Acum este 31 Mai 2026, 16:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 65  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Veste minunata
MesajScris: 06 Dec 2009, 19:20 
Neconectat

Nume forum:1
Recunosc, draga Oana ca nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe forum, asa ca nu stiam ca sunt doi bebiti. Deci trebuie sa te felicit de doua ori.
Eu in timpul sarcinii am facut analizele pentru hepatita, HIV, toxoplasmoza, grupa de sange si Rh-ul, hemoleucograma completa si alte analize, sincer ar trebui sa-mi caut hartiile. Te-am intrebat de doctorita pentru ca eu am ramas fara. Doctorita mea s-a imbolnavit, un cancer, si de un an nu mai e la spital si sincer nici nu mai stiu ce e cu ea. Ma bucur ca ai gasit un medic bun, care sa-ti acorde timp de calitate, nu sa fie numai pentru norma.
Eu m-am stresat mult in timpul sarcinii din cauza serviciului, a sefei mele mai exact. De asta iti ziceam sa nu lasi nimic sa afecteze aceasta perioada din viata ta. Pana la urma a fost totul bine, Mihaita este OK si ne umple zilele. Intentionam sa-i facem o surioara sau un fratior si sincer nu stiu cum voi gasi un medic cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda.
Poate mai vorbim, mai tinem legatura si iti mai impartasesc din experientele mele. Apropo, la ce maternitate lucreaza doctorita ta?
Iti atasez o fotografie cu mine si Mihaita, ca sa-ti dau curaj. Va trece asa de repede timpul, ca nici nu vei sti cand vor ajunge si bebeii tai ca Mihaita.
Pupici multi pentru bebici si pentru mamica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2009, 21:16 
Neconectat

Din cate stiu, lucreaza la Cuza Voda.

Voi incerca sa nu las nimic sa ma afecteze, sa ma bucur cat mai mult de aceasta perioada. Am deja 13 saptamani, si nici nu stiu cand au trecut. Parca raul nici nu a fost, iar acum incep cautarile pentru haine de gravidute. Ceva sugestii pentru Iasi? O sa am nevoie si de hainute mai de ocazie, dar si de servici. Nu vreau sa iau foarte multe haine, nu stiu daca vor mai fi ocazii pentru a le purta, dar mai am totusi aproape cinci luni de mers la servici.

Am vazut astazi, prin Alexandru, o mamica de doi gemeni. Mi s-a umplut sufletul de bucurie si ma gandeam ca peste cateva luni si dupa mine va intoarce lumea capul pe strada ca sa-mi vad carutul dublu si minunile din viata noastra.

Stiu ca timpul trece foarte repede, - asa cum am zis, nici nu stiu cand au trecut aceste trei luni.

Mihaita este foarte frumusel, dar sa stii ca trebuie sa faci unul sa semene si cu tine, fiindca din cate am vazut pe forum, Mihaita seamana foarte bine cu tati al lui.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2009, 21:30 
Neconectat

Magazine cu haine pentru gravidute. Grea intrebare. Eu nu mi-am luat multe, doar o salopeta pe care am purtat-o in ultimele luni. Mi-au mai venit din haine. Cat a fost cald afara nu se vedea ca sunt insarcinata, iar cand a venit frigul, salopeta a fost de baza. Eu, de la sfarsitul lui noiembrie m-am internat ca mi-a fost rau si am stat acasa in concediu medical. In mod normal in prenatal trebuia sa intru de pe 3 ianuarie, dar eu am mai stat o luna. Ti-am zis ca stresul era mare la mine la servici, iar sotul meu nu m-a mai lasat sa merg.
Am vazut in Hala ca sunt hainute pentru gravidute si in Carrefour Felicia. Am sa ma interesez si iti dau de veste.
Sa-ti spun un secret: visez la o fetita care sa semene cu mine, si ma rog Domnului sa o aduca in viata noastra, numai ca in aceste conditii grele trebuie sa mai asteptam putin.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2009, 21:41 
Neconectat

Ah, cate ganduri, cate emotii... Imi place tare mult ce si cum scrieti, dragalaselor.

Oana, am facut doar analizele date de medicul de familie in momentul in care am fost luata in evidenta, cam ce a spus si Ioana. Stiu ca mai sunt si alte teste specifice, dar nu mi-au fost recomandate asa ca nu le-am facut (sunt si foarte scumpe). Bebe al meu (s-ar parea ca este fetita), este cuminte si se dezvolta frumos, spune doctorita. Am inceput si eu sa fiu putin mai vioaie si sa nu-mi mai fie rau asa des. Burtica abia incepe sa se vada si mai dureaza pana voi avea nevoie de haine pentru gravidute.

Ioana, Mihaita al tau este o scumpete de baiat. Imi place ca este tot timpul cu zambetul pe buze si pare pus pe sotii. Iti doresc sa ti se implineasca dorinta si sa-i aduci si o surioara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2009, 14:14 
Neconectat

Si eu am facut analizele recomandate de medicul de familie (o lista destul de lunga), dar au fost gratuite - hemoleucograma, sumar urina, urocultura, calciu, fier, HIV, sifilis, etc.

Pe langa acestea, medicul ginecolog mi-a recomandat o alta serie de teste, dar pe care nu cred ca le voi face, fiindca sunt si destul de scumpe si nici nu stiu daca sunt chiar asa necesare. Sotul a zis ca pot face orice analize, atata timp cat au un scop. Deocamdata am facut dublu test si toxoplasmoza, si daca va fi absolut nevoie sa le fac si pe celelalte (hepatite, anti-lysteria, CMV, si nu mai stiu ce) poate le voi face.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2009, 20:07 
Neconectat

Oana, e bine ca ai facut analizele recomandate de medic. Eu am avut noroc ca nu a trebuit sa fac decat analizele uzuale, care se fac in mod normal cand esti insarcinata. Nu am facut dublu test pentru ca prima mea doctorita a zis ca nu e necesar, pentru ca aveam sub 30 de ani, la fel ca si d-na doctor cu care am si nascut de altfel.
Cat priveste maternitatea, mare grija la Cuza Voda. Nu fac publicitate negativa, dar mamica primei noastre finute (intre timp am mai botezat o fetita) a luat stafilococul auriu cand a nascut si nici acum, dupa 2 ani si jumatate, nu a scapat de el. La fel, o colega de servici a avut probleme cu fetita nascuta acum 4 luni, tot pe aceeasi tema. Nu stiu, eu sunt reticenta... Eu am nascut la Elena Doamna, nu ca ar fi lucrurile mai ok pe acolo. Acum stii cum se zice, fiecare dupa cum ii este scris... Dar mereu am zis ca mai bine previi decat sa tratezi.
Ce mai fac bebeii? Cred ca de acum ar trebui sa incepi sa-i simti cum zburda prin burtica.
Pupici multi....

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2009, 20:09 
Neconectat

Nico, te pup de mii de ori. Cum ii ziceam si Oanei, nu sunt la curent cu ce s-a mai scris pe forum si am aflat tarziu de sarcina ta. Iti doresc tot binele din lume, iar bebe sa fie sanatos si voios.
Te imbratisez cu mult drag....

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2009, 21:35 
Neconectat

Multumesc Ioana. Si eu te imbratisez cu drag. Si il pupacesc pe nazdravanul de Mihaita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2009, 10:34 
Neconectat

Ioana, si eu am auzit tot felul de istorisiri despre Cuza Voda, una chiar povestita de cineva aici pe site. E trist, si rau ca din neglijenta celor care ar trebui sa aiba mai multa grija se intampla lucruri de care sufera niste fiinte care nu au decat "vina" de a se fi nascut.

Eu as fi tentata sa nasc intr-o clinica privata, fiindca la urma urmei, daca stai sa analizezi costurile, cred ca ajungi cam tot pe acolo. Si nu cred ca se compara serviciile. Din pacate, la Iasi cred ca inca nu avem asa ceva (tot vad ca se construieste un spital pe malul Bahluiului, undeva in cartierul Mircea cel Batran, dar nu stiu cand va fi gata si care vor fi conditiile de admitere acolo).

Bebeii sunt bine, cred. Nu imi dau seama daca ii simt inca, nici nu stiu de pe la ce varsta ar trebui sa le simt miscarile. Eu am abia 14 saptamani, deci oricum cred ca vor mai trece cateva saptamani pana atunci. Ii spuneam sotului ca abia astept sa ii simt, si m-a "consolat" in felul lui: "Lasa ca o sa te saturi de ei" :P Nu ma pot imagina cu o burta atat de mare incat sa gazduiasca doi "chiriasi" temporari, nu stiu de ce. Poate e obisnuinta cu cea care sunt acum. Nu stiu.

Eu astept sa miste mai mult pentru a sti ca totul e OK cu ei, ca sunt acolo si bine. Dar cred ca va fi si amuzant in acelasi timp. Sa merg cu tramvaiul si dintr-o data sa primesc un picior intr-o coasta. Sau multe alte instante.

Sper sa ajung maine la ginecolog, sa lamuresc toate aceste aspecte. Pana atunci, va pup cu drag!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2009, 12:45 
Neconectat
Site Admin

Oana, o clinica privata nu poate asigura asistenta in caz de complicatii. Nepoata noastra, in prag de eclampsie (luna a opta), ne-a sunat ca sa ne ceara ajutorul. Se intampla in Bucuresti, intr-o mare clinica privata. Prin cunostinte am gasit un loc la Municipal (Bucuresti) unde doi medici de suflet au reusit sa o salveze si pe ea, dar si pe baietel. Am trecut cu totii prin clipe de groaza, iar timp de trei zile imi tremura mana cand formam numarul de telefon al sotului ei si al proaspatului tatic pentru a afla vesti.
Eu sunt o pacifista si nu imi face placere sa descreditez pe cineva sau ceva, dar consider ca este o experienta pe care trebuie sa o stie orice mamica.
Cu o calda imbratisare pentru tine si pentru bucuria ta dubla,
Monica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 65  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: