|
Acum este 22 Iul 2026, 10:29
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ionita Victorita
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 15 Mai 2011, 13:14 |
|
Membru din: 02 Sep 2007, 07:10 Mesaje: 817 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
O pictura asterni pe panza, Ralu. Asteptam sa faca o miscare unul din copiii. Soare-n suflet si spor in toate iti doresc.
_________________ Victory - Gargarita-Soare-n-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 15 Mai 2011, 13:15 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Ralu, chiar asteptam un nou episod cu copilasii tai. Sunt tare dragalasi si iti doresc sa ai mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 15 Mai 2011, 18:00 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Wow , ce copii dragalasi ai conturat tu acolo, Ralu! Mult spor sa ai. Nico, copii tai ce fac? Nu ni-i mai arati deloc luna aceasta? Va pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 15 Mai 2011, 20:01 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Ralu, ce frumusete se asterne pe panza ta. Sa ai mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragomir Tinuta
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 15 Mai 2011, 20:05 |
|
Membru din: 27 Sep 2010, 23:31 Mesaje: 481 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Absolut superb acest goblen. Spor la treaba, fetelor.
_________________ Tinuta - Gargarita-Micuta-Lebada-cu-Aripi-de-Mir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 15 Mai 2011, 21:52 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Onuta, cu placere chiar, sa stii ca sunt pentru toate gargaritele. Victory, este unul din modelele de portrete care este foarte bine realizat, inca nu i-am gasit nici un defect si sunt sigura ca nici nu are. Sanatate iti doresc si tie. Abriela, ma bucur ca iti place. Eli, multumesc. Nico, te astept si pe tine cu un nou episod.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 16 Mai 2011, 09:02 |
|
|
|
Ralu, chiar mi-au atras atentia inocentii tai, dar si sporul pe care il ai la ei. Mi-au ramas pironiti ochii in la zmeura oferita in frunza de brusture si mi-am adus aminte cum imi oferea mama prima zmeura din gradina. Iti doresc sa nu te paraseasca sporul si sa ai mereu timp de inocentul din casa ta.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 16 Mai 2011, 09:08 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Ralu, cat este de frumos! Mult spor in continuare. Te imbratisez cu drag (si pe mafios).
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 16 Mai 2011, 17:26 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Frumosi foc copilasii tai, Ralu. Iti doresc aripioare fermecate la acusor si multa sanatate, iar finalul sa nu se lase prea mult asteptat. Pupici.
Nico, imi este dor sa-ti vad copii. Pupici si multa sanatate.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 16 Mai 2011, 22:11 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Bica, ma bucur ca am reusit sa te fac curioasa un pic cu acest model. Inocentul meu este intotdeauna pe primul loc in atentiile tuturor, nu doar ale mele. Te imbratisam cu mult drag.
Elenuta, mafiosul te pupaceste asa cum stie el si iti fura si nasul (acesta este un nou joc al lui). Iti multumesc de popas.
Deea, finalul va fi atunci cand va da Dumnezeu caci iar incep sa ma indoi de la lucru. Multa sanatate si tie si spor la cusut.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|