Acum este 08 Iun 2026, 00:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ofera o masa calda pentru 200 de copii ai strazii de 1 Iunie
MesajScris: 29 Mai 2011, 08:32 
Neconectat

Nume forum:1
Pentru a doua oara consecutiv Asociatia Speranta pentru Romania organizeaza o actiune caritabila cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, pentru 200 de copii ai strazii din Bucuresti. Dorim sa le oferim o masa calda, acolo unde sunt ei, pe strada. De multe ori trecem pe langa ei, poate oferindu-le un ban. Dar rar cand cineva le ofera o hrana gatita.

De 1 iunie, probabil ca ne gandim la diferite cadouri sau excursii pentru copii nostrii. Va invitam sa ne gandim insa si la copii strazii. Ei nu au parinti. Eu nu stiu ce inseamna mama sau tata. Ei nu stiu ce inseamna ca cineva sa le poarte de grija asa cum noi o facem pentru copii nostrii. Speranta pentru Romania va invita sa ne unim eforturile si de 1 Iunie sa putem oferi o masa calda pentru 200 de copii de pe strazile Bucurestiului.

Pentru aceasta actiune avem nevoie de 4 000 ron. Actiunea va fi realizata cu ajutorul voluntarilor nostrii din zona Bucuresti.

Toti cei care doresc sa sprijine cu fonduri aceasta actiune o pot face in urmatoarele modalitati:
1. Online, direct cu cardul, prin serviciul Epayment, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Direct in conturile bancare ale Asociatia Speranta pentru Romania de mai jos:
-IN LEI direct, in contul bancar al organizatiei noastre RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank;
-IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank,
CODE SWIFT: RZBRROBU

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com
Telefoane: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Ofera o masa calda pentru 200 de copii ai strazii de 1 Iunie
MesajScris: 30 Mai 2011, 06:13 
Neconectat

Ileana, sper sa reusiti. Ma gandeam, nu v-ati indreptat si la sponsori?
Mie mi-a lasat un gust amar un copil. Inainte dadeam bani copiilor (cat aveam si cat imi permiteam). Apoi am renuntat sa mai dau bani si preferam sa cumpar ceva sa le dau (am vazut si chipuri dezamagite ca nu le-am dat ce si-au dorit/cerut - bani, dar am vazut si chipuri fericite ca au primit ceva).
Spuneam ca un copil mi-a lasat un gust amar. Veneam de la scoala si eram in tramvai. Un copil (si nu, nu era tigan trimis la cersit) a cerut ceva. Cum bani nu vroiam sa ii dau, aveam un singur covrig ce vroiam sa il mananc, dar m-am gandit sa il dau pentru ca eu puteam sa mai astept doua statii si sa imi iau altul. I l-am dat, iar la prima statie a coborat si... la aruncat la cos. Si ce bun era pentru mine acel covrig, care eram flamanda! Eh, stiu ca nu toti sunt asa - acesta a fost doar un caz, neplacut din pacate.
Te pup si va tin pumnii sa reusiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Ofera o masa calda pentru 200 de copii ai strazii de 1 Iunie
MesajScris: 30 Mai 2011, 10:22 
Neconectat

Onuta, avem si sponsori, dar, stii tu, nimic nu prisoseste. La sfarsit, daca ramane mancare, o vom imparti in caserole, la cei mai amarati, ca sa duca si acasa (unde sunt alti amarati).
Sa stii ca nici eu nu dau bani. Iti inteleg gustul amar, cine n-ar simti la fel? De obicei eu intreb: Ti-ar fi de folos daca ti-as da painea aceasta sau pachetelul cu sandvisul meu?
Cum serviciul imi permite, dar si formatia spre introspectia interioara a individului, eu stau mai mult cu ei si ii intreb amanunte legate de viata lor. Uneori descopar un caz ce are nevoie de ajutor si atunci imi iau notite pe telefon pentru a transmite informatia mai departe.
Fac si eu ce pot, tot asa cum Doina face si ea ce poate pentru imblanitii ei.

Te pup si eu cu caldura si iti multumesc mult pentru urare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: