Acum este 01 Aug 2026, 11:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 279  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Regulamentul aplicabil este cel de la pagina 131
Nu este un chestionar. 7%  7%  [ 1 ]
Este doar o atentionare. 93%  93%  [ 14 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011
MesajScris: 27 Mai 2011, 16:51 
Neconectat

Nume forum:1
Nu doresc sa intru in amanunte si nici nu scriu alte comentarii care, poate, ar fi asemenea unui val tsunami intr-un lac. Pe pace imi etalez dorinta si poate reusiti sa luati hotararea corecta in ceea ce priveste aceasta. Pentru ca tot ce a insemnat Gargarita Lin nu mai exista pe acest forum, eu, Alina, doresc ca toate punctele adunate in perioada concursului de goblen sa fie donate catre o alta gargarita participanta la acest concurs.
Eu as dori sa raspundeti cu da sau nu si nu sa argumentati raspunsul vostru. Pe data de 1 cand se va afisa un nou tabel as dori ca toate punctele mele sa fie date catre Clementina. Aceasta dorinta o am de mult timp si am intrebat-o pe Ralu in privat daca se poate, dar pentru ca ea este singura si voi mai multe, cred eu ca puteti hotari.
Monica, ce am in cap si munca mea nu mi-o ia nimeni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2011, 22:20 
Neconectat

Loreda, eu ti-am inteles dorinta de a te ajuta, dar cred ca si in privat, fata de Lin, mi-am expus foarte bine punctul meu de vedere.
Fiind moderatoarea acestui concurs, inainte de a aparea parerile celorlalte gargarite, am sa exprim opinia mea.
Acest concurs il consider un concurs individual, in formula in care s-a desfasurat pana acum.
O cedare a punctelor unei gargarite in favoarea alteia nu este specificat in regulament, deci nu poate fi aplicata in acest moment.
O modificare a regulamentului se poate face doar cu acordul TTT in acest caz, deoarece firma va fi cea care se va gasi pusa in situatia de a oferi mai multe premii decat cele care ar fi fost acordate la un concurs individual.

Lin, nu este nimic personal, doar ca nu pot trata cererea ta fara a ma gandi la toate consecintele si nici nu pot sa accept aceasta cedare de puncte doar in cazul tau, excluzand poate alte cereri care vor mai aparea pe parcurs.

Am sa va rog, pana la interventia Monicai cu un raspuns, sa nu va exprimati votul, intelegand motivele scrise mai sus.

Va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Concurs de goblen - 2011
MesajScris: 28 Mai 2011, 08:28 
Neconectat

Sa se inteleaga foarte limpede: nu e nicio Loreda si nicio Lin. Sunt Alina si de Lin am "divortat" si nu vreau ca sa-mi exprim sentimentele fata de aceasta gradina care , parca, era a gargaritelor nu doar a Monicai. Da! Cu Monica am avut un conflict si nu cred ca nici tu si nici alte fete sunteti straine de acest fapt. Dar nu acest lucru este in discutie si nu e cazul sa facem tam tam pentru asta. Multe s-au supus unui vot si sa nu dam exemple deoarece am "zburat" ceva timp pe aici si am vazut. Pentru mine NU se vrea a se supune la vot nici aceasta dorinta si nici altceva. E in regula. Revin: sa votati/ cantati cum si dupa ce-si zice Monica cuvantul. Nu Monica a lucrat in locul meu. Puteau fi doar 3 puncte, nu conteaza cantitatea, e munca mea si nu am cerut sa se modifice regulamentul, personal nu ma mai intereseaza. Fiind dat faptul ca este o situatie noua s-ar fi putut intervenie chiar si cu supunerea la vot anonim.
Ralu cred ca in privat mi-ai raspuns cu "nu stiu" iar acum vad ca ai o parere. Oare pe 1 ce explicatie mai dadeai? Cred ca am facut bine ca am intervenit desi o pot face oricand, fie de pe acest cont, fie de pe altul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 08:52 
Neconectat

Alina, pentru cazul in care ai uitat conversatia noastra, verificati memoria messenger-ului inainte de a ma acuza.
Imi pare sincer rau de Loreda ca in acest fel a riscat totul.
Nu tin nici partea ta si nici partea Monicai.
Gandesc la rece si tin cont de faptul ca este forumul unei firme si nu un forum liber.
Raman de parerea mea ca hotararea apartinei doar firmei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 11:29 
Neconectat

Ralu am adus episodul de siguranta la Armonie de primavara.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=4635&p=114764#p114764

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 13:10 
Neconectat

Ralu, vreau sa te intreb, ce se intampla in cazul in care pana la finalul concursului nu am reusit sa finalizam goblenul cu care ne-am inscris in concurs?
Se puncteaza ce am cusut pana atunci sau nu se acorda deloc puncte pentru acel goblen?
Multumesc pentru raspuns.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 13:52 
Neconectat

Abriela, se puncteaza tot ceea ce ai cusut pana pe 31 decembrie.
Te pup si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 14:35 
Neconectat

Episod intermediar Peisaj de iarna
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=6862&p=114774#p114774

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 14:36 
Neconectat

Paraschiva, deoarece nu ai mai postat episodul de siguranta pentru luna aprilie, modelul Venetia, primavara este scos din concurs.
Conform ultimei modificari a regulamentului, eu ti-am calculat punctele lucrate pana la episodul de siguranta al lunii martie si deci ai 74 puncte.
Daca tu crezi ca am gresit cu ceva, sa imi spui.
Pentru a continua concursul trebuie sa te reinscrii cu modelul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2011, 14:37 
Neconectat

farcas gabriel scrie:
Gabriel, in acest topic trebuie sa aduci link-ul doar pentru episodul de siguranta. Restul episoadelor intermediare le notez eu, urmarind topicul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 279  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: