|
Acum este 16 Apr 2026, 00:33
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 02 Noi 2009, 09:40 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Intrucat imi este dificil sa gestionez o premiere, la sfarsit de luna si pentru ca nu vreau sa existe interpretari (ca am ales premiul functie de participanta) va scriu premiile pentru luna aceasta, mai jos:
1. Terasa inflorita 2. Privire angelica 3. Trepte cu flori
Va exista, la fel ca in lunile anterioare, posibilitatea de a schimba modelul de goblen, in cazul in care nu rezonati cu tema.
Succes tuturor participantilor, dar si moderatoarei!
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noimebrie Scris: 04 Noi 2009, 09:06 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Monica, multumim. Vroiam sa-ti spun ca, luna aceasta am hotarat sa se acorde 4 premii (doua la Concursul cu indicii, iar altele doua la Concursul de fotografii).
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 28 Noi 2009, 23:28 |
|
|
|
Gargaritelor, se pare ca in aceasta luna vom avea trei premii, si nu patru cum ne-am propus.
Am luat decizia de a se acorda doua premii la Concursul cu indicii (pentru ca acesta a ocupat mai mult timp participantelor) si unu singur la Concursul cu fotografii. Urmarind premiile propuse, consider ca o impartire corecta ar fi: Concurs cu indicii: Locul I - Privire angelica Locul II - Trepte cu flori Concurs de fotografii: Locul I - Terasa inflorita
In cazul in care va exista posibilitatea de a se acorda si cel de-al patrulea premiu (Locul II la Concursul de fotografii), acesta va fi anuntat dupa data de 2 decembrie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 01 Dec 2009, 13:03 |
|
|
|
Castigatoarele concursului lunii noiembrie:
Concurs cu indicii Locul I - Elena Popescu Locul II - Cosmina Milos
Concurs de fotografii Locul I - Mona J Locul II - Daniela Balan
Admin va decide cum se vor imparti premiile.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 01 Dec 2009, 17:33 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Eu as dori ca premiu modelul Iubire, cod produs 3.27 si daca se poate sa-mi adaugati in colet, contra cost, si modelul Ma topesc de dorul tau!, cod produs 44.18. La modelul Iubire as dori varianta cu diagrama alb-negru. Multumesc anticipat. Felicitari castigatoarelor, concurentelor si nu in ultimul rand moderatoarei. Pupici.
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 02 Dec 2009, 12:40 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Pentru Locul II (fotografie) - tot Trepte cu flori.
Onuta pentru tine, trebuie sa aleg eu, dar oscilez intre Electra, Vela albastra in asfintit si Sfanta bijuterie. Tie care ti-ar placea? As vrea raspunsul astazi. Felicitari pentru moderare!
Lenus, am adunat comanda ta la premiu si se pare ca nu va fi nevoie sa achiti nimic in plus.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 02 Dec 2009, 12:44 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
O alta bucurie vine si astazi din partea voastra. Nu pot decat sa spun ca raman mereu impresionata de daruirea voastra si de sufletele mari pe care le aveti. Va multumesc!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tender Rose
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 02 Dec 2009, 12:47 |
|
|
|
Numai frumuseti aveti parte. Ca si voi!
_________________ Tender Rose - Gargarita-Iubire-de-Roza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 02 Dec 2009, 12:49 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Multumesc din suflet abia astept sa le primesc. Pupici. P.S. Eu tare ma bucur pentru tine Dani.
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Premiile pentru concursul lunii noiembrie Scris: 02 Dec 2009, 12:58 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari tuturor castigatoarelor si moderatoarei!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|