Lucia Marina scrie:
In aceasta saptamana, eu o propun pe Rodica (Olteanu). O legenda palpabila cand vorbim despre pasiunea pentru goblen. Prietena incrancenata (prietenii stiu de ce!) pentru prietenele gargarite. Model de bunica si mamica. Un cuvant dulce si la obiect pentru toate pasionatele de goblen din aceasta gradina.
Nicolae Orban scrie:
Bica, babuta mea mi-a transmis sa-ti scriu ca ea are incredere in tine ca nu te superi si de aceea o voteaza pe Rodica.
Explicatia ei: este plina de viata si are forta sa gobleneze tot ce a visat.
Rodica, sotia mea si-a dorit sa aiba toti peretii tapetati cu goblene lucrate de mana ei. Un glaucom urat nu mai permite asta.
Spune ca vointa ei la lucrat goblene ti-o trimite tie.
Balan Daniela scrie:
In aceasta saptamana votul meu merge catre Rodica, o persoana de la care am invatat multe, plecand de la goblen si ajungand la experiente de viata. Este o gargarita care ne-a impresionat mereu prin rapiditatea si frumusetea episoadelor postate, iar saptamana aceasta nu s-a lasat mai prejos.
Sunt fericita ca te-am cunoscut, Rodi.
Ramona Marculescu scrie:
Fara reticente, o votez pe Rodica ce imi este tare draga pentru ca impreuna am construit gradina aceasta.
GLIGA TITA scrie:
Votul meu tot spre Rodica merge, este o femeie plina de intelegere, tandrete si nu in ultimul rand asa cum zice ea (mananca goblenul pe paine). Ea ne arata cat de draga ne este acesta pasiune. Ea da start la lucru, te face sa tii pasul cu ea.
Felicitari, ai manute de aur.
O inbratisare calda din partea mea.
Andreea Tomita scrie:
... iar votul meu merge catre Rodica care mi-e draga pentru ca... mi-e draga(!).
Dosinescu Cristina scrie:
In aceasta saptamana votul meu se indreapta spre Rodica Olteanu. De ce? Pentru tot ceea ce reprezinta ea pe acest forum, pentru daruirea si pasiunea pe care o pune atunci cand lucreaza goblen. Poate va va mira acest vot tinand cont de divergentele de opinie pe care le-am avut cu Rodica in ultima perioada, Dar, daca ati fi cunoscut-o pe Rodica asa cum am cunoscut-o eu ati intelege de ce ea este alegerea mea pentru aceasta saptamana. Pentru Rodica goblenul reprezinta viata ei, modul ei de a rezista in fata incercarilor la care a fost supusa de-a lungul anilor. Pentru Rodica goblenul este ca si copilul ei, il aduce pe lume (prin achizitionare), il mangaie, il alinta, il creste, il educa si apoi il admira. Si, ca orice mama, cand cineva incearca sa puna pe primul loc pe altcineva (sau altceva) ea il apara cu pretul vietii ei. Devine o leoaica atunci cand este vorba despre copilul ei. Asta este Rodica! Dar, in spatele acestei leoaice se ascunde o fiinta sensibila si calda.
Rodica, mi-ai spuns intr-un topic al tau ca ai multe talente ascunse, dar eu stiam deja acest lucru. Nu te mai ascunde, lasa-le sa iasa la suprafata, da frau liber fiintei sensibile din tine, fi tu insati, fi Rodica!
Maria N scrie:
In aceasta saptamana o votez pe Rodica Olteanu. A adus in colectia ei o multime de modele frumos inramate pe care le-a daruit. Gestul ei nu are nevoie de alte explicati.
Popescu Alexandra scrie:
Saptamana aceasta votul meu merge catre Gargarita Raza de soare (Rodica Olteanu).
Rodicut, iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat cand eram o incepatoare la lucratul pe diagrama. Si iti voi multumi mereu prentru orice sfat imi vei da.
Mereu ai fost un exemplu pentru mine.
Costea Andreea Georgiana scrie:
Si eu o votez in aceasta saptamana, pe draga de Rodica.
Este o gargarita model in aceasta gradina si cred ca nu trebuie sa mai amintesc cuiva, de viteza cu care lucreaza goblene si de minunata colectie pe care o are.
Pupici si multa sanatate din partea mea, Rodica.
Dragut Raluca scrie:
Ma alatur voua, gargarite, si o votez cu drag pe Rodica, un frumos exemplu pentru gradina noastra.
Antoneac Carmen scrie:
Votul meu din aceasta saptamana se indreapta spre Rodica.
Esti un exemplu pentru mine, te admir pentru tot ceea ce faci.
Cotoranu Nicoleta scrie:
Rodi, Gargarita cu suflet mare si maestra in ale goblenatului, un vot din inima din partea mea.
Balan Daniela scrie:
Asa cum ai spus si tu, Rodica, nu am mai votat de ceva timp, dar astazi imboldul celorlalte gargarite m-au facut sa te votez cu drag, pentru sufletul si timpul pe care il dedici goblenului.
Borcan Adelina-Maria scrie:
Rodica, te votez cu draga inima pentru ca esti o persoana deosebita, dar mai ales pentru devotamentul tau pentru cusut.
ilyes alina ramona scrie:
Nu am votat niciodata, dar astazi cand am intrat in Gradina am vazut topicul cu Adoratia pruncului lucrat de Rodica si am simtit ca trebuie sa votez.
Te votez, Rodica, pentru colectia ta de goblenuri si pentru faptul ca acorzi asa mult timp goblenatului.
Felicitarile mele.
Bica Nistor scrie:
Se pare ca putine pot uita ca tu, Rodica esti o gargarita ce ramane mereu legenda. Iti acord, cu drag, votul meu, in aceasta saptamana.
Valceleanu Maria scrie:
Rodica, te votez cu draga inima pentru colectia ta impresionanta, pentru sporul tau si nu in ultimul rand pentru sufletul tau mare.
Te pup.
Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Votul meu de spatamana aceasta merge catre Rodica.
Motivul: eleganta cu care a reusit cu ceva vreme in urma sa treaca peste discutiile creeate si mai ales pentru rapiditatea si maiestria cu care ne incanta privirea si sufletele.
Pe langa alte fete, in tacere, esti in sufletul meu, Rodica, un model de urmat.
Rodica, ai fost votata de:
Albei Adina
Andreea Tomita
Antoneac Carmen
Balan Daniela
Bica Nistor
Borcan Adelina
Bozaru Daniela
Bratu Marta-Renata
Camelia Jura
Cornelia Suteu
Costea Andreea Georgiana