Martin Carmen scrie:
Saptamana aceasta voi vota o Gargarita draga mie. Am ramas impresionata de ladita ei, de faptul ca iubeste din tot sufletul arta goblenului, colectia ei deosebit de frumoasa si prezenta ei pe acest forum cu vorbe calde. Asa cum spune ea, este o bolnava incurabila cand vine vorba de goblen. Am avut placerea de a coase impreuna goblenul Candoare.
Votul meu merge catre Dragut Raluca. Iti multumesc ca m-ai lasat sa te cunosc si te consider una dintre prietenele mele dragi.
Ralu, ii dau si lui Dario un vot mai mic.
Va imbratisez cu mult drag si mii de pupici nazdravanului
Rosculet Adnana scrie:
Saptamana aceasta, votul meu este numai pentru tine, Ralu. Ai reusit sa ma emotionezi.
Popa Alina scrie:
Saptamana acesta o votez pe Ralu, pentru gestul ei deosebit de delicat, pentru tot ceea ce reprezinta ea. Un intreg care aduce bucurie in jur.
Ramona Marculescu scrie:
Saptamana aceasta o votez pe Ralu. Este cu adevarat o speciala!
GLIGA TITA scrie:
Votul meu tot spre Ralu merge. Este o persoana care da un impuls atunci cand trebuie.
Este deosebita prin faptul ca stie sa aduca un strop de fericire in sufletul altor gargarite.
A facut o surpriza, a zis un cuvant bun.
Olariu Ioana scrie:
Votul meu in aceasta saptamana merge catre Ralu. Este o gargarita care stie cum sa-si trateze prietenii cu surprize (si aici ma refer la surpriza oferita de ea Gargaritelor TTT, dar si surprizele ce le-a facut gargaritelor din gradina). Emana bucurie prin cuvintele sale, are pentru fiecare cate o vorba frumoasa. Atunci cand este cazul, stie sa fie diplomata chiar daca este directa. Si lista cu motivatii poate continua.
Maria N scrie:
Votul meu este pentru Ralu. Imi place implicarea cu care realizeaza concursul luni iulie. Imi plac indiciile ei inedite si tot ce face pentru noi.
Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Si eu o votez saptamana asta tot pe Ralu. Implicare maxima, prezenta 100%, tot ce vrei. I-as putea spune ''Gargarita Neobosita''.
CHIVU DANA scrie:
Daca-mi permiteti am sa votez aceasta saptamana pentru Ralu. Mi se pare o persoana deosebita. Desi este o mamica ocupata, gaseste timp si pentru a coase diverse modele. In plus este o prezenta agreabila si constanta pe forum.
Hanganu Andra - Sonia scrie:
As dori sa o votez si eu pe Ralu, pentru dedicatia de care da dovada fata de concursul din luna aceasta, pentru dragostea fata de goblen si pentru sufletul ei curat. Ralu, sa ramai asa tot timpul.
Patruleasa Jeni scrie:
Pentru ca nu va pot vota pe toate, aleg sa o votez pe Ralu pentru simplitatea si bunul simt cu care aduce cuvantul ei, aici, in gradina.
Te pup, Ralu si il pup si pe deja carismaticul Dario.
ralluca dobasu scrie:
Pentru sfaturile bune, pentru cuvintele frumoase si prezenta placuta in fiecare topic, eu te votez pe tine, Ralu.
Matei Andreea scrie:
Ralu, ai votul meu insotit de un mare buchet de flori. Nu stiu de ce, dar tu mi-ai intrat la inimioara (probabil ca m-ai sustinut mereu in zborul meu prin gradinita voastra).
Ileana Miroiu scrie:
Votul meu merge catre Ralu. Constanta, egala, blanda, buna, echilibrata, este o bucurie in aceasta gradina ce imi face tare bine.
Valceleanu Maria scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre Ralu. Este o gargarita care zboara foarte des prin gradina si are un cuvant bun pentru fiecare. Pentru colectia ei frumoasa si pentru cele doua "ladite" pe care le are.
Te pup si iti doresc sa ai multa sanatate sa poti sa ne incanti cu noi si noi seriale.
Georgeta Petrea-Manta scrie:
Ralu, am citit astazi la Laura si am citit si la Cafenea. Ai nevoie de un suport si de aceea te votez si eu, mai ales ca tu intrunesti toate conditiile in inima mea.
Borcan Adelina-Maria scrie:
Ralu, din prima clipa in care am pasit in aceasta lume minunata ai foat alaturi de mine, cum esti de altfel alaturi de toate gargaritele.
Ai un suflet mare si plin de iubire pentru noi toate.
Si mai ales pasiunea pentru goblenat, ceea ce ne uneste pe toate.
Votul meu merge catre tine alaturi de o imbratisare si multi pupici.
Maria N scrie:
Ralu, in aceasta saptamana te votez si eu. Pentru zborul neobosit in aceasta gradina.
Maria N scrie:
Ralu, in aceasta saptamana si la inceput de an te votez pe tine. Pentru ca esti mereu alaturi de noi si ne incanti cu retetele tale delicioase, cu goblenele tale delicate cu prezenta ta neconditionata de timp si timpuri.
Olariu Ioana scrie:
Ralu, primesti un vot si din partea mea? Mereu o gargarita diplomata, plina de surprize.
Boboc Marie scrie:
Un vot pentru Ralu si din partea mea, pentru ca esti o gargarita de nota 10 si pentru ca iti organizezi atat de bine timpul pentru a te ocupa de toate. Te pup.
Valceleanu Maria scrie:
Ralu, ai un vot din partea mea. Aduci pace, liniste si echilibru in aceasta gradina.
Pupici tie si lui Dario.
GHIORTU GABRIELA scrie:
Primul vot din acest an se indreapta spre o gargarita minunata. Eu am ramas uimita de cat de bine se descurca atat ca mama, sotie, gospodina, prietena. Am experimentat si eu din retetele postate de ea pe acest forum, am fost incantata de ornamanentele, aranjamentele si toate pregatirile facute de ea pentru sarbatori, de dragostea cu care isi inconjoara familia, de daruirea si altruismul de care da dovada, de modul minunat in care analizeaza si aplaneaza discutiile si situatiile aparute pe forum. Ar mai fi multe lucruri frumoase de spus despre ea.
Eu sper doar ca la un moment dat sa am prilejul sa o cunosc si personal.
Ralu, te votez cu toata dragostea.
Dosinescu Cristina scrie:
Departe de noi, dar atat de aproape. O mama desavarsita, o sotie foarte grijulie, o prietena pe care oricine si-ar dori-o aproape, o adevarata luptatoare. Ralu, un vot pentru sufletul tau mare si inima ta nemarginita in care incape atata iubire.
Borcan Adelina-Maria scrie:
O mama extraordinara cu un copil minunat, o sotie model si o gospodina desavarsita. Pentru mine este un exemplu de urmat si o votez din toata inima. Vreau sa o cunosc si sa ii pup manutele printisorului ei. Ador copii si pe al tau l-as fura o zi doua pentru mine. Trimit multi pupici care sper sa ajunga la tine Ralu.
Bica Nistor scrie:
Ralu, in aceasta saptamana, imi face placere sa scriu numele tau, aici.
Neagu Gabriela - Ramona scrie:
Nu stiam ca am dreptul sa votez, din acest motiv nu am facut pasul acesta pana acum. Dar daca am aceasta posibilitate am sa-i acord votul meu unei gargarite cu suflet mare, care a fost mereu alaturi de mine si de voi. Votul meu merge la Ralu.
Adela Aura Vlad scrie:
Un vot, din inima pentru o gargarita legenda: Ralu.
Sandu Laura-Garbiela scrie:
Fiecare gargarita de aici ar merita cate un vot, insa nu pot acorda decat unul si acela merge catre Ralu, gargarita care de la inceput m-a primit cu brate deschise si m-a lamurit ori de cate ori a fost nevoie.
ralluca dobasu scrie:
Ralu, saptamana aceasta votul meu este pentru tine.
Mereu alaturi de noi: sa ne ajuti, sa ne indrumi si ai cate un cuvant frumos pentru fiecare.
CHIVU DANA scrie:
Draga mea, Ralu, te votez cu mare drag, esti parca un ansamblu de minuni, din toate punctele de vedere avem de invatat de la tine. Mie mi-ar placea sa stiu de la tine si alte lucruri, cum te organizezi pe acasa si altele. Cred ca ai o intelepciune aparte si apreciez foarte mult prezenta ta pe forum, nici nu stiu cum faci fata la toate.
Eu tot timpul ma plang ca nu am timp si tu reusesti sa le faci pe toate, te invidiez, dar intr-un sens pozitiv de a ma imbunatati ca persoana cand vad gargarite ca tine atat de abile in toate.
LENUTA PATRASCU scrie:
Ralu, gargarita cu suflet mare, prietena adevarata, te votez.
Cotoranu Nicoleta scrie:
Ralu, ne incanti in fiecare zi cu gandurile si cuvintele tale frumoase, cu retete delicioase si cu un model care imi place la nebunie. Supraveghezi concursul intr-un mod admirabil, as putea spune ca esti o mana de fier intr-o manusa de catifea.
Pentru tot ce insemni in aceasta gradina, te votez in aceasta luna.
Maria N scrie:
Ralu, nu pot sa nu acord primul vot din luna decat tie. Pentru tot.
GLIGA TITA scrie:
Votul meu merge spre Ralu, este ceva divin si catifelat. Vorba ei, te atinge si te sustine.
Se vede prezenta ei si dedica timp pasiunii sale.
Olariu Ioana scrie:
Ralu, pentru tine am pastrat un vot din aceasta luna, doar ca timpul nu mi-a permis sa imi exprim alegerea. O fac acum. Te admir pentru ceea ce esti, ce faci si ce emani in jurul tau. Votul este doar ceva nesemnificativ pe langa cele ce ar trebui sa le meriti.
Amalia Avramescu scrie:
De cate ori intru in gradina, dau in primul rand peste numele tau, Ralu. Chiar daca nu am timp sa stau cu voi de vorba cum mi-ar placea, mi se pare insa normal sa te votez pentru ca tu, de cateva luni, imi dai binete aici.
Te pup si iti spun Hristos a Inviat!
Bica Nistor scrie:
Simt nevoia sa va spun si eu cine este gargarita anului pentru mine.
Este o persoana ce are o blandete innascuta, o buna ascultatoare si o iscusita diplomata. Este o gargarita ce ne-a scris la fiecare in topic cuvinte care ne-au ramas in inima.
Este neobosita in a face toate lucrurile pe care le face o femeie si mai intotdeauna ne povesteste sau aduce dovada a ceea ce face sau iese din mainile ei.
Este acea persoana ce si-a rupt din timpul liber si a creat cate o mica surpriza pentru cele pe care le indrageste in aceasta gradina si le-a trimis drept cadou de Paste.
Isi face timp sa impartaseasca cu noi trairile ei din timpul ei.
Are timp, ingaduinta si stiinta sa gestioneze un concurs mare cat anul.
A deschide forumul si a nu gasi numele ei, este ca si cum asa ceva nu este posibil.
Este atat de aproape de noi incat uneori cred ca este sora mea.
Ralu, iti multumesc ca existi ca o pilda frumoasa pentru noi, indiferent de varsta.
Perhinschi Anca scrie:
Bica, la fel ca si tine, am vrut ca ultimul meu vot pana la decernarea Oscarul Gargaritelor sa mearga catre Ralu. Dar spre surprinderea mea am vazut ca aceasta saptamana votul meu a mers catre o alta gargarita pe care o respect la fel de mult.
Ralu, sper sa te felicit in calitate de Gargarita Anului, titlu pe care il meriti din plin.
Asa cum zicea si Lia, ne trezim si adormim cu tine Ralu, in parfumul cuvintelor tale frumoase si pline de imbarbatare pentru fiecare din noi.
De Gargarita Inspiratie-Divina ce sa mai zic?! Ne-ai surprins si stiu ca ne vei surprinde in continuare.
Andreea Tomita scrie:
Ralu, ca o incununare a intregii tale activitati din aceasta gradina (si anul trecut si anul acesta) iti acord votul meu din toata inima.
Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Ralu, din toata inima, ai votul meu din aceasta saptamana pentru tot ce ai facut si faci pentru aceasta gradina, pentru tot sacrificiul si efortul depus, pentru toata abnegatia si spiritul de echipa de care dai dovada, intr-o singura fraza: pentru tot ce ai facut si faci pentru noi.
Vasiliu Letitia scrie:
Draga Ralu, tu pentru mine esti gargarita anului. De ce? Las gradina gargaritelor sa vorbeasca.
Eu am fost votata de:
Adela Aura Vlad
Adelina Felicia Agachi
Amalia Avramescu
Anca Lungoci
Andreea Tomita
Anitescu Constanta
Antoneac Carmen
Balan Daniela
Bica Nistor
Boboc Marie
Borcan Adelina Maria