Acum este 16 Apr 2026, 19:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 118 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Ileana
MesajScris: 16 Iun 2011, 22:09 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari, Ileana! Ma bucur ca ne-ai aratat acest model lucrat, arata minunat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 08:04 
Neconectat

Felicitari, Ileana! Este un tablou superb, iar gestul tau pe masura.
Ai asistat si tu la licitatie? Cred ca este ceva special, mai ales cand stii ca este pentru o cauza nobila.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 08:34 
Neconectat

Felicitari, este tare frumos goblenul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 10:54 
Neconectat

Ralu, Ovidia, Lenuta, Nico, Abriela, va multumesc pentru ca v-ati rupt din timpul vostru ca sa-mi acordati putina atentie.
Mona, nu am asistat la licitatie pentru ca asta insemna ca trebuia sa imi achit (cumva, probabil participand la o licitatie) si contravaloarea tacamului.
Pentru inramare am alocat 100 lei. Am inteles ca pana la urma costul ramei a fost undeva pe la 90 lei.
Nu am fotografii cu bijuteria mea la licitatie, dar stiu ca cea care l-a castigat il va aseza in camera fetitei (o adolescenta).
Daca se va materializa actiunea la care s-a inhamat Mireille si daca veti participa la aceasta actiune, sunt convinsa ca abia atunci veti simti ce am simtit eu, cu adevarat. Mi s-a umplut inima de o bucurie intensa si m-am simtit multumita, o satisfactie ce o ai doar atunci cand daruiesti si vezi ca darul tau este pretuit. Simti ca ai mai lasat un semn al trecerii tale in aceasta lume si te simti mai bun pentru ca ai facut ceva fara sa astepti nici un fel de recompensa.

Va inmanez la fiecare cate o floare si va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 11:03 
Neconectat

Ileana, gestul tau este minunat. Te felicit si te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 11:21 
Neconectat

Elenuta, uneori cand sunt abatuta, trista sau numai obosita, imi amintesc de gesturile pe care le-am facut de-a lungul vietii si realizez ca sunt singurele lucruri ce ma remonteaza.
Iti multumesc pentru ca mi-ai facut o vizita cu parfumul tau inconfundabil de trandafiri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 17:07 
Neconectat

Cand a venit propunerea din partea Mirelei, prima senzatie a fost aceea de o mare bucurie ca putem sa participam la o actiune fara precedent in gradina noatra. In acest loc am primit foarte mult fiecare din noi, iar acum s-a ivit posibilitatea sa dam si noi la randul nostru, dar mai mult sa dam pentru cei mai putin norocosi, cei care sunt batuti de soarta, cei care au nevoie de o mana de ajutor.
In euforia de care eram cuprinsa, chiar in acel moment, m-am dus sa-mi caut ladita si colectia sa vad cu ce as putea ajuta si eu. Mi-am insirat totul pe pat si analizand toate variantele, timpul si ce as putea sa cos, tot invartindu-le si sucindu-le, incet, incet bucuria a inceput sa dispara si indoieli, poate chiar si unele pareri de rau au inceput sa apara.
Fiecare din noi stim cu cat efort ducem la colectie un model, cat suflet punem pentru a-l lucra, incat, cu fiecare impunsatura lasam amprenta trairilor noastre. Unde mai pui ca in ultima perioada, timpul parca nu mai ajunge pentru lucrurile noastre zilnice, dar cu atat mai putin pentru cusut. La inceput mi-am propus sa particip cu Ikebana, stiind ca-l am in lucru, ca este un model micut si nu voi avea de pierdut prea mult daca actiunea nu va ajunge la bun sfarsit asa cum ne-am propus.
Dupa toate rationamentele facute, nu simteam nici o multumire launtrica pentru ceea ce mi-am propus, stiind ca nu am plecat sincera in actiunea la care doream sa particip. Atunci mi-am pus vreo doua intrebari: este corect ceea ce fac? De ce particip daca nu o fac din toata inima? In timp ce faceam ultima trecere in revista, mi-a cazut privirea pe Leagan, Leaganul meu preferat, care cu atata daruire si dragoste l-am lucrat si mi-l inchipuiam ce hainuta frumoasa am sa-i aleg modelului meu de suflet. In acel moment mi-am dat seama ca alegere era facuta si tot in acel moment am simtit pacea si adevarata fericire. Si cu mult mai mult, atunci cand rodul muncii mele si o parte din mine, va ajunge acolo unde este nevoie.
In concluzie, Ileana, aici am vrut sa ajung (nici pe departe sa fie o aluzie la cineva sau ceva), pentru ca in oarecare masura (mult prea mica), inteleg din bucuriile tale interioare cand faci astfel de actiuni, vazandu-ma si eu intr-o astfel de situatie. Daca noi simtim asa, atunci cei care primesc?

Tripticul tau sunt zambete de fericire.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2011, 20:15 
Neconectat

Ileana, te felicit din toata inima.
Superb ti-a iesit tripticul.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Iun 2011, 08:48 
Neconectat

Felicitari pentru colectie si mai ales pentru triptic pe care mi-ar fi placut sa-l vad in serial.
La cat mai multe goblene.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iul 2011, 13:50 
Neconectat

Ileana, este minunat tripticul. Felicitări pentru aşa frumuseţe realizată. Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 118 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: