|
Acum este 25 Iun 2026, 09:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 03 Mai 2011, 19:58 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Lenuta, ai un baiat mare si frumos, sa-ti traiasca sanatos si sa va bucurati de el. Ria, m-am topit cand ti-am vazut printesa, este o dulcica. Sa-ti traiasca mare, mare si sanatoasa si te rog sa o pupi dinpartea mea.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 03 Mai 2011, 20:03 |
|
|
|
Lenuta, ce cavaler frumos ne-ai prezentat. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 03 Mai 2011, 20:20 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Un cavaler foarte frumos draga Lenuta. Sa creasca mare si sa fie cuminte. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 03 Mai 2011, 22:51 |
|
|
|
Ria, multumim de pozele aduse. Frumoasa, printesa ta. Lenuta, ce baiat mare ai. Sa va traiasca!
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 04 Mai 2011, 08:59 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
RamonAli, esti o mamica frumoasa, tanara si implinita. Sa iti traiasca flacaii si sa va bucurati de fiecare clipa de bucurie pe care o ofera. Te pup. Lenuta, chiar ca si Cosmin creste vazand cu ochii si stiu cat esti de mandra de el. Te imbratisez. Ria, cred ca nu exista gargarita care sa nu doreasca sa iti fure un pic printesa, se vede ca este un copil cuminte si ascultator. Te pup.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
maria babutan
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 04 Mai 2011, 22:31 |
|
Membru din: 30 Mai 2010, 22:28 Mesaje: 988 Locatie: Spania Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc la fiecare in parte pentru cuvintele spuse si pentru pupicii trimisi Arianei. Ralu, intr-adevar ca este cuminte, a invatat o multime de cuvinte si cantece la cresa, maine avem o mica serbare. Dario in ce stadiu este cu olita? Ariana dimineata face la WC (cu adaptator pentru copii), dar in timpul zilei nu mai spune cand face pipi. Mai rau stam cu mancarea, in rest, totul bine, nu-mi vine sa cred ca din ianuarie nu a mai fost bolnavioara, nici racita. Acuma invatam si noi sa ne spalam pe dinti. Lenuta, ai baiat mare, tu sigur nu mai ai probleme cu el. Noapte buna tuturor.
_________________ Gargarita-Frumusetea-Zorilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 05 Mai 2011, 08:48 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9136 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Va multumesc, dragele mele, pentru cuvintele frumoase. Asa e, Cosmin a crescut, este cavaler acum. Ria, sincer, nu am avut nici un fel de probleme cu el nici cand era mic. Manca orice, nu stie ce sunt alea injectii, antibiotoce sau alte medicamente. In 13 ani, cred ca a fost racit de cateva ori. Aerul curat de la tara face minuni.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 05 Mai 2011, 08:52 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Ce baiat mare ai, Lenuta. Sa fie sanatos! Sunt sigura ca deja este un ajutor de nadejde.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 05 Mai 2011, 08:56 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9136 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Dani, iti multumesc! Este ascultator, vede repede cand ai nevoie ajutor, dar ii place mai mult cu rolele si skateboardul.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|