Acum este 27 Iul 2026, 18:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 233 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Lena
MesajScris: 23 Apr 2011, 11:07 
Neconectat

Nume forum:1
Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Apr 2011, 07:53 
Neconectat

Felicitari draga nasica pentru intreaga colectie. Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 20:53 
Neconectat

RamonAli, îţi mulţumesc frumos. Multă sănătate şi ţie şi numai bucurii în fiecare clipă a vieţii.

Alina, Ovidia, vă mulţumesc frumos, şi pentru că mi-aţi făcut aşa dedicaţii pline de căldură cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte, îmi permit să vă răpesc câteva momente, să vă schiţez câteva cuvinte, să vă spun că a fost cu "bune": la momente de seară, măsurate în bătăi de inimă, am trăit bucuria de a număra stele - lipseau atunci pe cer, însă era aşa uşor să le materializăm pretutindeni - de a le număra în prezenţa Soarelui ce-mi încălzeşte sufletul şi are inima mea întreagă doar pentru el. Fericire mi-a fost în seara aceea şi fericire îmi este acum, când pot să îmi reamintesc; iar informaţiile nedorite ce mi-au survenit ulterior şi care le-au constituit pe cele "rele" nu o să poată să îmi şteargă nimic, vreodată.

Dragele mele, un Adevărat a înviat cu bucurie şi împliniri!

Vă aduc mai jos ultimele două înrămări cu acelaşi tip de ramă cu care v-am obijnuit şi cu aceeaşi bucurie care-mi umple sufletul de când văd cum mi se măreşte colecţia.

Ultima oara modificat de Admin pe 02 Mai 2011, 10:59, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 21:13 
Neconectat

Lena, ma bucur ca ai petrecut momente fericite.
Imi plac cele doua tablouri cu hainuta, dar cel de-al doilea este de exceptie. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2011, 21:36 
Neconectat

Lena, inramarile tale sunt foarte deosebite, mai ales ca sunt toate pe acelasi tip. Ai si de ce sa fii mandra, imi inchipui ce frumos este la tine in casa.
Te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 06:40 
Neconectat

Foarte frumoase inramarile draga mea. Ai ajuns la Valcea sau le-ai inramat in alta parte?
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 08:01 
Neconectat

Lena, felicitari pentru frumoasele modele din colectia ta.
Inramarile sunt deosebite si iti doresc sa ai mult spor la cusut, sa adaugi la colectie cat mai multe goblene.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 10:59 
Neconectat

Şi din acele clipe, Nico, acum pot să trăiesc pe deplin versurile lui Tudor Chirilă: Fericire e când îţi aminteşti/ Cât de fericit eşti când iubeşti [...]. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, şi mă bucur tare mult că îţi plac hăinuţele. Te sărut.

Ralu, mai în glumă, mai în serios, tatăl meu zice că dacă o ţin în ritmul acesta cu cusutul va trebui să facă o altă casă ca să mai aibă loc pe pereţi. Momentan, la mine acasă este un permanent şantier, tatăl meu tot schimbă una-alta la aspectul interior şi încă nu le am puse pe perete pe multe dintre ele (fotografiile sunt făcute cu tablourile jos, pe covor - se observă un pic în planul secund al imaginii), însă când o să termine cu lucrul o să le aranjez şi o să îţi aduc fotografii cu pereţii împodobiţi cu goblene. Te sărut şi îţi mulţumesc pentru popas.

Adelina, da, la Vâlcea sunt făcute înrămările (pe Ana Ipătescu vis-a-vis de o staţie de autobuz, aproximativ aproape de intrarea în piaţă, este o doamnă foarte drăguţă acolo la care îşi înrămează mătuşa mea goblenurile şi de la ea o ştiu. Dacă ai drum pe acolo, de săptămâna viitoare încolo, poţi să vezi Bunavestire, Caii şi Peisaj de iarnă, de obicei le expune pe pereţi după ce le-a înrămat până vine proprietarul să le ridice). De data aceasta nu am fost eu cea care le-a dus pe ultimele trei şi le-a ridicat pe acestea două, ci mătuşa mea - ea s-a ocupat de ele şi aşa au ajuns la mine. Iar de ajuns în Rm. Vâlcea, probabil că după ce o să termin cu disertaţia, o să-mi iau o vacanţă foarte lungă pe care o să o petrec acolo, căci nu am uitat că ţi-am promis că ne vedem, dar uite că timpul nu îmi dă voie să mă ţin de promisiuni. Te sărut şi îţi mulţumesc pentru vizită.

Abriela îţi mulţumesc frumos. Mă bucur că îţi plac şi să ai şi tu parte de mult spor în tot ceea ce coşi. Te sărut şi îţi mulţumesc pentru popas.

Ultima oara modificat de Admin pe 02 Mai 2011, 11:03, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 11:03 
Neconectat

Ce frumuseti, draga nasica. Nu stiu daca aici exista rame de acest tip. Pup dulce. Si la cat mai multe!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2011, 11:25 
Neconectat

Ovidia, îţi mulţumesc frumos pentru vizită. Mă bucur că îţi plac înrămările. Sincer, nu ştiu exact care este originea acestui tip de ramă (după denumire aş îndrăzni să zic că franţuzească - Blondel se numeşte), dar este posibil să găseşti şi în Italia. Iar ca preţ, nu sunt foarte scumpe, undeva în jur de 45 de lei a fost pentru Rugăciunea inimii (29 x 30 cm) şi 25 de lei pentru Reflexie (16 x 21 cm). Iar vizual vorbind au un efect aparte - poate că nu se potriveşte caselor aranjate în stiluri moderne, futuriste, însă eu le am pe toate la fel, îmi plac şi nu mă pot dezlipi de acest tip de ramă.
Te sărut şi mult spor şi ţie în tot ceea ce faci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 233 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: