Gargaritelor, haideti sa le premiem! by Admin TTT (4020 mesaje), la 03-03-2009 Buna ziua,
As dori sa va instiintez ca s-a incheiat concursul sponsorizat de catre dvs. pe site-ul www.baby-land.forumcreativ.ro si vreau sa va intreb daca doriti sa alegeti dvs. castigatorii. Va trimit si link-ul acestui concurs:
http://baby-land.forumcreativ.ro/concursuri-f1/familia-mea-si-natura-concurs-nou-sponsorizat-de-wwwrogoblenro-t1385.htm Va multumesc foarte mult pentru sprijin si daca, pe viitor, sunteti dispusa sa mai colaboram, as fi foarte bucuroasa.
Va doresc o zi frumoasa.
Cu stima,
Dina Schiopu
www.baby-land.forumcreativ.ro Ce ziceti Gargaritelor, le premiem impreuna? Pentru ca sunt convinsa ca va place ideea, o sa va rog sa scrieti in felul urmator:
Premiu I - maria
Premiu II - elena
Premiu III - rodica
Durata evaluarii: doua zile (astazi si maine). Tot ce se posteaza maine, dupa ora 00:00 nu mai este luat in consideratie.
Raluca, Gargaritelor ce participa la aceasta evaluare le dai cate un punct?Replica: Superbe by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-03-2009 fotografii, fetelor de la baby-land. Este greu sa te decizi pentru ca toate sunt frumoase intrun fel sau altul. Iata alegerea mea, finala:
Premiu I -
danacig Premiu II -
steluta Premiu III -
drg magda Mai jos postez premiul II ales de mine.
Replica: Foarte dragutze, fotografiile! by cucos catalina (1635 mesaje), la 03-03-2009 Copii frumoshi shi familii fericite! Este greu un clasament, dar m-am hotarat astfel:
- premiul I tot pentru
danacig;
- premiul II tot pentru
steluta;
- insa premiul III pentru
m23luiza.
Replica: Sunt superbe by Ionita Victorita (694 mesaje), la 03-03-2009 Premiul 1 - danacig
Premiul 2 - lala
Premiul 3 - andreito
Gargaritelor, va rog nu uitati sa mai micsorati imaginile cand le postati aici.
Replica: Desigur, Monica! by Raluca Popa (923 mesaje), la 03-03-2009 Oare as putea sa spun "nu"?
Este concursul tau, Raluca si tu stabilesti regulile. Oricum, multumesc.Replica: Greu clasament! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 03-03-2009 Toate fotografiile sunt superbe.
Premiul 1 - danacig
Premiul 2 - andreito
Premiul 3- vizitato
Replica: Ce baie by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 03-03-2009 de frumusete am facut! Este greu sa alegi. Fiecare fotografie reprezinta ceva, fiecare are o anume frumusete. Cand ii vezi pe puii mici...
Cu greu am ales:
Premiul 1 - drg_magda
Premiul 2 - manolecarmen
Premiul 1 - miky_28
Asta pentru ca si cele alese de voi, sunt absolut superbe.Replica: Mi by Silvia Har (697 mesaje), la 03-03-2009
se pare foarte greu sa fac o alegere. Este de parca le-as defavoriza pe celelalte.
Replica: M-am topit! by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 03-03-2009 Parintii radiind, pitici minunati, ipostaze de poveste...
1. drg_magda
2. ana_iuga
3. danacig
Replica: Chiar imi pare rau ca trebuie sa aleg by Zircu Vali (193 mesaje), la 03-03-2009 1. danacig
2. drg_magda
3. matimiri
Toate sunt deosebite.
Replica: Eu ma repet by Doi na (598 mesaje), la 03-03-2009 Premiu I -
danacig Premiu II -
steluta Premiu III -
drg magda Pe Steluta stiti de ce am bifat-o, nu? Cum sa nu bifez pe cineva care iubeste si cainii?
Replica: Superbe fotografiile! by catinean mariana (104 mesaje), la 04-03-2009 Eu le votez asa:
1. danacig
2. andreito
3. ana_iuga
Va pup cu drag pe toate gargaritele, si sa stiti ca nu v-am uitat. Citesc cu mare placere toate topicurile, numai ca nu am mai prea avut timp de scris.
Pupici.
Replica: Mariana, by Busuioc Carmen (22 mesaje), la 04-03-2009 copy+paste la premii. Avem aceleasi gusturi.
Pupici si voi si pupici si familiilor frumoase de la baby-land.
Replica: Foarte greu de ales. by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-03-2009
Dar pentru ca premiile nu sunt decat in numar de trei, am ales:
1. drg_magda
2. ana_iuga
3. danacig
Replica: A fost by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 04-03-2009
greu sa aleg din atatea imagini frumoase, dar m-am hotarat intr-un final:
1.vizitato
2.danacig
3.drg-magda.
P.S. Mariana, bine ai revenit!
Replica: Concursul by Admin TTT (4020 mesaje), la 04-03-2009
Buna ziua,
Ati avut o idee foarte buna, de a alege in acest fel castigatorii concursului. Felicitari pentru originalitate!
Am numarat voturile date de catre Gargarite si castigatorii sunt:
LOCUL-I- > danacig
LOCUL-II- > drg_magda
LOCUL-III- > andreito
Va voi trimite acum si adresele lor de domiciliu, pentru a le putea trimite premiile.
Cu stima,
Dina Schiopu
www.baby-land.forumcreativ.ro
Nota Admin: Concursul a luat sfarsit. Va multumesc pentru ajutor. Raluca, nu uita de promisiune.Replica: Multumesc, Adriana. by catinean mariana (104 mesaje), la 04-03-2009
Sper sa va fiu alaturi mai des. Am trecut printr-o perioada grea in viata.
Replica: Ingenioasa varianta by Golesteanu Eliza (72 mesaje), la 22-03-2009
de votare. Felicitari!