdeauna cu tablouri frumoase, complicate dar si cu tematica diversa, prezentate in seriale de care imi amintesc cu mare drag, cu o vorba buna pentru fiecare, prezenta constanta dar mai ales agreabila, Clementina, esti candidata perfecta pentru gargarita saptamanii.

olteanu rodica scrie:
Clementina, tu stii ca faci parte din sufletul meu. Imi esti mereu alaturi in topicele mele, stii sa-mi spui o vorba care sa-mi dea curaj, ma suni atunci cand vezi ca sunt absenta, te interesezi de soarta mea si in afara de forum ceea ce pentru mine este foarte important. Asta inseamna ca iti pasa.
Iti acord votul meu in aceasta saptamana cu tot respectul cuvenit unei persoane speciale.

GLIGA TITA scrie:
Votul meu de saptamana asta merge catre Clementina.
Sunt multe de scris, dar ce ma misca pe mine sunt cuvintele ei pline de duiosie.

Clementina, ai fost votata de:

Agache Amalia
Albei Adina
Antoneac Carmen
Bica Nistor
Cornelia Suteu
Costea Andreea
Cotoranu Nicoleta
Doina
Dosinescu Cristina
Flori M
Georgeta Petrea-Manta
Gina Necula
Gliga Mihaela
Golesteanu Eliza
Ileana Miroiu
Ionascu Alexandra
Ionita Victorita
Lacramioara Popescu
Maria Nistor
Maria Zanfir
Martin Carmen
Mona J.
Olivia Parvu
Olteanu Rodica
Tudorancea Rodica
Venera Chiriac

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:48 
Neconectat

Elisabeta, ai fost votata de:
Maria N scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Elisabeta. Pentru toate serialele cu roze pe care le lucreaza cu atat de mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:49 
Neconectat

O sa sparg eu gheata si saptamana aceasta votul meu pleaca spre Gliga Tita (Mihaela).
O votez pentru prezenta ei agreabila pe forum, pentru vorbele frumoase pe care le adreseaza oricui din aceasta gradina si nu in ultimul rand pentru goblenurile frumoase cu care ne incanta ochii.

Martin Carmen scrie:
In aceasta saptamana votul meu se indreapta catre Gargarita Gliga Mihaela. O gargarita harnicuta si o prezenta agreabila pe acest forum.

Hanganu Andra - Sonia scrie:
Saptamana aceasta vreau sa o votez pe Mihaela, pentru taria de care da dovada si pentru pasiunea ei pentru goblen.

Mihaela, ai fost votata de:

Costea Andreea
Maria Nistor
Martin Carmen
Antoneac Carmen
Hanganu Andra-Sonia
Ghiortu Gabriela

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:49 
Neconectat

CHIVU DANA scrie:
Saptamana aceasta am s-o votez pe Dana (Bozaru), o gargarita foarte harnicuta la goblen si dulce la vorba, care mi se pare o prezenta agradabila si simpatica pe forum.

Dana, ai fost votata de:

Olteanu Rodica
Chivu Dana
Maria Nistor
Lorelai Mirela Dobrescu
Popa Andreea

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:50 
Neconectat

GLIGA TITA scrie:
Este o gargarita mai noua care a poposit aici in gradina. Saptamanal, ne incanta privirea cu seriale frumoase si pline de culoare.
Este activa si stie sa respecte munca si da valoare muncii.
Votul meu merge spre Deea.

Olariu Ioana scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Deea (Costea Andreea Georgiana).
Pe langa faptul ca este iubitoare de goblen, ca noi toate de altfel, ea este cea care ne aduce in Gradina, in fiecare zi, cate o farama de speranta si o poezie.

Doi na scrie:
Deea, si eu te votez cu mare drag pentru cat esti de consecventa vizavi de fiecare gargarita din aceasta gradina.

Niculescu Greta scrie:
Ma simt deja exonerata de griji, necazuri si alte belele, cu aripioarele tale, drept care te votez in virtutea inertiei.
Glumesc!
Te pretuiesc pentru ceea ce esti, pentru mesajele pe care le scrii, pentru firea vesela, mereu deschisa si blanda.
Ai inteles? Deja te-am votat!

Dragut Raluca scrie:
Deea, pentru tineretea ta care se simte la fiecare cuvant asternut pe forum, iti acord cu mare placere votul meu din aceasta saptamana.

Cotoranu Nicoleta scrie:
Deea, esti o persoana cu totul deosebita. Atata delicatete si frumusete sufleteasca razbat din postarile tale incat ai votul meu si o calda imbratisare de Gargarita.

Deea, ai fost votata de:

Adela Aura Vlad
Agache Amalia
Alice Popa
Anitescu Constanta
Bica Nistor
Chivu Dana
Cotoranu Nicoleta
Cristina Sandu
Doina
Dragut Raluca
Georgeta Petrea-Manta
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Ileana Miroiu
Maria Babutan
Maria Nistor
Martin Carmen
Niculescu Greta
Olariu Ioana
Perhinschi Anca
Popa Andreea
Roxana Deli
Tender Rose
Valery Artemie
Venera Chiriac

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:51 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Eu pentru aceasta saptamana o propun pe Sonia (Hanganu Andra-Sonia) pentru toate cuvintele de suflet si sfante pe care ni le impartaseste in fiecare zi, pentru daruirea cu care o face, pentru colectia ei minunata si pentru tot ceea ce reprezinta ea.

LENUTA PATRASCU scrie:
In aceasta saptamana, votul meu merge catre Hanganu Andra Sonia, tanara gargarita, care in fiecare zi ne ajuta sa descifram paginile sfintei carti, Biblia.

Olariu Ioana scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Sonia. Are o colectie frumoasa si interesanta, este prezenta pe forum, iar punctul cel mai inalt, este faptul ca ea este gargarita care ne aduce Invataturi de suflet alaturi de Evanghelia zilei.

Votul meu in aceasta saptamana, merge catre Sonia.
O votez pentru cuvintele frumoase adresate fiecarei persoane din gradina, pentru devotamentul pe care il are vizavi de goblen si cuvintele din biblie.

CHIVU DANA scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Sonia care ne prezinta episoade incantatoare de goblen, ne raspunde tuturor cu o mare amabilitate si este in sine o prezenta deosebita si disponibila.
Sonia, desi nu cunosc multe despre persoana ta, nu stiu nici ce varsta ai, nici ce faci, cu toate acestea, putinul cat il cunosc aici despre tine ma face sa reiterez faptul ca esti o persoana cu un suflet special.
Dumnezeu sa te aiba in paza Sa intotdeauna.
Te pup.

Bica Nistor scrie:
Sonia, o zanuta desprinsa din basme, cu vorbe luate din psaltiri si cartea sfanta, cu zambet pe buze, niciodata obosita, mereu prezenta in fiecare topic cu vorbe frumoase, mereu cosand cate ceva care ne umple inimile de bucurie.
Asa-i ca am toate motivele sa te votez?

Alice Popa scrie:
Sonia, pentru mine este o onoare sa te votez.

ilyes alina ramona scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge spre Sonia, impreuna cu o rugaciune si un gand bun.
Multa sanatate, Sonia!

In aceasta saptamana o votez pe Sonia, o gargarita care ne-a oferit tot sprijinul ei cand am avut nevoie si care este zi de zi alaturi de noi.

Tudorancea Rodica scrie:
Sonia, te votez pentru delicatetea ta, pentru tot ce apare la Spiritualitate, semnat de mana ta si pentru frumoasa ta icoana ce mai are putin si ajunge la colecte.

Sonia, ai fost votata de:

Alice Popa
Amalia Avramescu
Balan Daniela
Bica Nistor
Borcan Adelina
Chivu Dana
Cornelia Suteu
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Doina
Dragut Raluca
Ilyes Ramona Alina
Lucia Marina
Maria Nistor
Marilena Iamandi
Mihaela Stanica
Mocanu Didina
Neagu Marcela
Olariu Ioana
Olivia Parvu
Patrascu Lenuta
Patruleasa Jeni
Popescu Alexandra
Ralluca Dobasu
Ramona Marculescu
Rosculet Adnana
Tudorancea Rodica
Untaru Livia
Valceleanu Maria
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 16:51 
Neconectat

Parvu Irina scrie:
Saptamana aceasta eu o propun pe Onuta (Ioana Olariu).
Irina, multumesc. Ma bucur mult ca iti place modelul lucrat de mine, dar si de Alina.
Sa stii ca fiecare goblen are dificultatea lui, la fel cum fiecare are frumusetea lui.

Cuvintele de mai sus indica modestie (nu a uitat sa o mentioneze si pe Alina), dar si sustinere. Desi ea are modele care mie imi plac mai mult, dar si sunt si mai complexe, ma sustine, asa acum vedeti mai sus; desi nu este in tara, ea totusi intra in gradina ca sa le aduca gargaritelor cate o vorba buna si sa le fie aproape.
Eu o indragesc inca de cand ne-a oferit un pumn cu zmeura.

Mona J scrie:
Votul meu merge catre Onuta. Parca mai ieri avea un inceput timid cu goblenul ei imprimat, dar si cu diagrama. Intre timp ne-a cucerit cu o mana de zmeura, cu fotografii superbe din curtea casei parintesti, cu Aripi de fluture, dar ne-a si impulsionat cu concursuri moderate cu dibacie. Pentru mine este o parte importanta a acestei gradini.
Onuta, esti o gargarita adevarata si de aceea votul meu merge spre tine.

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Gargarita Onuta Olariu. Este o persoana cu suflet cald si curat si cu o personalitate frumoasa. Nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume si acest gen de persoana intalnesti rar in ziua de azi. Sa nu te schimbi Onuta, sa ramai asa cum esti si sa ai parte de tot ce este mai bun in viata.
Pupici dulci pentru tine, draga mea.

Lucia Marina scrie:
Simt nevoia sa aduc o unda de incredere in inima ta, Onuta.
Te votez ca sa iti demonstrez ca te apreciez pentru fiecare concurs pe care l-ai moderat. Si nu numai.

mateescu alina scrie:
Votul meu se indreapta catre Onuta pentru ca este o buna organizatoare, o fasneata si o ambitioasa.

Ciuscoiu Georgeta scrie:
Este prima data cand votez.
Votul meu merge catre Onuta, care da dovada de multa diplomatie atunci cand este cazul.

GHIORTU GABRIELA scrie:
Votul meu se indreapta catre Onuta, o gargarita care isi arata disponibilitatea de a da o mana de ajutor oricui, care reuseste sa uite si sa ierte micile neintelegeri aparute si care are o dulceata aparte, nu degeaba fiind numita, Gargarita Zmeura-Duce.

Onuta, ai fost votata de:

Anitescu Constanta
Borcan Adelina
Ciuscoiu Georgeta
Cornelia Suteu
Costea Andreea Georgiana
Cotoranu Nicoleta
Georgeta Petrea--Manta
Ghiortu Gabriela
Gliga Mihaela
Grozavu Andreea
Ilyes Ramona Alina
Lucia Marina
Maria Babutan
Maria Nistor
Mateescu Alina
Matei Paraschiva
Mona J.
Neacsu Alina Mihaela
Neagu Marcela
Parvu Irina
Patruleasa Jeni
Perhinschi Anca
Popa Andreea
Zoica Maniu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: