Acum este 01 Aug 2026, 17:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 279  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Regulamentul aplicabil este cel de la pagina 131
Nu este un chestionar. 7%  7%  [ 1 ]
Este doar o atentionare. 93%  93%  [ 14 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011
MesajScris: 07 Iun 2011, 08:17 
Neconectat

Nume forum:1
dragomir ionut scrie:
Ralu te rog sa pui punct acestor discutii si sunt de acord ca Rodica sa nu mai faca parte din acest forum.
Tinuta, eu nu fac parte din firma, am drepturi egale pe forum ca toate gargaritele, deci eu nu pot decide nimic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 08:21 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Tinuta, eu nu fac parte din firma, am drepturi egale pe forum ca toate gargaritele, deci eu nu pot decide nimic.
Am inteles, draga Ralu. Eh, atunci cine are putere de decizie sunt convinsa ca va lua decizia corecta pentru ca aceasta gradina sa nu mai fie un camp de lupta.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 09:09 
Neconectat
Site Admin

Rodica, sunt prima care nu doreste discutii pe acest forum pentru ca este forumul firmei (si nu un forum de tzatze in mijlocul pietii) si cand un moderator cere deschiderea unui chestionar pertinent (cum este cel solicitat aici), prefer sa o fac imediat pentru a nu curs disputelor. Acesta este scopul deschiderii chestionarului si nu cel mentionat de tine.

Regret, dar nu sunt fanul persoanelor orgolioase (din motivul invocat mai sus), ce nu se pot abtine sa trimita intepaturi, mai in fiecare interventie a sa. Nu este usor sa ii potolesc pe cei ce imi scriu (si isi arata dezacordul cu modul in care ii dezavuzezi pentru ceea ce fac sau sunt pe acest forum) si sa le cer moderatie. Asa cum stii (din schimbul de mailuri dintre noi), nu sunt genul care sa va inflameze, nu accept manipularile si alte lucruri reprobabile. Sunt constant echidistanta, cu scopul de a mentine linistea din acest spatiu.

Este un forum despre goblen, unde aceasta pasiune a dus la socializare, intr-un mod care starneste invidia in alte locuri. Este o diferentiere care onoreaza si aduce un plus de implinire unei persoane ce traieste virtual cateva minute pe zi in aceasta gradina.
Te rog sa nu ma blamezi pentru ca si eu ma simt bine in acest spatiu. Si cred ca si tu te simti implinita cand iti intalnesti prietenele dragi in acest loc.

Nu am inteles ultima marota cu diplomele. O fi ceva reprobabil ca la viata mea am strans cateva diplome, urmare a muncii mele?
Daca mai are cineva o problema ca faptul ca o persoana are inscris numele propriu pe diplome, o invit sa continuie discutia intr-un topic separat.

Nu, nu voi sterge topicul mentionat si iti multumim pentru serviciile mentionate.

As dori ca interventia mea sa puna punct acestor schimburi de replici si sa redam topicul, scopului pentru care a fost creat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 09:12 
Neconectat

Onuta, primesti 3 puncte pentru adaugarea in ladita a modelului Muza toamnei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 09:26 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Onuta, primesti 3 puncte pentru adaugarea in ladita a modelului Muza toamnei.
Ralu, multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 10:35 
Neconectat

Monica, poti modifica in chestionar ca regulamentul este la 131?
Iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 11:08 
Neconectat

Rodica, primesti 228 puncte pentru modelul Dragoste, puncte calculate la nivelul episodului de siguranta pe luna mai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 11:52 
Neconectat

Intrebarea este: Se puncteaza un model terminat dupa data de 3 ale lunii, fara postarea episodului de siguranta lunar?
Am lipsit din nou, nu am inteles prea bine ce a fost decis, insa cred ca se pot acorda punctele in acest caz. Parerea mea.
Este un concurs cu un regulament la care nu au fost gandite toate chichitele care pot aparea in decursul unui an, cred ca sunt si situati care se pot interpreta.
Imi pare rau sa vad neantelegeri, cred ca Rodica se simte mereu atacata si drept dovada reactiile ei.
Daca am facut propunerea acestui concurs din acest an, care inca nu s-a terminat, era pentru a se demonstra ca Rodica nu lua premiile nimanui. Erau la un moment dat propuneri ca sa stea o luna sa nu poata participa, ceea ce evident o penaliza si cred ca fiecare din noi, nu se simte bine daca ne punem in pielea ei la aceste discutii.
Cred ca de multe ori tonul discutiilor strica totul si nu neaparat ce se scrie.
Ralu, vad ca ai rezolvat problema si de aceasta data, respectand regulamentul, iar Rodica poate continua fara nici o problema, sunt sigura ca va ecupera chiar si aceste puncte.
Monica, o mare imbratisare din partea me, cu scuze ca te necajim uneori, dar pasiunea este mare pentru goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 12:00 
Neconectat

Maria N scrie:
Intrebarea este: Se puncteaza un model terminat dupa data de 3 ale lunii, fara postarea episodului de siguranta lunar?
Nu se puncteaza, Maria, caci daca s-ar puncta, nu ar mai trebui postat acest episod de siguranta lunar.
In urma discutiilor avute, exista trei zile de gratie, in care se poate posta finalul unui goblen, fara obligativitatea episodului de siguranta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2011, 12:08 
Neconectat

Ralu, multumesc pentru raspuns. Este bine de stiut, sigur faceam si eu aceeasi greseala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 279  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: