|
Acum este 18 Apr 2026, 00:07
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragomir Tinuta
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 20:56 |
|
Membru din: 27 Sep 2010, 23:31 Mesaje: 481 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Avem pana acum o lista cat de cat?
_________________ Tinuta - Gargarita-Micuta-Lebada-cu-Aripi-de-Mir
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 21:01 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9060 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Ma scuzati, dar am fost plecata. Poate lucra oricine modelul de la TTT, daca am fost inscrisa, eu voi participa cu unul sau mai multe modele din ladita mea.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Haralambie Mirela Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 30 Mai 2011, 22:06 |
|
Membru din: 07 Feb 2006, 17:41 Mesaje: 229 Locatie: Constanta Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru aceasta idee minunata. Ma inscriu si eu sa cos un goblen din ladita.
Mii de pupici tuturor.
_________________ AdriMir - Prietenul este cel care vine, atunci cand toata lumea pleaca.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 04:36 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Spun si eu prezent. Sa spuneti data si unde trebuie trimis modelul cusut si inramat.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 08:34 |
|
|
|
Buna dimineata fetelor. Am creeat special pentru aceasta provocare o adresa de mail: coasempentruviitor.mirela@gmail.com. Incepand de astazi pana pe 15 iunie, rog sa-mi scrie toate fetele care vor sa coasa un model din ladita. Lista celor 10 care s-au oferit sa coasa cele 10 modele oferite de echipa TTT o sa o rog pe Adelina sa o posteze astazi. Tot astazi am sa o contactez pe Monica pentru a stabili impreuna cum procedam ca cele 10 modele sa ajunga la voi. In momentul in care sunt gata cusute, ma contactati la adresa de mail creata si va voi comunica adresa mea postala pentru a le trimite. Pentru orice alte detalii, intrebari, va rog sa ma contactati. Ma bucur nespus ca sunteti alaturi de mine sa putem ajuta cu munca noastra suflete ce au nevoie de o mana intinsa si de mangaiere.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 08:55 |
|
|
|
Frumoasa initiativa, Mireille. Felicitari! As dori sa stiu concret destinatia, ai vorbit cu direct interesatii, adica cine are grija de ei. Ai vorbit la primarie, cu cine trebuie pentru organizarea evenimentului? Cred ca dupa ce o sa lamuresti toate aceste detalii o sa se poata da startul la cusut.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 09:09 |
|
|
|
Am vorbit cu prietena mea de la Directia Judeteana pentru Protectia Copilului si este foarte incantata de ideea noastra. Primaria nu are nici un amestec in aceasta actiune, voi face demersuri doar sa fie prezenti primarul, prefectul si presedintele Consiliului Judetean, precum si alte persoane importante in judet. Locatia nu este o problema, toti patronii de resturante din Giurgiu sunt prietenii mei si si-ar dori o astfel de actiune care mai presus decat scopul ei caritabil insemna si reclama pentru ei. Cat despre banii stransi ei vor merge toti la case de copii din Giurgiu, bineinteles predati cu un proces verbal pe care-l voi scana si-l voi pune pe forum.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 09:12 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Cele 10 modele oferite de TTT vor merge la: 1. Borcan Adelina Maria 2. Costea Andreea Georgiana 3. Zamfir Vasilica 4. Ionita Victorita 5. Dragomir Ionut (astept confirmarea ta) 6. Neacsu Alina 7. Gogu Mimi Ovidia (astept confirmarea ta) 8. Rautu Loredana 9. Tanasa Clementina 10. Dobasu Raluca
Lista gargaritelor care lucreaza din ladita proprie:
1. Borcan Adelina 2. Dragut Raluca 3. Ghiortu Gabriela 4. Zamfir Vasilica (daca o sa aiba timp) 5. Ionita Victorita 6. Perhinschi Anca 7. Neacsu Alina 8. Olariu Ioana 9. Patrascu Lenuta 10. Haralambie Mirela Adriana 11. Olteanu Rodica 12. Nistor Maria (astept confirmarea ta)
Multumim ca ati raspuns in numar asa de mare initiativei noastre. Monica, in legatura cu cele trimise de TTT, tu vei hotari cand.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 09:14 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Bine v-am gasit, dragele mele!
M-am bucurat enorm cand am deschis forumul si am gasit acest subiect care mi se pare extraordinar, asa ca va anunt ca sunt alaturi de voi si voi participa si eu cu un model din ladita.
Felicitari pentru initiativa!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Coasem pentru viitor Scris: 31 Mai 2011, 09:27 |
|
|
|
Adelina, in "seif" la mine sunt destule modele lucrate, din care pana la 1 decembrie unul poate ajunge la destinatie. O astfel de idee, a licitatiei de goblene, a fost propusa de Elena, care nu a fost finalizata si de aici dorinta mea de a avea un plan concret stabilit.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|